Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Ramona_

podoba wam sie ta torebka ?

Polecane posty

Gość nie jak od chinczykow

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heh no dobrze ale jak krytykujecie to dajcie jakies propozycje czarnej i malej eleganckiej torebki...

Gość nyklkk
a mi się nie podoba ani jedna ani druga na sylwestra do sukienki to bym jakąs taką sobie kupiła, może niekoniecznie z tymi kamieniami http://www.allegro.pl/item286429316_atmosphere_nowa_kolekcja2007_najmodniejsze_torebki.htm a tak na codzień to nie znalazlam niczegi fajnego na allegro najwazniejsze żeby Tobie się podobała torebka a nie nam życze udanego zakupu

według mnie tandetna i szmatława po prostu bazarowa. sama szukam czarnej torebki na co dzień chyba już 2 rok i nie mogę kupić. nic mi sie nie podoba;/ więc niestety nie mogę ci pomóc linkami. mam tylko pytanie dlaczego kiedy rozpoczęły się wyprzedaże i można w normalnych sklepach kupi torebki w tej cenie ty chcesz kupić na allegro kiepskiej jakości?? moja torebka teraz w bacie kosztuje 79 zł a jest porządnie uszyta w przeciwieństwie do tych allegrowych i nie rozleci się po miesiącu chyba lepiej dołożyć 20 zl i mieć coś co wytrzyma długo??

Gość nie jest zła i na dodatek
tania. Spokojnie mozesz kupic. :)

hmm nie wiem co robic, podoba mi sie dosyc ale nie do konca:P... szukam ladnej niewielkiej, czarnej torebki chyba tez juz 2 rok i nic znalezc nie moge... ostatnio mi sie jedna spodobala, taki maly kuferek, bardzo ladnie wykonczony ale 109zł kosztowala wiec odpuscilam... nie mowcie,ze jestem skazana dalej na obecna sportowa, bezową torbe :o

dokładnie ramona:) nie wiem dlaczego ale w czarnych od 2 lat nic ciekawego nie ma;/ jedną jedyną kupiłam rok temu mamie na święta w reserved za 100zl która mi sie podobała po świętach chciałam kupić sobie taką samą i już nie było;/;/ od tamtej pory kompletnie nic nie znalazłam w czarnym kolorze. a jeszcze w promodzie mi sie jedna podobała ale chyba 160 zł kosztowała a była z lakierowanej skóry wiec nie do wszystkiego;/;/ i tak od 2 lat nie mam czarnej torebki;/;/ za to w innych kolorach podoba mi sie wiele nie mogę zrozumieć dlaczego akurat w czarnych tak fatalnie. wiesz może teraz zobacz na ten kuferek wyprzedaże więc może przecenią:):) a byłaś może w clicku? tam czasem coś ciekawego za nie wielka cenę można kupić ale jak ostatnio byłam to były tylko szare torebki;/