Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurt but no pain

Zauwazylem ze teraz kobiety maja za duze wymagania w stosunku do tego co oferuja

Polecane posty

Gość hurt but no pain

chca facetow o pieknych buziach a w zamian co dajecie ? szczuple ale galaretowate cialo bo cwiczyc sie nie chce, srednia buzie ale myslicie ze umalowane to wielkie pieknosci, , ciuchy z H@M i C&A i wielkie ikony mody... Zejdzcie na ziemie bo z tej frustracji tylko pluc na Polakow umiecie

Gość GG5425301
lepsze niz dobre.. bo prawdziwe

Gość jagooo
no prawdziwe ale Polacy lepsi nie sa

Gość pocieszycielka
Kochany nie przejmuj się, pewnie rzucła Cię dziewczyna i wyżywasz sie na forum, będzie wszystko ok. Zanjdzie się następna, już nie w sweterku z H&M a Zary, chuda i jędrna- Bo każda szuka czeoś innego;) Facet nie musi mieć pięknej symetrycznej twarzy, ma mieć w sobie to coś! A to coś u każdej kobiety znaczy coś innego;) Ostatnio oglądałam z kumpelą zdjęcia z pokazow mody w fashion magazine i się przekonałyśmy, że mamy calkiem inny gust. Twarz nie jest najważniejsza.

Moim zdaniem kobiety szukają przede wszystkim mężczyzn którzy są dobrymi ludźmi a dodatkowo są dobrze wychowani, a niestety przy bliższym poznaniu okazuje się że choć z pozoru pan wyglądał na kulturalnego, jest zwykłym chamem.

Gość ksiezna_bejbe
I co z tego skoro właśnie takie dziewczyny mają największe "wzięcie"? ;/

Gość GG5425301
to mój numer PS. szukam żony

Gość
ksiezna_bejbe => największe?! Ciekawe u kogo :o?. Ja jak nie mogłem znaleźć skromnej laseczki, tak nie mogę. Najzabawniejsze jest to, że nawet te tzw. porządne dziewczyny robią z siebie k...y bo to na topie :o. Takie czasy, dziewictwo, czy prawictwo to niemal śmiertelna choroba, a o dobrym guście to chyba nikt nie słyszał. Naprawdę dobrze (ze smakiem) ubraną dziewczynę to ja chyba z rok temu widziałem. Dżizus, kurwa, ja pierdolę, ty chyba już przesadzasz... :o

Gość ksiezna_bejbe
Apostole, to zwróć uwagę, że właśnie takie mają facetów albo najłatwiej ich zdobywają. Mam tu na myśli przeciętnego faceta, bo jak wiadomo, nie każdy postawił sobie za cel znalezienie oryginalnej dziewczyny. Właśnie te które poubierane są na jedno kopyto, ogólnie są hmm nazwe to "uniwersalne" przez większość są postrzegane jako zadbane i na czasie. A jeśli do tego dojdzie niebanalna figura i dopracowana buzia no to cóż...Nie każdy facet poznając dziewczynę pyta, czy jej szczupłe ciało nie jest przypadkiem galaretowate... itp :/

moze i takie maja czesciej chłopaka a ile jest takich co duzo które go nie maja , a odpowiadaja temu o czym piszzemy wiec reguły nie ma kazdedemu podoba sie co innego zreszta faceci lubia poprostu ładne dziewczyny, zadbane , kobiece

Gość a jeśli
super że zauważyłeś. [sprzontam chatę 👄 👄

co to znaczy przystojny facet bo nieumiem się z klasyfikowac :O i co to znaczy ładna dziewczyna

Gość
Ej, mi też podchodzą szczupłe, wysportowane laski. To, owszem, standard. Ale już ciężko takie znaleźć. Ciekawa sprawa, że głównie dbają o swoje ciało dziewczyny, które poza nim nie mają nic do zaoferowania, a cała reszta wkurwia się na facetów, że nie lecą na wieloryba tylko za jego inteligencję i duchowość :P. No dobra, wyzłośliwiłem się. Wracając do meritum. Widać taki te dziewczyny mają cel - podobać się jak największej ilości facetów, a nie tej części z górnej półki. Cóż, ich sprawa. Obecnie jestem sam z wyboru (a może właśnie z braku wyboru :P). Lepiej być samemu, niż z byle kim.

Gość bvcre
dla mnie nie ma takiego czegos jak ktos z gornej polki . KAzdemu podoba sie co innego w kobietach .

Gość dla każdego na górnej półce
leży coś innego :classic_cool:

Gość bvcre
to ze ktos moze uwazac jedna laske ze gorna polke nie znaczy ze inny tak sadzi.

Inkwizycja: z praktyki nie tylko mojej kobiety nie poszukuja takiej osoby jak piszesz! jak juz to bardziej cos odwrotnego o 180 stopni

Gość a ja .
a ja mam faceta Araba i ubieram sie w Diora i Versace :) pewnie nie stać Cie autorze żeby mi kupić takie ciuszki to pukaj laski ubrane w H&M :)

Gość pocieszycielka
Apostole, czy Ty jesteś z górnej pólki i wyglądasz jak chlopiec z jurnala??? Ładnie piszesz, z taka ekspresją ;) masz to "coś"! A ja mam styl, dobry! hehhehehehe

I niestety tylko takie laski maja powodzenie :O a te ktore maja cos do zaoferowania sa za kazdym razem robione przez facetow w bambuko :O

Gość no cóż ...
A ja mam podobne wrażenia .... Ale... z punktu kobiety ... jak widzę, jak startują do mnie jakieś karakany, które się prężą przede mną ... nie mają nic mądrego do powiedzenia ... to robię ogromne oczy ... I nie wiem, co taka namiastka mężczyzny sobie myśli .... Wydaje mi się, że startują na oślep do każdej ładniejszej z myślą, że kiedyś się uda .. Hmm .. Ci wartościowi w sensie, (Ci co mnie interesują)- są bardziej nastawieni na wiedzę, itd ... Rzadko podrywają :) Ale wtedy jestem tą jedyną ... A to są egzemplarze!!! Mam takiego!! Przystojny pan dr na motorze ... To jest facet!!! Oczytany, z klasą, oj zawstydzić to się za niego nie można ...