Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bywam-zludzeniem

Plany na 2008!

Polecane posty

Jakie macie plany na 2008 rok? Wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie Wam do głowy, podobno jak wie ktoś jeszcze o czyiś planach to łatwiej je zrealizować.

Gość bączek 22
wyjade na troche za granice ogranicze picie piwa w weekendy(bo w 2007 za dużo kalorii poszło z piwem) Może jak kasa pozwoli wynajme mieszkanko i zaciągne do niego chłopaka a do studiowania coś sie przełamać nie moge,za dużą przerwe miałam;/

bede siedzial przed kompem albo przed tv a w przerwach bede spal ,wychodzil z psami i jak bede musial to lazicbede po jakis pieprzonych uzedach zycie jest do dupy :(

Gość hfhfhh
- kupię samochód - wyjadę gdzieś dla przyjemności - znajdę lepszą pracę tyle jeśli chodzi o pozytywy - i chyba też zaczniemy starania o dziecko

chciałabym dostać większe stypendium naukowe:> i przeczytać tą górę książek, która na mnie czeka...

Gość hfhfhh
nieplanowanie jest rozsądne, to raz i może nie chce się innym pisać o swoich planach, to dwa :)

Gość żadna sztuka
Postaram się wypełnić moje całkiem niezłe aczkolwiek nieco puste życie. a więc: albo znowu rozpocznę poszukiwania odpowiedzialnego, wolnego mężczyzny ( co w moim wieku, 30 lat, jest prawie niewykonalne), a jak już znajdę to będę sie starała założyć z nim rodzinę albo podejmę działalność charytatywną. Pozostałe plany to kontynuacja tego za zaczęłam w roku 2007.

Zdac mature, dostac sie na prawo na UJ, wyjechac do UK, zeby zarobic na studia. I przytyc, bo mam niedowage ostatnio :P

Gość ja też ja też
dziecko i samochód :)

Gość moj plan jest dlugoterminowy
- znajde dobra prace i jej nie rzuce tak szybko :P - poprosze o przeniesienie do innego kraju lub jesli nie bedzie takiej mozliwosci sama sie przeniose - zaczne ukladac sobie zycie na nowo - zrobie sobie upragnione dziecko (ale to dopiero jak juz ureguluje sobie sprawy zawodowe, wiec pewnie wykraczam juz poza 2008)

Gość a jeśli
"nie zniżać oczu chodząc Kwietnymi Ulicami wieczorową porą śpiewając niguny" [przepraszam że mam plany]

Gość emphetepe
stane sie mniej egoistyczna zaczne sie uczyc zakocham sie i rozkocham kogos zalicze sesje bede wkoncu szczesliwa :(