Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska pineska

Jak sie odpowiednio zachowac, sytuacja ona -on ??

Polecane posty

nie olać tylko z nim porozmawiać. ciekawa jestem czy zrozumie ze nie chcesz sie spieszyc z sexem czy bedzie zawiedziony. bo jesli to drugie a Tobie bedzie na nim zalezało to i tak szybko wyladujesz z nim w łóżku bo nie bedziesz chciała go stracić. uwierz mi. jeśli kiedyś spotkam mężczyznę który powie mi że kocha za to jaka jestem a nie za to żę sex ze mną jest zaje****** to będę go chyba po stopach całowała normalnie. a może ja nie jestem normalna i mnie nie można kochać inaczej jak tylko przez sex? a może to ja trafiam na takich facetów cały czas którym tylko sex w głowie. zgadniesz jak nie wiesz...

Gość hfggd
Napiszę ci coś mądrego co kiedyś usłyszałam. Dopóki nie pójdziesz z facetem do łóżka on ma do ciebie szacunek. Jak już TO się stanie to potem różnie może być. Najczęściej on już nie ma do ciebie szacunku po czymś takim. Dlatego dobrze się zastanów czy iść do niego i czy w ogóle się z nim zadawać skoro on widzi w tobie tylko kogoś do łóżka.

Gość hfggd
Zwłaszcza jak sobie wypijesz. Wtedy puszczają wszystkie hamulce ;)

Gość niebieska pineska
"ciekawa jestem czy zrozumie ze nie chcesz sie spieszyc z sexem czy bedzie zawiedziony, bo jesli to drugie a Tobie bedzie na nim zalezało to i tak szybko wyladujesz z nim w łóżku bo nie bedziesz chciała go stracić."... juz raz poszłam tą drogą myslenia i wiem ze to byl błąd, bo wiem jak sie skonczylo. teraz nigdy sex nie bedzie mną powodowal ze bede go chciala tym przy sobie zatrzymac

dobra pojedyncze przypadki sa. moj kumpel spotykal sie z taka panna, slicznotka, naprawde ksiezniczka piekna.. wszyscy mieli na nia chrapkę i co?? opowiadal ze ma dosyc, bo co chwile dopierala sie mu do spodni, bo co chwile konczyla reka na swoim brzuszku.... najlepsze ze on nie chcial i naprawde jakos nei grzal sie na nia, wiec mu powiedziala ze moze sie jej spuscic na piersi lub buzie, jak zrobie jej dobrze jezykiem... zerwal z nia niedlugo pozniej.. as co??????????????????????????? i to naprawde 100% historia kurde, ja juz nie wiem jak tak mozna marnowac dziewczyne?

Gość hfggd
Jak pójdziesz do niego i nie będziesz chciała z nim iść to będzie bardzo zawiedzoniony, zły i niewiadomo co jeszcze. Ja bym tak nie ryzykowala :D

Gość niebieska pineska
no tez sie boje ze mnie zbije ;) nie no zartuje ... :P najwyżej sie zawiedzie, pech

Gość hfggd
A co wiesz o jego bylych związkach? tez tak zaciągal dziewczyny do lozka? mowil ci cos na ten temat?

albo mu się oddasz bez reszty, spędzicie romzntyczny wieczór tylko we dwoje, przy blasku świec i cichutkiej muzyki... a rano obudzicie się w swoich ramionach, obejrzycie kabaret na poprawę humoru, zjecie śniadanie i wrócisz do domku ;-) śliczna historia... nie wykluczaj tego ;-)

Gość hfggd
A ile ty w ogole masz lat? Bo wg mnie sorry ale jesteś bardzo glupia i naiwna. Nie rozumiem po co pchac sie do domu do faceta, gdy sie wie, ze on bedzie na pewno chcial sexu a ty nie jestes jeszcze gotowa. trzeba byc naprawde idiotką zeby pakowac sie w takie cos.

Gość niebieska pineska
dziobalka -> jaka piekna historia , az sie rozmarzylam ;) o jego poprzednich zwiazkach nie wiem, nie mowil, ale i tak by nic zlego os obie przeciez nie powiedzal ;)

Gość niebieska pineska
no bo ile mozna chodzic po knajpach... albo tym mrozie. nie lepiej czasem posiedziec w domku cos zjesc razem albo obejzec jakis film? nie rozumiem dlaczego dom odrazu musi oznaczc sex, a zresztą juz to pisalam.. a ile mam lat? nastolatka juz nie jestem

pewnie masz 23 bo myślisz tak jak ja myślałam kiedy tyle miałam ;-) to jak juz pójdziesz na tą kolację to się zabezpiecz jeśli nie chcesz niespodzianki ;-) a poważnie to zrób jak uważasz. to Ty decydujesz i myślę że nasze zdanie w ogóle siętu nie liczy.

Gość hfggd
w waszym przypadku dom prawie na pewno bedzie oznaczac sex :o wg mnie masz gora 20 lat, 23 to mam ja i taka glupia nie jestem.

he eh bo pewnie trafiasz na takich którzy nie myślą o sexie z Tobą tylko chcą z Tobą rozmawiać... zazdroszczę

Gość niebieska pineska
no tak mam 23 ;)

moze byc tak: ona przyszykowana, zadbana, ladnie ubrana, wydepilowana... ona tez wie ze to ta chwila, wino, swiece, muzyka.... jednen kieliszek, drugi i... kobieta godzi sie na ten wyjatkowy krok.... jest cudownie, blisko, bedac w niej zatrzymuje sie i patrzac w oczy mowi ze nigdy nie bylo mu tak dobrze, przytula sie i tak zamieraja w bezruchu.... cala noc taka jest........ az... rano sie budzi, on jej daje szybko ciuchy i odprowadza do autobusu :/ !! juz wiecej sie nie odzywa, bo dla niego to byla zwykla zabawa, zwykle zaspokojenie potrzeby... dla niej mial to byc ksiaze ktory zrobi wszystko.... ... coz..... tez tak moze byc? i co fajnie??

Gość hfggd
Może być też tak, ze on i tak zostanie potem z nią. Ale ciężko to ocenic. Napisz moze cos wiecej o tym chlopaku. Szkoda, ze nie wiesz nic o jego przeszlych zwiazkach, one duzo mowia o czlowieku.

jak nie wiesz odpowiedaj: wstydliwy/otwarty? dobrze/slabo ubrany? zadbany(solka, fryzjer, modnie ubrany)/ czy tak powsciagliwie, ladnie ale normalnie? ma starsza siostre lub brata? ma auto, jakie? jaka ma komorke? karta czy abonament? jakiej muzyki slucha? albo co ostatnio mial w aucie? sie jaka? odpowiedz to cos stwierdze:)

Gość niebieska pineska
a to ostatnie pytanie... to o co cho?

Gość hfggd
a napisz mi jeszcze jak dlugo sie znacie i od kiedy jestescie parą?

Gość niebieska pineska
znamy sie 2 miesiace, parą jeszcze nie jestesmy

Gość hfggd
To bardzo krotko sie znacie a on juz naciska na sex. wg mnie to jakis niepowazny koles.

Gość niebieska pineska
sie jaka? - to oznacza co ostatnio mial w wozie? ;) otwarty jak dla mnie dobrze powsciągliwie,ladnie ale normalnie ma mlodsza siostre nie ma auta komorke ma normalna, nie jest gażeciarzem karta czy aboament - nie wiem, nie pytalam muzyka? normalna radiowa, lubi tanczyc wiec tez taneczna a co to przesluchanie ? ;)

Gość niebieska pineska
dla niektórych to krótko, a dla innych długo... nikomu nie dogodzisz

jak jest tak jak piszesz to normalny typ, nei jakis bukiet co penerzy tylko taki spoko, choc oczywiscie moze byc potentatem swojej reki:) ale to juz Ty musisz wyczuc:) ale przynajmnie nei jest wiesz cwaniakiem za 5zl ktory podrywa wszystkie laseczki

Gość hfggd
Mniejsza o to. Rób co chcesz ale nie zapomnij potem opisac tego na forum :D :p pozdrawiam i zycze dobrej zabawy na sylwestra! 🖐️