Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona3111

prosze o rade

Polecane posty

Gość zmartwiona3111

prosze doradzcie co mam robic i jak sie zachowac:(poznalam faceta 4 miesiace temu przyjezdza do mnie i jest ok ale zaczelo mi sie niepodobac to ze nic go nie obchodzi chyba nauczylam go ze ma wszystko pod nos podane nie zapytal sie ani razu czy stac mnie na to by przyjechal a ja niemam odwagi mu tego powiedziec mam 2 dzieci jest dla nich mily bawi sie z nimi ale jesli chodzi o pomoc w domu to palcem nie kiwnie jak przyjedzie na 4 dni.nie chodzi mi zeby dawal mi kase ale samo to czy w czyms ci moze pomóc albo nawet glupa czekolade dac dzieciakom kurcze niewiem czy odpowiada mi taki zwiazek kocham go sex jest cudowny ale czuje sie jakbym byla jego sponsorka:( co robic skonczyc ten zwiazek

Gość koniecznie i szybko
wybacz, ale to palant!!!!

Gość zmartwiona3111
nigdy nie byl w zwiazku ja mam juz malzenstwo za soba powinnam byc madrzejsza ale zakochalam sie jak waryiatka:( mam metlik w glowie i jestem zalamana:(:(

Gość zmartwiona3111
komiczne masz racje jeszcze zarelko pod nosek kurcze czy taka osoba moze sie zmienic czy raczej to niemozliwe?:(

No to po co sie pytasz... bedzie tak - nie wytrzymasz, powiesz mu o kasie.. on sie obrazi, przestanie odzywac a Ty wreszcie zaczniesz go błagac by wrocil i jeszcze mu bilety fundowac

Gość co to jest 66
komiczne ma znowu rację

powinnas go olać... pewnych rzeczy sie nie nauczy czlowieka... oczywiscie nie mozna liczyc, ze koles sie wszystkiego bedzie domyślał, ale jesli nie domysla sie tak oczywistych rzcze jak dokladanie sie finansowo, to raczej jest dupkiem

Gość ale ona głupia
ależ ty głupia jestes,chyba dlatego,ze nei masz ojca dla swoich dzieci/szkoda mi ciebie.i dlatego facet cie wykorzystuje,bo jestes naiwna i głupia

Gość koniecznie i szybko
kobieto ile masz lat??? nie zauważasz ze to pan wygodnicki? komiczne ma racje!! o to mu chodzi tylko inaczej starałby sie zaangażować, wykop go jak najszybciej

Gość eeeeeeeeeeee
masz jeszcze jedno dziecko :O tylko , ze duże :O

Gość zmartwiona3111
dzieki macie racje moze potrzebny mi byl taki kopniak dlatego napisalam na kafe .

Gość eeeeeeeeeeee
na to możesz liczyć zawsze na kafe :D:D:D:D