Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenaa25.

BLADA, ZOLTA TWARZ, BOLACY WEZEL CHLONNY-KIEDY MINIE?POMOCYY!

Polecane posty

Gość bozenaa25.

Hej, od jakiegos czasu wygladam jak upior, czyli bladosc twarzy, wczoraj w nocy przerazilam sie, bo moja twarz byla koloru zolto-zielonego /jak umarli ludzie maja/ no i od jakiegos czasu mam bol wezla chlonnego przy szyi, a czasem i ,,ciagnie,, wzdluz calej szyi, jakby nerw byl za krotki po prawej stronie. Z pewnoscia mnie nie przewialo, bo ubieram sie cieplo, i dbam o siebie. Prosze o pomoc, nie jestem w kraju, dopiero w lutym bede w Polsce. Dziekuje.

Gość bozenaa25.
podnoszee

Gość bozenaa25.
kurcze nikt nie wie? teraz n ie mam takiego koloru, teraz mam jakies czerwone plamy na twarzy... idzie zwariowac:(

Gość Jakaś ukryta infekcja
lub zatrucie organizmu. Węzły chłonne szyjne odfiltrowują dochodzące do głowy płyny z bakterii i toksyn. Kiedy strumień bakterii jest wzmożony, jak ma to miejsce w przypadku ukrytej infekcji zęba, węzły szyjne ulegają powiększeniu, by lepiej wykonywać swoją pracę. Wykonują ją również wtedy, gdy próbują usunąć toksyczne metale (plomby amalgamatowe), płyn do płukania ust czy pastę do zębów.

Gość a jak to przetrwac
? co trzeba zrobic?

Gość bozenaaa25.
?

Gość bozenaaa25.
?

Najlepij przeanalizuj co ostatnio jadłaś czy piłaś, albo co zrobiłaś przed powiększeniem węzłów. Najlepszy naturalny lek na odtrucie organizmu to kombucza. Nie wiem w jakim kraju teraz jesteś ale w Angli czy Irlandii można kupić kombuczę butelkowaną pod nazwą KOMBUCHA TEA. Tu link na bloga gdzie jest zdjęcie butelki z kombuczą (6 zdjęcie od góry): http://automaciej.jogger.pl/2007/04/ Napój, który jest przyrządzany przy pomocy grzyba herbacianego kombucza, posiada silnie pobudzające działanie na przemianę materii, powoduje oczyszczanie krwi toteż stosowany jest przez wielu jako uniwersalny środek leczniczy. Działa wspomagająco w leczeniu różnorodnych dolegliwości. Wieloletnie badania prowadzone na całym świecie udowodniły, że napój z kombuczy: wzmacnia układ immunologiczny, mikroflora kombuczy hamuje rozwój bakterii gnilnych i patogennych, reguluje przemianę materii, reguluje ciśnienie krwi, łagodnie odtruwa organizm, wzmaga spalanie tkanki tłuszczowej, przeciwdziała zakłóceniom równowagi kwasowo-zasadowej organizmu, cukry białka oraz tłuszcze zostają lepiej rozłożone dzięki czemu są lepiej spożytkowane przez organizm (tłuszcze się spalają a nie zostają odłożone w tkance tłuszczowej), efektywnie pobudzanie śliny i soków trawiennych w żołądku i trzustce przyspieszając perystaltykę jelit, skutecznie przywraca mikroflorę jelit po leczeniu antybiotykami, zmniejsza objawy menopauzy, dodaje siły i poprawia koncentrację, łagodzi objawy reumatyzmu, zmniejsza ryzyko nowotworów, pomaga w leczeniu astmy, zmniejsza poziom cholesterolu, łagodzi dolegliwości związane z syndromem chronicznego zmęczenia, pomaga w zapobieganiu przeziębieniom. Zasadniczym działaniem kombuczy jest detoksykacja - oczyszczanie organizmu i regulacja przemiany materii, a to powoduje samouzdrawianie chorych organów.

Gość bozenaaa.25
jestem od polowy roku w hiszpanii, bo tu studiuje:) ale nie wiem czemu tak mam. wszystyko co jadlam to zdrowe, raczej nie przepadam za chemia.

Gość bozenaaa.25
?

Gość bozenaaa.25
chcialam dodac, ze wezly mam powiekszone od 1,5 -2 lat.

Gość bozenaaa.25
aha i co wazne-mialam badanie -usg watroby i sledziony-stwiersxono minimlanie powieksozna sledzione, a takze niedokrwistosc.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to leczenie wodą utlenioną, tu jest link: http://www.igya.pl/oczyszczanie/leczenie_woda_utleniona.html A tu kuracja przetłumaczona ze strony autora terapii: Rano, między godziną 5 a 7 wziąć do ust szczyptę soli i zapić szklanką wody (zrobić to 2 razy pod rząd). W ciągu dnia co 2-3 godziny wypijać po 100-200 ml wody z dodatkiem 5-10 kropli 3% wody utlenionej. W sumie należy wypić do 2 l wody dziennie (taka ilość wody zużywa organizm dziennie - i należy to uzupełniać - zwłasza ludzie starsi). To pomoże pozbyć się problemów w pracy woreczka żółciowego, wydalić z niego zastałą po nocy żółć, z której tworzą się kamienie. Poza tym wypicie rano 2 szklanek wody uzupełnia nocną stratę wody potrzebną do oczyszczenia organizmu i zapobiega zaparciom. Pragnienie zaspokajać 10-15 min. przed posiłkiem i 1,5-2 godz. po jedzeniu. Po posiłku usta można przepłukać kilkoma łykami wody. Stosować dietę rozdzielną (nie łączyć białek z węglowodanami). ty orginał po rosyjsku: http://www.beztabletok.ru/images/neu/about.htm

Gość bozenaaa.25

Gość A cóz Ty mozesz
No wiem że bożenaaa 25 hehe,co Ty masz chore wezły???

Gość bozenaaa.25
taaak , juz czytalam o tej terapii, ja jednak chce mniej wiecej wiedziec co mi dolega, czy ktos tak mial...

Gość bez sensuuu.

Gość bozenaaa.25

Gość bozenAA25.
WEZEL do dzis boli, nie czuje sie zbyt dobrze, jak sie budze rano-jakbym miala goraczke, ... nie wiem o czym to swiadczy...:(

cokolwiek to jest to,nie jest to dobre!! musisz koniecznie trafic do lekarza na bardzo dokladne badania-bez dyskusji zycze ci zdrowia i jeszcze raz zdrowia w Nowym Roku

cokolwiek to jest to,nie jest to dobre!! musisz koniecznie trafic do lekarza na bardzo dokladne badania-bez dyskusji zycze ci zdrowia i jeszcze raz zdrowia w Nowym Roku

Gość BOZENAA25.
Dzieki :) wezel czuje, po lewej strobie jest b duzy, a ten po pwej jest mniejszy, jakby za uchem i boli.Dzis-bol glowy ... Mialam robione badania jak napisalam-powiekszona sledziona, niedokrwistosc, choroba hashimoto...:/ kolezanka co byla chora na ziarnice zasugerowala, ze moze byc to cos powazniejszego, nie przeraza mbie ta choroba, bo wiem ,ze mizna z nia wygrac,.

Gość ghkkkkkkk
Owszem, to może być coś poważnego. Powiem wprost: to mogą być sprawy nowotworowe. A czy w tej Hiszpanii nie miają opieki zdrowotnej dla studnetów????

wiesz,z kazda choroba mozna wygrac,pod warunkiem jednak,ze jest ona odpowiednio wczesnie wykryta,pamietaj o tym! mysle,ze bedzie wszystko dobrze,tylko nie lekcewaz tego,bo objawy sz dosc niepokojace.Jeszcze raz zycze ci bys była zdrowa.