Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenaa25.

BLADA, ZOLTA TWARZ, BOLACY WEZEL CHLONNY-KIEDY MINIE?POMOCYY!

Polecane posty

ja nie miałam takich bólów nawet nocnych potów nie było, nie ważyłam się a spadku wagi nie wyczuwałam, więc chudnięcie też mnie nie tyczyło, świądu też nie było... jedyne objawy jakie miałam to powiększone węzły, nie bolesne i stan podgorączkowy czasami... a laboratoryjnie to już powiększone ob, węzły chłonne w jamie brzusznej, powiększona śledziona i guz w śródpiersiu. No i wycięcie węzła dało już diagnozę potwierdzającą.

Gość i co tam

Gość bozenaaa255
hej, bylam na ~tym ostrym dyzurze, nic nie mam! jestem zdrowa jak ryba:/ lekarz powiedzial ,ze to prawdopodobnie hashimoto, ze dawka leku nie jest odpowiednia, czyli za mala, i ze musze sie liczyc z takimi objawami do konca zycia:(

Gość bozenaaa255
sorki ze napisalam to samo o tym duzurze, ale dawno mnie nie bylo. hmmm to co piszesz, ze hashi zakloca wyniki-pogadam w polsce z doktorka. a co obecnie u mnie? no coz, mam egzaminy, z jednego mialam poprawke, ale zdalam ta poprawke na szczescie:) wezel po lewej stronie dalej jest powiekszony, bol szczerki minal jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. a co do tego ,ze mi slabo-to owszem- jest, mialam problem za nadazeniem na schodach za 50-latka:/ spocilam sie jak mysz izaczelam sapac....nogi nie nadazaly, jakby w wolnym tepie w filmie hehe.

Gość bozenaaa255
askada-czytalam o Heli, ale tam nic nie pisze ze jej badania falszowalo hashimoto.

Gość podnoszee

Gość bozenaaa25
ponawiam prosbe, jesli wiesz, gdzie dokladnie Hela pisze o tym ze miala hashi i ta choroba jej zaburzala wyniki-daj mi znac prosze.

Gość użyj wyszukiwarki
w portalu i wpisz helka powinny wyskoczyć wypowiedzi jej i tam szukaj już.

Gość uuuuuuupsa

Gość BOZENAA25
wypilam wczoraj male piwo i znowu mnie bolalo ,ale nie wezly, (jak wczesniej myslalam ) tylko jakby sliniamii ,za uszami.(dokladnie gdzie koncza sie na dole uszy i zaczyna zuchwa w takim rowku i boli obok prawego wezla (bardzo bliziutko). same wezly nie bolaly same w sobie. pojde na ta stronke i poczytam troszke, bo teraz nie mialam na SERIO CZASU! ps. dzwonilam do lekarki w polsce i ona mi powiedziala, ze te bole po alkoholu to od zatok sa.

Gość upsa

Gość Bozenaa25
Pzreczytalam zalecala lekture na ziarnica.pl o Heli i on TAM napisala, ze Hashi jej sie pojawilo PO DIAGNOZIe ziarnicy. a jeszcze pozniej : ,,Istotne jest to, ze mam tez obciazenie w postaci innego schorzenia autoimmunologicznego w postaci wola Hashimoto, wiec obie choroby przenikaja sie wzajmnie i albo nakrecaja albo hamuja...Wiec przez to chyba nie pasuje do tematu tej dyskusji;)".

Gość Bozenaa25
oj sorki, rzeczywiscie, ona (Hela) miala stqwierdzone hashi, ale jej wyniki krwi byly tragiczne jak ona pisze, a moje ok.

Gość bozenaa25
dzieki za link :)

Gość BZZZZZa

Gość bozenaa25
juz w niedziele bede w pl, pojde do lekarza, CHOCIAZ z drugiej strony glupio mi bedzie tak nagle wyskoczyc, bo pani doktor widziala juz te wezly i powiedziala ze to z jakiejs infekcjii pozostaly.

Gość w gorre

Gość a ja mam pytanko
dlaczego w tej chorobie hashimoto nie wskazane jest bycie nad morzem?przeciez to jod jest!!!

Gość bozenaa25
bylam u naszego lekarza, powiedzial mi ,ze powiekszojne wezly to pozostalosci po infekcji, to jakies zmiany tluszczowe czy cos, i ze nie ma zadnych wskazan do badan. takze chyba sie poddam...

Gość no i jak tamm

Gość xx.