Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy powinnam

Zgłosiłam się odpowiedzieli a teraz dylemat..

Polecane posty

A więc wysłałam kilka moich fotek do znanej agencji modelek i fotomodelek tak dla sprawdzenia, bez wiekszych nadzieji. Dziś przeczytalam poczte i jestem przerazona, sa zainteresowani współpraca ze mna. Mój facet jest absolutnie na nie, bo jak to zeby jego dziewczyna paradowala po wybiegu czy tez pozowala do zdjec. Ale nie w tym rzecz. Wcale nie przypominam modelki, one wszystkie sa tam takie szcuple i bez skazy. Ja szczupla az taka nie jestem mam 181cm i waze 67kg!!! I mam dylemat czy powinnam sprobowac czy udawac ze zadnego e-maila nie bylo i sobie darowac? Troszke sie obawiam ze jednak to nie dla mnie, wyglad to nie wszystko trzeba miec odwage a ja jej chyba nie mam :(

Gość sprobuj1
raz sie zyje!!!nie muisz byc bardzo chuda zeby byc modelką. teraz moda na kształtne ciała!!! jak jestes proporcjonalna, dobrze sie czujesz w swoim ciele to do dzieła. warto spróbować. zawsze to jakies nowe doswiadczenie.

no 67kg to raczej nie szcupła :( to nic ze jestem wysoka. Przegladałam strony w tej tematyce i ogladałam zdjecia modelek i tam standard jest 90-60-90 ja wogole mam inne wymiary, jak to nazwac gruszki??? szerokie biodra, wąska talia. To chyba nie dla mnie...

przepraszam za literówke SZCZUPŁA :). A czy dobrze sie czuje w swoim ciele nieee :( i nie jestem proporcjonalna, wysłałam żeby zobaczyć czy wogóle odpiszą, nie brałam tego na powaznie. Dawałam sobie w skali od 1-100 5 % nic więcej.

Tak myślicie że warto spróbować?? Hmm... kurcze boje się że się zbłaźnie mam 21lat nie 14 a tak zaczynają dziewczyny, rany naprawde nie mam pojecia co mam zrobić.

skoro sa toba zainteresowani powinnas sie zgodzic,drugiej takiej szansy mozesz nie miec a z chlopakiem porozmawiaj,powiedz mu ze jest dla ciebie wazny a ty nie przekroczysz pewnej granicy..

Gość asiamala
kobieto! wyslalas te zgloszenia bo widocznie chce tego... Zrob cos dla siebie... facet moze odejsc a ty nigdy nei wybaczysz sobie ze nie sprobowalas! kochajacy facet zaakceptuje... co to za zwiazek jezeli sa jakeis chore zakazy... zyj zby twoje zycie bylo tak jakie ty chcesz a nie twoj facet. Odejdzie i zostanieszz z niczym. Wlacz i probuj !!!!!!!!!!! pwodzenia :D

Z chłopakiem najgorszy problem.. niestety jest masakrycznie zazdrosny. Nawet raz namówiłam go żeby poszedł ze mną na sesje próbną (pewna pani zaczepiła mnie na ulicy i zaprosiła na tą właśnie sesje, bałam się isć sama więc poszłam z nim.) i to był mój ostatni raz. Musiałam pozowac z jakims chłopakiem, no i mój się wkurzyła bo tamten dotykał moich włosów, tak jak to na zdjeciach, za nic nie mogłam mu wytłumaczyc ze to tylko zdjecia i jego praca nic pozatym, a zreszta tłumaczyłam mu ze w ciagu swojej pracy napwno z setkami dziewczyn pozował i to jest normalne, niestety moje wyjasnienia nic nie dały :(

Gość sprobuj1
sprobuj mówie ci !!!! co ci szkodzi. nie przejdziesz to trudno, ale moze akurat sie spodobasz:) WIECEJ WIARY W SIEBIE!!! nawet jesli uwazasz ze jestes be. a chłopaka przekonaj. ty pewnie bys mu nei zabraniała czegos o czym by marzył itd. nie daj sie zdominowac.!!!!!!

probuj dziewczyno!!! jak ja chcialabym miec tyle wzrostu co ty... a tak w ogole nie wiadomo jeszcze czy Cie przyjma do tej agencji, ale zawsze trzeba probowac, nic nie stracisz:) to Twoj chlopak to model?

Gość Poradzcie prosze
Sprawdz co to za agencje i ruszaj tylko do tych z renoma!

on traktuje cie za swoja wlasnosc!! zastanow sie ,jesli ci zalezy na nim godza csie na sesje mozesz go stracic,skoro on tak to odbiera trudna decyzja,ale poprzmawiac z nim muszisz na pewno

rob tak zeby Tobie bylo dobrze... coz tak to jest z zazdroscia, ale co mial powod by nie ufac czy co? a on sie boi ze co zrobisz?

nie nie jest modelem, i ja tez w zyciu bym o sobie nie powiedziala modelka, ok sprobuje zobacze co wyjdzie z tego. Co mi szkodzi, przeciez nikt mnie za to nie zabije. A czy to moje marzenie, nie ale chciałabym miec pamiątke na reszte zycia jakies fajne profesjonalne zdjecia nic wiecej, no i mysle o kwesti finansowej moze udałoby mi się uzbierac troszkę? Dziękuję za odpowiedzi. Poinformuje was co i jak jak pojde na to spotkanie :) pozdrawiam miłego wieczorku życzę.

Gość a co to za agencja
a co to za agencja?

On nie ma powodów zeby mi nie ufac, tylko ze za kazdym razem kiedy jakis chlopak sie na mnie spojrzy na ulicy jak z nim ide to ma do mnie pretensje a nie do tego chlopaka ja nie prowokuje ani ubiorem, ani makijazem. Chodze w spodniach i plaszczu a to ze rzucam sie w oczy to nie moja wina. A co do spodniczek to juz w zyciu zadnej nie wloze :( moj wzrost+spodniczka= komentarze, spojrzenia i nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam. A schudnac nie mam zamiaru kiedys wazylam 46kg i bardzo zle sie czulam w moim koscistym ciele, wiec jesli by powiedzieli z warunek to zeszczuplec to podziekuje odrazu, az tak mi nie zalezy :)