Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszęępomocyyyy

MOJ CHLOPAK TO IDIOTA. pomóżcie bo zwariuję!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aska1231
a co jak szalec to szalec:D

Gość dziecko kochane ja zmarnowałam
cholera, to muszą być dwa podręczniki dla debili, bo mój uważał, że ja taka piękna, wykształcona, dobra, inteligentna = nie dla psa kiełbasa :D i za każdym razem, gdy szłam do sklepu/kina/na uczelnię/do pracy to wg niego zdążyłam tam kogoś przerżnąć :D:D:D lol, chciałabym mieć tak bogate życie erotyczne :D:D:D

autorko kochana, zobaczysz, za parę miesięcy, albo lat też będziesz się tak z tego nabijała, mimo iż teraz wydaje Ci się to niemożliwe :)

Gość proszęępomocyyyy
najgorsze, że to ja nie powinnam mu ufać, bo ja nie miałąm w przeciwieństwie do niego przygód z innymi. On miał ze 3. rok temu, jak sie zastanawiał czy mnie nie zostswić dla takiej jednej. Kiedys tam jeszcze i teraz niedawno jak u niego byął i poleciał po kondony do apteki przejżałam mu archiwum gg, w którym się umawiał na spotkanie, podczas gdy byłam w CHorwacji( co też przeżył ledwo:O) Kłamał mi w oczy, że to kumpel od niego pisał, a niedawno napisal calą prawdę, że się z nią spotkał, bo to było przeze mnie, chciał się odegrać za to że w moim życiu jest jeszcze ktoś równie ważny, przyjaciele:O

Gość aska1231
ja to sie nawet z instruktorem nauki jazdy puszczałam:/ jezdzilismy konno w jednym klubie i podobno zawsze marzylam zeby przeleciec prezesa tego klubu, ktory mial ponad 50 lat, bo podobno mial duzego ch*** (a skad ten debil o tym wiedzial:/), generalnie to pewnie nawet z wlasnym dziadkiem, ktory nie zyje, bym sie przespala:D a mialam 16 lat:D

:O:O:O moje cycki plasnęły o glebę :O:O:O kochanie, chyba widzisz, że on jest NIENORMALNY?

Gość nie wiem ale
czyli mierzy cię własną miarą, sam zdradza i myśli ze ty też

Gość proszęępomocyyyy
widzę. Ale poza tymi przypadkami, to nawet się nie spojży na inną, nei ma przyjaciółek, nic:O ode mnie też tego wymaga:O

aska - mój był moim jedynym wtedy partnerem, straciłam z nim dziewictwo, ale ruchałam się nawet z własnymi uczniami :D:D:D

Gość aska1231
ja z tym debilem tez stracilam to czego nie powinnam:) w ogole mial takie rozrywki ze lubil sie ruchac w trakcie obozow jak na lozku odleglym o pol metra spal jakis kumpel:/ brrr

no to teraz kochana wyobraź sobie swoje życie za parę lat - Ty w domu, z dziećmi, on radośnie ruchający pierwszą z brzegu, bo "Ty go do tego sprowokowałaś", Ty nie mająca rodziny/przyjaciół/znajomych/hobby, bo wg niego do zdrady wystarczy Ci godzinny seans w kinie .... do tego wieczna huśtawka emocjonalna, dzieci z rozwaloną psychiką przez takiego tatuśka ... chcesz tego? :o

Gość aska1231
a w ogole jak znalazlam kolejnego faceta to sie zdziwilam ("jezu, TO moze byc taaaakie DUZE??") wiec teraz tumacze sobie jego debilizm malenkim pitolkiem:)

Gość proszęępomocyyyy
nie chce😭

Gość proszęępomocyyyy
yo ten też ma małego :O znaczy chudego, długość równa średniej krajowej:D

Gość aska1231
no widzisz:) malym pitolom mowimy nie!! jeszcze powiedz ze ma na imie tomasz:D

Gość proszęępomocyyyy
Paweł:P

no bo kochane, oni po prostu mają KOMPLEKSY i rekompensują sobie swoją żałosną egzystencję wyżywaniem się na bezbronnej kobiecie, wtedy czują, że mają władzę :D precz z debilami i ich maleńkimi kutaskami :D

Gość Teżcoś
Tak sobie Was podczytuję i po ostatnich postach po prostu padłam. :D Jesteście świetne.

Gość proszęępomocyyyy
:D dziękuje Wam , idę chyba w kime walnąć zaraz .

Teżcoś - dziękujemy :) autorko - cyk temat do ulubionych, jak jutro będzie Ci gorzej, to znów Cię rozbawimy :* dobranoc 🌻

Gość aska1231
Tyyy nie zgadza się, Pawły mają krzywe a nie małe:D

Gość proszęępomocyyyy
🌼

Gość proszęępomocyyyy
nie umiem dodac do ulubionych:P

Gość GDYBY GLUPOTA **
MOGLA LATEC BYLABYS PTAKIEM /no ale masz 16 lat/ juz widze twoje daslsze zycie- klatka, dreczenie psychiczne /bo jak nazwiesz to co sie dzieje/ a on chodzi na boczki grozi samobojem /ktorego nie dokona/ czarna wizja ale ty nie posluchasz zadnej z tych rad - ktore ci tu dziewczyny daja --- wiec szkoda klikac w klawiature :o :o :o

wejdź w dział "życie uczuciowe" i tam gdzie jest temat Twojego topiku po jego prawej stronie zobaczysz maleńki plusik - kliknij ... wtedy jutro, czy za parę dni nie będziesz musiała szukać swojego tematu, który zdąży już spaść na którąś tam stronę z kolei

jak klikniesz plusik, to na głównej stronie kafeterii poszukaj opcji: "przejdź do wybranych tematów", tam w każdej chwili odnajdziesz swój temat składnia mi siada :D

Gość Psychopatom mowimy
NIE!

Gość LILLY-5
moj tez pawel mial na imie. kiedys zrobil mi awanture bo sie niby - oczywiscie jego zdaniem przespalam z dziadkiem ktory mial jakies 80 lat ;-( dziadek pokazywal mi zdjecia swoich wnukow i juz od razu debilowi uroila sie w glowie historia. naprawde z persektywy czasu to mi cholernie wstyd ze bylam z nim tak dlugo

Gość Pierwiastkowa
Ale pojebany chuj!

Gość candywoman
dziewczyny, posikałam się ze smiechu jak was czytalam super, ze z takim dystansem podchodzicie do byłych związków z tymi psychopatami mam nadzieję, że autorka weźmie z was przykład młodziutka jesteś dziewczyno, bierz dupę w troki i uciekaj zauważyłam, że takie zachowania jak tu opisane częsciej dotyczą mężczyzn niż kobiety potwierdza się opinia, że mężczyźni są bardzo słabi psychicznie pieprzeni manipulanci