Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszęępomocyyyy

MOJ CHLOPAK TO IDIOTA. pomóżcie bo zwariuję!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość auuutttorkaaaa
ja 1 marca:P

Gość candywoman
i co masz zamiar zrobic? pogonic dziada?

Gość auuutttorkaaaa
mówie żeby się odjebał, a ten debil błaga i się tłumaczy, przeprasza, i takie tam. Mam już zjebane życie, jeszcze nie mam gdzie iść na sylwka bo miałam być z nim a tak to już za poźno żeby gdzieś iść

Gość auuutttorkaaaa
o Boże 😭 on chce napisac do mojej mamy że uprawiałam z nim sex😭

Gość navoie
niech pisze, jak mamie powiesz jaki to idiota i manipulant to nie uwierzy :)

Gość Buziaczek2601
Cześc!!Mój były też jest bliżniakiem...Uciekaj od niego gdzie pieprz rosnie!!ja prawie 2 lata sie meczyłam!zaczęło sie \"niewinnie\"tak jak u Ciebie,chorobliwa zazdrosc,posadzanie o sex z całym miastem,nawet do pracy nie moglam wychodzic!straszne!pozniej zaczeło sie zmuszanie,bicie,całkowite podporzadkowanie Jemu!!!Na poczatku mowil ze sobie cos zrobi pozniej przerodzilo sie to w paranoje straszyl ze mnie zabije!takze zastanow sie!czy ma to sens to bycie z nim!ja tez myslalam ze go kocham!moze i tak bylo na poczatku..pozniej byl to strach?pozdrawiam

Gość candywoman
poskarż sie mamie, co ten manipulant robi, że ci truje zycie, ogranicza i że chcesz sie z nim rozstać wtedy mu nie uwierzy cokolwiek by jej nie napisał czy powiedział jestem pewna, że twoja mama stanie po twojej stronie a on cie tylko szantazuje

Gość auuutttorkaaaa
on mnie błaga żebyśmy się pogodzili:O😭

Gość candywoman
w takim wypadku masz teraz okazje powiedziec zeby spadał i urwac kontakt

Gość Buziaczek2601
On ogranicza Twoją wolnośc!!!Korzystaj z zycia dziewczyno poki jestes mloda!tak bedzie juz zawsze ON SIE NIE ZMIENI!!!!!Musisz byc silna!I nie dac soba pomiatac!mnie sie udalo wyrwac z takiego toksycznego zwiazku!!I teraz dopiero czuje ze zyje!trzymam kciuki!

Gość Seksowna skorpionica
buziaczek: a jesli wolno wiedziec, jaki TY masz znak? 🌼

Gość Buziaczek2601
wodnik

Gość ConstellationLyra
hmm ja bym takiemu pogroziła szpitalem psychiatrycznym

Gość chce napisać do Twojej matki
że uprawiacie seks? on jest PO JE BA NY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie gadaj z nim więcej, bo to bez sensu, zmień numery gg i telefonu i niech sam się zniszczy swoją paranoją :o

Gość LILLY-5
powiedz mamie jaki jest pieprzniety. nawet jak bedzie jej cos gadal na ciebie to nie uwierzy mu

Gość LILLY-5
kurcze bylam pewna ze jest skorpionem. w wiekszosci ci psychopaci to skorpiony są

Po analizie stwierdziłem że on do żadnej urodzonej 1 marca nie pasuje:P.Przypuszczalnie to jest stary krętacz z którym nie warto kombinować;).Nie zauważyłem nic co by sugerowałało że jest solidnym amantem jak ja;).Do tego Merkury ok 10 stopni w znaku bliźniąt go dyskwalifikuje jako odpowiedniego dla autorki bo urodziła się 1 marca;). Poza tym nie pasuje do urodzonych ok 15 sierpnia,listopada,lutego.Dlatego możesz na niego nasłać dodę;).

Gość LILLY-5
o matko. z gwiazd to wyczytales?? ;-)

Gość auuttorkaaaaa
miałam z nim być w sylwka. On do mnie że do 3 razy sztuka, że mam mu dac ostatnią szanse i nigdy uż nic nie powie, ale niech to będzie związek. Kłamie?😭

Gość auuttorkaaaaa
rano się zbudziłam a tam 36 nieprzeczytanych wiadomości , na gg tak samo 😭

Gość LILLY-5
0CZYWISCIE ZE KŁAMIE

Gość auuttorkaaaaa
dobrze zrobię jadąc w pizduu na sylwestra do Brodnicy? Czy dać mu ostatnią szanse?

Gość LILLY-5
Mała tobie rady tu nie pomoga

Gość auuttorkaaaaa
dlaczego?:(

Gość LILLY-5
bo to TY musisz byc pewna ze chcesz sie z nim rozstac

Gość co się bardziej opłaca
jedź na tego Sylwka i baw się najlepiej, jak umiesz w takiej sytuacji ... absolutnie nie daj mu się znowu namówić na kontynuację związku, bo to mało wychowawcze ;) dajesz mu sygnał, że może Cię traktować jak szmatę a Ty i tak przylecisz do niego jak piesek :o

Gość zwwwiewaj
Cześć Ale masz problem dziewczyno ile ty masz lat rzeby sobie zycie marnować....? Jesteś młodziutka świat stoi otworem...chłopaków do wyboru do koloru... Co ty masz niepokolei w głowie dawać tak sobie psóć psychikę spatrzysz się i pózniej to nie ty będziesz miała problemy z facetami tylko oni z tobą ...znasz to kto z kim przystaje takim się staje...? Jak nerwicę sobie można zafundować to tymbardziej psychikę zmarnować... Jak pózniej kiedy będziesz już starsza nastka znajdziesz sobie faceta jak on cię zniszczy ...? ...będziesz podatna za każdym razem na takie nómerki...JA się zabije...!....BZDURY oni nie mogą sobie dać rady sami ze sobą i są bezradni że ich dziewczyna jest poza ich zasięgiem ...po prostu chcą mieć kobiety pod kluczem i na własność i będą tak długo dąrzyć do tego aż się poddadzą i przyzwyczają do rządzenia przez nich....a pózniej dojdzie bicie i.t.p....czy ty tego chcesz naprawdę ? zastanów się pożądnie zanim podejmniesz decyzję zmarnowania sobie życia... Bez zaufania niema miłości...!!!

Gość zwwwiewaj
...........................🌻......................

Gość LILLY-5
zobacz Ty sie caly czas czekasz az on zrobi cos strasznego po czym go znienawidzisz. a nie widzisz tego ze znajomosc z tym chlopakiem odbija sie bardzo niekorzystnie na tobie przede wszystkim, na twojej psychice, na twoich nerwach