Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeliczka17

KOPENHASKA!!!! START 1STYCZNIA2008!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pudelkowa
Ja biorę Aplefit, zoabczymy na ile działa :) Pierwszy dzień faktycznie za nami.

dziewczyny trzymam za was kciuki ja startuje już jutro:):)obserwuje sobie i probuje wyobrazić co mnie czeka.....tez boje sie tego uczucia głodu ponoć pomaga woda a wlasnie mam pytanko czy na;ezy brać wszystko według listy czy mogę sobie np pomidor i szpinak darować??

jutro bedzie moj 8 dzien :) nie zaluje ze zastosowalam kopenhaska ale czasami bylam tak potwornie glodna ze zastanawialam sie czy nie przerwac tych katuszy. No ale efekty juz widac pomalu :):)

zielonka cytrynka...przeczytalam gdzies na stronce,ze trzeba sie trzymac scisle jadlospisu,ze skladniki specjalnie zostaly tak dobrane przez specjalistow,ze za Chiny nie wolno ich zmieniac.zreszta szpinak ma tyle wartosci odzywczych,ze chyba nie warto z niego rezygnowac przy tak ubogim menu.

dziewczyny nie przesadzajcie :P ja tam w to nie wierze ! Np. 3 dnia na lunch jest szpinak, pomidor i do wyboru owoc. Jesli to by byla prawda to nie byloby mozliwosci wyborru tylko wszystkie produkty zostaly by wymienione. Nie dajmy sie zwariowac:)

:) i_want_to_be_skinny masz w stopce ze to juz twój siódmy dzień mogę zapytać jakie efekty i jak wytrwałaś bo podobno kolo trzeciego czwartego dnia jest najgorzej

no juz spodnie mi zaczynaja z tylka spadac :D:D tak to prawda kolo 3,4 dnia jest najgorzej :/ dla mnie najwiekszym - jest to ze prawie caly czas chodze glodna :o i brakuje mi sil...no ale cos za cos

O to widzę ze nie ja jedyna zacznę z opóźnieniem:) A mam takie pytanie co do tego szpinaku. Okazało sie, że kupiłam szpinak w jakimś sosie taki zamrożony. Może być taki czy raczej kupić inny??

tez boje sie tego uczucia głodu do południa jeszcze jakoś przeleci bo w tych godzinach pracuje ale po:(:(:( do tego rodzinka opychająca sie pysznościami a ja na głodzie heh czarno to widzę ale ciągle tłumacze przede wszytskim sobie ze to przecież kilka dni:):)

Ja właśnie też mrożony. Tylko źle coś przeczytałam bo się śpieszyłam i kupiłam jakiś z sosem serowym a drugi z śmietanowym:/ Już bym wolała sam:/

wiesz ze mamy bardzo podobny cel:):)i podobne wymiary tylko ja dwa kilo więcej :):)chyba cos ten szpinak daje skoro tam jest a sama nie wiem

Nie wiem trzeba sie innych dziewczyn pytać:) Bo to moja pierwsza dieta i nie mam jeszcze doświadczenia w tych sprawiać, ale chyba tak:):)