Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

notatka

PRACA W CAMAIEU

Polecane posty

Gość gość
i jak??ktoras juz ma??

Gość gość
mamy bony!!!! i co??? ploty na forum byłu jakieś głupie o niewpłacalności firmy???!!! a ja mam 250 zł :) :) :) szkoda, że nie wcześniej przyszły, ale i tak się cieszę. na przyszłość, nie siejcie takiego zamentu, tylko faktycznie dzwonić do biura i się pytać ...miłych zakupów Koleżnkom życze !

Gość gość
A jaki region ma już bony?

Gość gość
Ot i bony są. Po co ta panika byla? Skoro jest wam tak ciezko, tak niedobrze, tak źle to co jeszcze robicie w tej firmie? Nikt nikogo siłą nie trzyma, jeśli ktoś chce to pracuje, jeśli nie to do widzenia. Ale najlepiej wylewać swoje smutki i żale na forum, bo jest sie anonimowym. Ciekawa jestem czy miałybyscie odwagę powiedzieć to wszystko swojej regionalnej?? Watpie.

Gość gość
I co, firma upada? Śmiech na sali. Piszecie głupoty, nakręcacie innych, a wystarczyło zadzwonić do kadr i się zapytać. Następnym razem pomyślcie zanim coś napiszecie, bo wymagacie dokładności od firmy, a same zachowujecie się jak zachowujecie.

Gość gość990
o tych nadgodzinach chciałam coś powiedzieć. to Francja chyba zablokowała ich wypłacenie, bo przekroczyły bardzo budżet wynagrodzeń i jak się znajdą oszczędność, to powoli je wypłacają. Dobrze, że pensja jest na czas, a teraz za ndgodziny z maja (miłam 4), to miałam zapłacone, bo były uzasadnione!kadry mówią, że ewidencja jest w systemie i to się rozliczy... czekam i się nie zwalniam - dobra aktmosfere w ekipie jest. A i tak u mnie w mieściema nie ma lepszych perspektyw - gofrów sprzedawać nie chcę. Fajnie, że mam kilka groszy z bonu :)

Gość gość
jestem z wawy,mam koleżankę ze ślaska - szukałyśmy informacji o tych nadgodzinach, dwoniłam do kilku innych sklepów , ona też, i tam gdzie przekroczenia były małe, to już nadgodziny wypłacili. A Warszawa czeka..., nam też w końcu wypłacą!!!! zobaczycie

Gość gość
chodzi tylko o nadgodziny za styczeń i luty - ja nadal mam nie wypłacone ale dzwoniłam do kadr i otrzyamałam informację że na pewno bedą wypłacone. W kazdym razie za marzec, kwiecień, maj i czerwiec wypłacaja wszystko na bieżąco. Były przekroczenia w lutym stąd opóxnienia. to jednorazowy wybryk firmy, w kazdym razie 10-tego każdego miesiąca mam wypłate na koncie i to jest najwaznijsze. Na ta stówke za nadgodziny - trudno poczekam :(

Gość gość
dziewczyny wcześniej pracowałm w McDonaldzie więc nie rozumiem waszego marudzenia :) jestem w Camaieu świeżynką - pracy od....... ale przynajmniej po cąłym dniu pracy śmierdzę olejem od frytek ! mi się w Camaieu podoba, szefowa w porządku a regionalny tez ludzki. Jakiś czas tu zostane na pewno.

Gość gość
Ja też mam kilka godzin za styczeń i luty. Reszta wypłat jest na bieżąco, zadzowniłam gdzie trzeba i wiem że pewno wypłacą. ja bym nie dramatyzowała z tego powodu, a teraz urlopik - milego wypoczynku wszytkim :D

Gość gość
My bony dostałyśmy już przed weekendem :)

Gość gośćosc
widzę, że ex_cam, to jakiś chyba były, nieżle sfrustrowany pracownik???? hahaha, a jeśli obecny, to cieszę się, że nie zmojej ekipy! a to tylko złe rzeczy trzeba tu opisywać??? jak firma i przełożony wykazał się czymś dobrym, to nie mogę wyrazić opinii??? odrazu jestem podejrzana, bo zamentu nie sięję??? szkoda życia na hejtowanie!!!!!!!!! pozdrawiam pozytywne Koleżnaki i cieszę się urlopem :) miłych wakacji

Gość gość111
Jako była pracownica to nie pamiętam żadnych miłych sytuacji wynikających z pracy w tej firmie. Ciągłe telefony i maile "czemu tak słabo... przecież trafik większy niż w ubiegłym roku, delta na minusie...itp)

Gość gość
ex cama ja się podjęłam pomimo negatywów na forum, nie jest aż tak źle jak piszecie, pracuje trzy m-ce, wcześniej pracowałam na kasie w decathlon, A te negatywne komenty wyglądają jakby je pisała jedna i ta sama osoba....

Gość gość
Znam przynajmniej 6 osób które wypowiadaly się na tym forum! Nie pisz więc glupot że wypowiada się tu jedna osoba! Nie poznalas widocznie do końca warunków w TEJ firmie!

Gość gość
noooo...a ja znam z mojego regionu kolejen 8 osób, które z pracy są raczej zadowolone. Zatkao kako :) Mamy swoje uwagi oczywiście, ale forumczytamy ze wględów humorystycznyhc - niekóre wpisy są zabawne :) wolałabym oczywiście, żeby te wskazniki sobie odpuślili... delty, TT i brak logiki w dostawach ... ale zespół mam Super!!!

Gość gość
bo to jest forum głównie dla zwolnionych Kierowniczek Najlepszą zemstą jest zapomienie :)

Gość gość
6 osób niezadowolonych? a w całej firmie jest zatrudnionych około 600 ? hahaha toż 10% procent !

Gość gość
6 osob z 600 to jest 1% a nie 10! Dziewczyno mam nadzieję że na lasie nie stoisz! :D

Gość gość
sory - miało być - na kasie. te negatywne hejty pisze ktoś nieźle jadem zionący, Organizacja firmy pozostawia sporo do życzenia ale rozumiem wylewania pomyj na forum. po co się męczyć , nie odpowiada ci - zmień pracę.

Gość onazcamaieu
Dziewczyny po co tak zastraszacie innych ? Ja kiedyś nim zaczęłam tam pracę i czytałam to forum to na rozmowę nawet nie chciałam iść..ale poszłam i dostałam pracę.Są plusy i minusy. Ja np wyplate zawsze dostaję taką jaka powinna być,nigdy z niczym mi nie zalegano. Jaka ekipa taka praca.U mnie kto sie nie przyklada ten wylatuje...Moja ekipa jest dość fajna,ale mam wrazenie ze tylko ja zostalam normalna i nie zyje wskaznikami,nie przejmuje sie tym,jest jak jest a ja nie będę cyrku w sklepie odstawiać:) Regionalna pogada bo musi,ale nie ma jakiegos terroru,bo z tego co tu czytam to niektóre przesadzają.. Owszem,denerwujące są ciągłe zmiany,nowa witryna,nowa sciana na JUZ,ale cóż..tragedii nie ma

Gość gość
A czy ktoś nie może napisać czegoś pozytywnego o firmie? Jak jakiś plus to od razu biuro, dyrektorki się wypowiadają? Empatia empatią, ale skoro taki wyzysk, tak źle to po co siedzieć? Nie rozumiem tego kompletnie. Jak komuś tak źle to nikt nikogo przecież na siłę nie trzyma. Zgadzam się z przedmówczynią, jeśli ekipa jest super to naprawdę można pracować i się wspierać. A jak KS/ZKS nie potrafi przytrzymać przy sobie pracownika to inna sprawa. Oczywiście, ja nie twierdzę, że jest rewelacja, bo nie jest. Jest cieżko, ciągłe zmiany. Brakuje organizacji, bo gdyby to wszystko bylo podawane z wyprzedzeniem, to spokojnie wszystko byłoby zrobione dokładnie :-)

Gość Babeczka z Lublina
Witam. To jak to w końcu tak na prawdę teraz jest? Widzę, zdania są mocno podzielone. Ostatnio zastanawiałam się czy nie wrócić - martwy okres, wszystko już zajęte a tam przyjmą mnie z pocałowaniem w rączkę. Co prawda, za mojego czasu szału nie było, a na pewno dobrze tego okresu nie wspominam prócz tego, że miałam spoko ludzi w sklepie ;)! Co się zmieniło w przeciągu roku? Na pewno wiem, że na Lubelszczyźnie nowa regionalna, co dalej? :>

Gość gość
Na inne sieciówiki, tez słyszałam rózne opinie. H&M też miało takie forum ale im skasowali .... :) a z Qiosku znacie kogoś? ja słyszałam, że tam poza KS i Zk, to reszta ma UZETKI !!!! ja ma 3/4 i umowę o pracę więc jest lepiej niż tam. wk....r mnie pewne rzeczy, ale ten hej, zmasowany tutaj, to przesada. jak macie jakieś dowody, to do PIPu i sądu i rozprawcie się z centrala i Francją. ja jako sprzedawca nie mam dotepu do twardych dowodów i nie czuję się mobbingowna, ale jeśi któraś z Was ma dowody i odwagę, to popieram dążenie do sprawiedliwości - jestem za pracownikami :) tyrzymajmy się razema, ale nie zniżajmy się do rynsztoka ....

Gość gość
.... u mnie w regionie jenda do sądu pozwała firmę i ... przegrała - sąd niedopatrzył się naruszenia praw pracowniczych... nie przegrali żadnej sprawy, bo wtedy cos musiałoby sie zmienić, a tak to skoro sąd nie widział naruszeń, to firma dział zgodnie z prawem... jakbyście znały kogoś kto wygrał, to napiszcie....

Gość gość
Ooo...znowu strona Nam uciekla

Gość ex_cama
Oooj, jak tu pusto (znów) :(

Gość gość
Dziewczynki, kupie w camaieu jakąś ładną sukienkę na wesele? czy znowu to samo w kolekcji, stare ESS i TE?

Gość gość
Jest sporo ładnych sukienek z TE :) Sama bym kupiła, ale niestety wszystko za duże :(

Gość gość
Skarżą się u Was klientki na 'promocję'?