Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum bum bum3

RANY TU WSZYSTKIE CHCA SCHUDNĄĆ JEST KTOS KTO CHCE PRZYTYĆ????????/

Polecane posty

Gość bum bum bum3

HMMMMM..................

Gość bum bum bum3
no wiem ale chce złozyc coś nowego:) bo w tamtym juz mozna sie pogubić jak czytam tematy to tylko chce schudną chce schudna.... a ja w prost przeciwnie a ile ważyzsz SAMANTA i jaki masz wzrost bo ja mam170cm no i waże 53kg

Gość bum bum bum3
chce przytc jakies 5 kg

165cm/45kg. teraz już jakieś 46-46,5 :D nie stosuję diety, bo nic to u mnie nie dawało - jedynie ćwiczę i po ćwiczeniach piję koktajl proteinowy (300ml), od miesiąca

Gość bum bum bum3
a z czego robisz ten koktajl???? i jakie robisz ćwiczenia?????? biodra 92 tali 74 biust 89 a Ty pink????????????????????? samanta podaj tze swoje wymiary

Gość bum bum bum3
nie chodzi mi konkretnie o talie bo mam spoko ale o nogi i rece bo mam jak patyki w udzie mam 49cm a chciałbym miec jakies 52 łydki tez mam szczupłe tylko 33cm

Gość herbacia1
jestescie po prostu smieszne. Widze, ze posiadanie problemu z przytyciem jest tera takie COOOOOL...

Gość bum bum bum3
nie wiem co w tym smiesznego tak jak dziewczyny jedna chce schudnac to inna chce przytyc moim zdaniem to zupełnie normalne mi sie wydaje ze przy mojej budowie w pasie to wcale nie duzo nawet gdybym przytyła w pasie to sie nie załamie bo i tak wygladam bardzo szczupło jedne maja problem z swoja gruboscia ja mam problem z tym ze nie chce byc juz nazywana szkapa bo ciagle to słusze od dziewczyn i facetów chce byc w sam raz i uwazam ze waga 58kg była by idealna dla mnie

Gość bum bum bum3
tylko jakos cezko mi przytyc macie akies sposoby????????????????//

Gość bum bum bum3
cieżko* macie* :)

Gość bum bum bum3
ja narazie mykam bede pozniej

moje wymiary talia 62 biodra 88 udo 49 lydka 34 tak sie troche dziwie ze cchesz przytyc ale coz kazdy robi to co chce:) i jezeli naprawde bedziesz czula sie lepiej jak przytyjesz to przytyj

moje wymiary talia 62 biodra 88 udo 49 lydka 34 tak sie troche dziwie ze cchesz przytyc ale coz kazdy robi to co chce:) i jezeli naprawde bedziesz czula sie lepiej jak przytyjesz to przytyj

sorki, właśnie poszłam ćwiczyć i jestem teraz ;) ćwiczę aerobiki (szczególnie mam fazę na Pump it up), ćwiczenia z serii Tamilee Webb, callanetics - rotacyjnie proteiny mam gotowe (taka wielka beczka - białkowe - mama dostała od dietetyka na schudnięcie, tylko zapomniała że ma je brac PO treningach a nie ZAMIAST :P wiec ja je przywłaszczyłam) ja nie mam ogólnie tendencji do przybirania w tk tłuszczową, dlatego diety nadwyzkowe itp na mnie nie działały (to sobie przeczytaj ;) http://www.sfd.pl/Ektomorfik%2C_Endomorfik_i_Mezomorfik_Sylwetka_prawd%C4%99_Ci_powie_-t236043.html ) dlatego białka i ćwiczenia na masę/rzeźbę wymairy u mnie są obecnie płynne - rozmiar xs w każdym razie (boshh mam wrażenie że pisze o tym milion pięćsetny raz.. i wszyscy to wszystko o mnie wiedzą.. :o chyba czas ograniczyć kafeterię... :P)

nie mozna sie po prostu zaakceptowac? ja nie chce ani chudnac ani tyć. moje wymiary: biust: 76 talia 62 biodra 83 udo 47 łydka 28

Gość przytyjesz i będziesz pasztet
Ostatnio jakieś grubsze te uda i kolana miałaś... Szybko chudniesz jak widzę. A poza tym naprawdę nie masz do czego tyć, powinnaś raczej zrzucić trochę.

Gość GHGHG
MASZ NORMALNE NOGI DZIEWCZYNO.

Gość bum bum bum3
hej jestem znowu:) ale mnie rozsmieszyło ze jak przytyje to bede jak pasztet, wzgledem BMI mam niedowage wiec chyba cos jest na rzeczy, a jesli chodzi o to żeby siebie zaakceptować to juz wystarczajaco długo to robiłam, czy w ogóle nie wiecie jak to boli jak wszyscy ci mówią "ale ty chuda"

Warta Grzechu chyba Ty jestes pustaczka;) bo zauwazylam i chyba nie tylko ja ze niedowartosciowane laski pisza jakie to one nie sa chude ( np. majac min. 74cm w talii) .. i prosza o komentarze typu ze \"ale jestes super\".. \"musisz przytyac bo ejstes za chuda\".. buehehehe

Gość przytyjesz i będziesz pasztet
No ja akurat też ważę 53 kg na 170 cm ale mam 63 w pasie, 89 w biodrach, 86 w biuście - dzięki odchudzaniu i rozśmiesza mnie gadka o BMI osób, które mają sporo większe wymiary. Zrzuć tłuszczyk i będzie ok.

Gość nie jestem pewna
czy autorka ma figure gruszki tak jak któraś tu pisze. według mnie to jabłko, za gruba jest w tali na gruszkę i do tego ma b. szczupłe nogi. Ja jestem dośc pulchna (162, ok.58 kilo) ale niestety typowa grucha. Wąska (w miare talia: 68 cm, ale nogi masakra-53-54 cm. Za cholerę nie mogę schudnąć z nóg. Samanta, widze że Ty sporo ćwiczysz, możesz doradzić coś co zrobić z tymi baleronami? Bardzo lubie nogi umięśnione, bez tłuszczyku, podobaja mi sie np. nogi dody. Da sie oprócz siłowni coś z nimi zrobić?

nie jestem pewna - na pewno się da. chcesz z nich schudnąć - więc moim zdaniem coś kardio powinnaś ćwiczyć, nie jakieś tam martwe ciągi na rozbudowę mięsni, tylko właśnie aerobiki jakieś (mi się po areobikach pojawiły mięsnie na udach dość widoczne..), basen oczywiście, biegi, rower.. możesz też jakieś aeroby włączyć do tego - najważniejsze to ćwiczyć regularnie (nie codziennie!) i dobrze się odżywiać :)

Gość nie jestem pewna
Dzięki S_A_M_A_N_T_A! Jeszcze Cie chwilke pomęczę jesli nie masz nic przeciwko temu. Piszesz żeby nie ćwiczyć codziennie, dlaczego? Ja własnie staram sie codziennie to robić i nie wiem czy to dobrze. Basen i siłownia w moim przypadku odpada, cały dzień pracuje, ćwicze późno, koło 22. Na zmianę, jeden dzień rowerek ok. 1h, drugi ćwiczenia na nogi, i tak na zmianeę. Myslisz, że to źle. Możesz mi coś zaproponować? Z góry dziękuję

Gość nie jestem pewna
a i jeszcze jedno..całe uda mam wstretne, ale wew. ich strona to koszmar normalnie

Gość chcecie tyć...
a ja mam 81 w biuscie 59 w talii 84 w biodrach..moze i jestem szczupła ale dobrze mi z tym i nie chcę tego na siłę zmieniac poprzez diety...