Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

backspace82

ngLka dr.nauk .med. ginekolog.

Polecane posty

Gość sama nie wiem o co chodzi
Jestem w końcóce 6 tyg. a nie biegam często siusiac, czy to normalne?

ech! wkońcu ból głowy trochy mi ustąpił i z powrotem właczyłam laptopa, a to juz poszłam spać o 18:P he he napierdzielała mnie po słuchaniu tych wiertarek , nawet stopery mi nie pomagały :( poza tym dziwnie zawsze wieczorem czuje że mam gorączke, czuje się do bani, wszystko mnie boli, zatem rano ok. Teraz smarze sobie ziemniaczki , przed tym oczywiście kg winogrona i kg kiwi:) a gzdie jest nasza kreseczka???? pewnie grasuje gdzies na topiku i nie chce już sie do nas przyznać a ni zaprosić do siebie:) ja przesiaduje czasem na wrześniowkach i sierpniowkach :)

Kiwi, chcę kiwi.Całe szczeście mam kiwi!wczoraj ugotoałam sobie zupkę z brukselką, której nie jadłam wieki - płakałam prawie ze szczęścia, bo ja niemal nic nie mogę jeść a to mi taaak smakowałoNatomiast dziś mam odruch wymiotny na myśl o owej zupie.. bleee...I co ja mam zrobić? nawet nie mogę zaplanowac obiadu na 2 dni :Dsama nie wiem o co chodzi -> każdy ma indywidualne bjawy, niektórzy nie mają żadnych, więc wszystko ok ;)

dla tego wpisuję co jem:) bo wiem że Ty nie jadku wybrzydzasz, to może cos mojego Ci zasmakuję:) a mi Twojego, naprzykład jutro bedę gotowac sobie zupke z brukselki.

zresztą sama już zaczełam wybrzydzać:( miała taki wilczy apetyt, spodnie pękały, a teraz same kiwi, winogrona, jabłka, no i smazone ziemniaki.;( a jeszcę nie dawno potrafiłam pić sos cząskowy:) a fujjjj

bo sobie pewnie tyle nagromagdził zapasów że narazie nie potrzebuje ha ha, tak sobie tłumazcze, ciekawe kiedy mu tam lodóweczka spustoszeje :)

Gość nimfa24
wlasnie zrobilam sobie test,chyba nie wyszedl bo nie pokazal nic w okienku kontrolnym.chociaz w tym drugim ze nie jestem,nie wyszedl co?

Gość nimfa24
umiem,tylko ze jestem smiertelnie przerazona,tylko ze w tym pierwszym jest kreska jakby ze nie jestem wiec pomyslalam ze moze to wystarczy,

Gość nimfa24
bo tak wogole to ja mam t]prawie trzymiesiecznego synka,od kilku dni mam objawy ciazy prawie takie jak za pierwszym razem i mam lekki brzuszek czy to mozliwe?to chyba jest pyanie do ginekologa???????????????

Gość nimfa24
ale ten test polega l na tym ze w pierwszym okienku jak jestem to powinien byc plus abyl minus

Gość nimfa24
odpiszcie jak to jest,bo nie wytrzymam do rana!

Owszem, j będę z tym żyć, bo nie dopuszczę do zrobienia krzywdy innym. ZAWSZE przy pytaniach poważnych wysyłam do lekarza i ktoś, kto UWAŻNIE przeczyta CAŁY temat - od razu to zauważy.

A to jest wolny kraj, mogę pisać pod KAŻDYM topikiem, tak jak ty - nie Tobie decydować gdzie mogę pisać a gdzie nie. Kwestia sposobu wypowiedzi. Powtórzę, bo chyba zapomniałam, że możesz to zgłosić do Moderatora. Jeśli uzna temat a szkodliwy to na pewno go usunie, więc ja tu nie widzę żadnego problemu.

Do te pory jedyna osobą, która tutaj obrzuca jadem - jesteś ty i widzą to wszyscy - prócz Ciebie (spójrz na wypowiedzi dziewczyn z poprzedniej strony).A ja MAM PRAWO do obrony gdy mnie atakujesz - bez względu na to czy to rozumiesz - czy nie.

Gdyby obchodziło cię moje dziecko to dałabyś sobie na wstrzymanie i nawet nie zaczęłabyś tego tematu a tymczasem masz piękny przykład do którego się nie stosujesz.Ja dla swojego dziecka zachowuję wystarczający dystans :-)O moje dziecko się nie martw - wystarczy jak zastanowisz się nad swoim zachowaniem w stosunku do innych (chamskie odpowiedzi nie tylko w moim kierunku).

W wolnym kraju możesz wszystko, co nie łamie prawa. A nieznajomość prawa i brak jego rozumienia nie zwalnia cię - na szczęście - z obowiązku przestrzegania go ;)

To, c robię ja - nie jest łamaniem prawa. To co robisz ty - jest łamaniem prawa (publiczne oskarżanie mnie). Nie musisz tego rozumieć, na prawdę - to twoj prywatna sprawa, nie mnie się będziesz z tego tłumaczyć.To ty się nakręcasz, wizę, jak zagldasz co chwilę w temat :-)

nie przestanę pisać pod tematem tylko dlatego, że chamska panna z pomarańczowym nickiem "tak chce i już"A temat będzie istniał i bez ciebie - nawet solidniej, zapewniam :-) Jest nas kilka osób, mamy temat w ulubionych i odzywamy się codziennie :-)Po prostu zgłoś do moderatorów jak Ci nie odpowiada. I KROPKA.I tak mi dasz spokój - kwestia tego czy z własnej woli, czy ci pomogę :D

do ndLka---------------------słuchaj idiotko o małym móżdzku, pisać i dokuczac NgLka to ty potrafisz, a cofnąć sie na strone 1 i przeczytać wpis gdzie Nglka jasno tłumaczy że tytuł jest mylący, wkleje ci bambero jedna \"\" ngLka (nglka@WYTNIJTOo2.pl) Dla jasności, bo tytuł jest mylący: Nie jestem ani dr ani nauk medycznych ani ginekologiem. Nie jestem lekarzem.\"\" http://puzderko.pl - sprzedaję swoje pomysły... http://28dni.pl/ngL - NPR ---------------tak napisała Nglka !!!!!!!!!!! i odwal sie od niej zazdrosnico jedna!! zajmij sie swoimi sprawami a tu na ten temat wiecej nie wchodz butami, ty smierdzaca kuuureeewwwkoo:)

ngLka, wynieś frustratkę na śmietnik, bo zamiast ciążowej grupy wsparcia robi Wam się tutaj bitwa na łopatki w piaskownicy :D Ktoś, kto stale próbuje zaistnieć zaśmiecając cudzy topik ciążowy, nie ma chyba ani przyjaciół, ani własnych spraw i zainteresowań. Szkoda :O

Ale złośliwość ludzka nie zna granic, co za upierdliwy babsztyl z tego pomarańczka:) Nglka ----nie warto dyskutować z tym czymś. Ja dziś czuje sie tak sobie , rano byłam u fryzjera ale nie jestem zadowolona:( i jesczę ta pogoda mnie dobija.

:D Ja też mam nienajlepszy dzień pod względem samopoczucia fizycznego... zaraz idę coś wmusić bo głodu nie czuję ale zaraz poczuję pawika ;)

Backspace - a nie da się tego naprawić? No chyba, że obcięłaś się na zero :)

do do nglki Informuję, że chociaż ngLka nie posiada uprawnień pozwalających na sprawdzenie twojego IP i podanie go providerowi, takie uprawnienia posiadam ja. NgLka nie jest ani założycielką tematu, ani lekarzem, co podkreślała wielokrotnie, zatem jej zachowaniu nie można zarzucić nic, w przeciwieństwie do twojego Jeżeli nie przestaniesz rozwalać dziewczynom tego tematu snując bezpodstawne oskarżenia, wyciągnę odpowiednie konsekwencje i na kontakcie z providerem się nie skończy. Twoje posty, nie tylko z tego tematu, zostały skopiowane do odpowiedniego archiwum dowodowego, więc jeśli nie chcesz mieć poważnych problemów i odpowiadać za nękanie, lepiej się uspokój.

Przestańcie się czepiać ngLki! Nie jest co prawda lekarką ale ma znaczący dorobek naukowy w dziedzinie ginbekologii! O ile wiem zjawisko ciaży spożywczej, którą stwierdziła u mnie nie było wcześniej nigdzie opisane w literaturze fachowej. (patrz: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3652631&start=0) Gdyby zechciała kontynować badania w tym kierunku bez trudu uzyskałaby nie tylko tytuł naukowy ale także nominację do Nobla w dziedzinie medycyny. W końcu problem dotyczy wielu miłośników piwa na całym świecie :) ngLka-----> Pozdrawiam! 🖐️ Jesteś wspaniała!!!! :) 🌻 😘 😍

Gość dolcegabbana82ttt
Witam dziewczyny Czy któraś z was bierze Duphaston lek? właśnie wyczytałam że za granica ten lek jest na liście zakazanych i nie poddaje sie go w ciąży, bo jest szkodliwy dla płodu już sama nie wiem ale się boje bo właśnie go stosuje.

dolcegabbana82ttt -> gdzie o tym czytałaś?Duphaston to syntetyczny progesteron, taki sam jak Luteina. Progesteron jest niezbędny w podtrzymaniu ciąży, dlatego nie może zaszkodzić - a może pomóc.

Gość dolczegabannaa
wpisałam w google , i w wyszukiwarce wyskoczyło mi że szkodliwy, że powoduje autyzm i jescze jakieś tam choroby:( i że jest na liscie zakazanych zagranicą