Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammpytanko

CZY SA TU KOBIETY KTORE MAJA NADWAGE I FACETA

Polecane posty

Gość mammpytanko

ja mam 167cm i waze 75kilo,to duzo probowalam schudnac ale nie wychodzi mi ,mam brak silnej woli i w ogole:( chcialabym miec chlopaka ale z tego ci widze tofaceci raczej wola szczuple zgrabne kobiety, i nie dziwi mnie to:(

ja :) 172 cm, 70 kg (100-78-105) i gada, że mnie kocha :P pewnie łże jak pies :D on wysoki lżejszy odemnie :D i bardzo szczuplutki :D ❤️

Gość nunununu
mam 164 cm i waże 70 kg, mam cudownego i bardzo przystojnego faceta i kocha mnie taką jaka jestem i nie chce słyszeć o tym bym się odchudzała :)

ja ze swoim zaczełam bym jak wazyłam ok 68 kg, przy 170 cm wzrostu.... wtedy sie we mnie zakochal teraz jest mnie o jakies 10-12 kg mniej.... dalej jestesmy ze soba jak widzisz, mozna miec faceta kiedy ma sie nadwage... mozna tez schudnac... wszystko sie da jak sie chce

Gość mammpytanko
ale jak zaczeliscie chodzic razem to mialyscie juz wtedy nadawage???

Faceci serio nie zwracaja na to az takiej uwagi jak kobiety.... I tak serio to zazwyczaj nie podobaja im sie te najchudsze(z tym co ja sie spotkałam, to własnie wola te troche wieksze, ale o bardziej kobiecych kształtach). Sadze ze to nie ma takiego znaczenia jak np charakter, czy ładna twarz. To co ich odpycha to zazwyczaj te kompleksy, niz sam fakt tych paru kg wiecej;)

Gość a mnie śmieszy jak widzę
taką większą babkę z lekka nadwagą a przy niej takie chude chuchro o 15 kg lżejsze :O :D :D se wyobrazam jak zabawnie musi wyglądać u nich pozycja na jeźdźca :O :O :classic_cool:

ja tak , ważyłam 85 kilo....zakochał sie we mnie na zabój... i jeszcze mu nie przeszło:)...przytyłam od tego czsu ale jemu to nie przeszkadza...mówi że jak chcę sie odchudzać to robie to dla swojego samopoczucia bo dla niego jestem piękna...skarb z niego....chociaż wiem ze jak schudne to też sie ucieszy bo bede chodzić w króciutkich spódniczkach a to faceci uwielbiają:) Główka do góry....ja i inne dziewczyny jestesmy przykładami na to że można mież nadwage i mieć wspaniałego kochającego faceta:)

No coz do dziewczyny zastanawiajacej sie nad ta pozycja na jezdzca- zapewne wyglada tak samo jak kazda innapara , tylko troche wiecej ciałka. (Nie trzeba byc chudym, zeby sex wygladał zabawnie.... jakas para podrygujacych zadków i przeciagłe 'ohhhhhhoh')

ja też zauważyłam że ładna buzia i inteligencja, ciekawosć zycia i przyjazne nastawienie do swiata oraz kobiece kształty przyciagają Ich najbardziej....

nie wiesz jak wygląda pozycja na jeźdźca?? i nie wiesz jak wygląda gdy kobieta ma nadwagę a chucherko leży pod nią? biedna jestes..taka bez wyobraźni...biedna :P już Ci odpowiem..zajebiście wygląda :D :D szczególnie, że on lubi mocno łapać za pupę :D a jak nie łapie, to jego odnóża górne łapią moje spore piersi :D cud miód i orzeszki :D

Gość i ja.....................
Kocha mnie już 20 lat:) w międzyczasie ważyłam już baaardzo dużo , teraz trochę chudnę, bo zdrówko szwankuje....a on dalej kocha i nigdy nie zdradził(to się wie po 20 latach) Liczy się charakter , uśmiech na twarzy, pogoda ducha, akceptacja siebie i takie tam....wiadomo liczy się wygląd i to bardzo, chciałabym schudnąc, ale to nie było najważniejsze przez te wszystkie lata...można mieć faceta , nie myślcie o sobie źle, ale dajcie z siebie ciepło , radość , uśmiech, trochę sexapilu....każdy na to leci....:)Powodzenia i wiary w siebie:)

Gość D32
To tylko dowod, ze faceci nie patrza na wyglad tak, jak kobiety.

Gość korneliszcze
...tak naprawde to kwestia gustu ...jedni mezczyzni..wola chudsze ..drudzy pulchniejsze kobiety .. ..ja mam faceta , ktory ze nie dosc ze sporo ode mnie wyzszy to i chudszy...szczerze to ja takich facetow wlasnie wole... ..a skoro jemu nei przeszkadza to jaka jestem...a wrecz przeciwnie..to mnie tym bardziej...owszem chcialabym moc w lecie wyskoczyc przy nim w dwuczesciowym stroju kapielowym i nie czuc sie jak szynka w siatce...albo ubrac sukienke dlatego postanowilam przejsc na diete ...ale nie drastyczna..bardziej zlozona z wiekszej ilosci ruchu..i zdrowszej zywnosci... ...choc mam z tym niemaly problem..bo moj facet gdy tylko u niego bywalam kupowalmi cos slodkiego...robil kolacje..i nie wyobrazal sobie bym jej nie zjadla albo wyszla z domu bez sniadania.... ..aczkolwiek gdy zaczelam przywozic do niego jakies owoce czy salatki..zrozumial aluzje i zawsze teraz u niego czeka na mnie moj ulubiony jogurt badz owoc czy salatka....jednak i tak porzadne sniadanie jesc musze !..nie ma zmiluj...uwaza ze odchudzac sie jesli chce to rozsadnie i dla siebie...bo dla niego jestem szczupla - co mnie troche bawi...ale rzeczywiscie on na mnie patrzy w taki sposob ze jestem piekna szczupla ino z kobiecymi ksztaltami..takie jak lubi.. ..a co do pozycji na jezdzca..haha ja nie wiem jak mozna miec z tym problem...to ze facet szczuply nie znaczy ze slabeusz...a poza tym w tej pozycji to kobieta nie siada na partnera i go gniecie a sie na nim porusza ..soł...to tak jakby w pozycji gdy facet byl na gorze gniotl pod soba partnerke a tak nie jest ....:)...

i ja dolacze :172/62...teraz jest w miare ok, ale wazylam bedac z nim 78 i kochal mnie tak samo mocno:D

zakochal sie we mnie gdy bylo 91/179, teraz jest 77 i chce 65.. a on bedzie kochal na zawsze:)

Gość pustkaduza
kasiluka masz 20lat????

Gość kroffka
ja tez mam nadwage waze 70kilo mam 163cm:(ale mi moj chlopa dokucza,i to chamsko,mowi,ze jeszcze troche to sie nie zmieszcze w drzwiach,a pozniej mowi,ze zartowal:(ale to boli,zazdroszcze wam dziewczyny waszych facetow,ze takie maja podejscie do was

NO NIE MOGĘ :D :D NIE DOŚĆ, ZE GRUBE TOJESZCZE GLUPIE W DODATKU :D :P :P nie pytałam o to jak wygląda pozycja na jeźdźca bo to akurat wiem chodziło mi o to, że śmiesznie i zarazem tragicznie musi wyglądać takie wielkie cielsko siedzące okrakiem na takim patyczaku z wystającymi kościami :O :O :classic_cool:

koścmi naturalnie :classic_cool:

Czy smiesznie. Normalne. Tylko Ty sie ekscytujesz tutaj ze to nieestetyczne. Kazdy ma inny gust.

pamiętny "South Park": - Mamo, dzieci śmieją się ze mnie, że jestem gruby. - Eryczku, nie jesteś gruby, masz grube kości zawsze mnie to rozłoży na plecy hahahahaha :D