Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molly22

pomóżcie prosze wybrać rase pieska, bo nie mogę się zdecydować

Polecane posty

Gość Molly22

W gre wchodzą trzy rasy. ma to być duży piesek więc zastanawiam się nad: nowofundlandem, bernardynem lub owczarkiem podhalańskim.Wszystkie trzy są cudne a ja nie wiem na którego się zdecydować.Prosze o wasze typy:)

Gość też długo wybierałam
i zdecydowaliśmy się na mastifa tybetańskiego, zamówiłam i czekam na jego narodziny, ma się urodzić pod koniec stycznia :)

Gość kup sobie pitbulla
pitbull cię ochroni

Gość gdzie znikaja wpisy
?

Gość ja mam yorkshire terriera
podobają mi się małe psy :-) Ale jakbym miała wybrać to Bernardyn :-)

Gość Molly22
Ja najbardziej skłaniam się ku nowofundlanowi ale nie jestem pewna

A może przygarniesz jakiegoś ze schroniska. Tam są tak nieszczęśliwe stwory... Może tam zobaczysz jakiegoś, co zwyczajnie cię ujmie swoim oddaniem? Takie zwierzaki są bardzo oddane. Może to nie Ty powinnaś wybrać, a ten zwierzak Ciebie.

Gość otóz to....
ze schroniksa weź...a nie 5 tys płacić....

Gość otóz to....
weź ta suczkę !!!

Gość łee
z tych 3 wziełabym owczarka podhalańskiego a tak w ogóle to najbardziej podobają mi się owczarki niemieckie długowłose (od niedawna mam) :)

Molly polecam psa z fundacji! byłam raz w Emirze. Bardzo dużo psów czeka na nowe domy. Prezes tej fundacji bardzo fachowo podchodzi do każdej adopcji, na pewno dowiesz się o psie wszystkiego- polecam choćby napisać w celu zdobycia wiecej informacji. Emir to nie schronisko w którym psy maja tylko numerki i sa opatrzone jednym zdaniem- tu pies jest traktowany indywidualnie- choc to moze smiesznie brzmi. Doczytałam że w Emirze aktualnie jest 6 beernardynów. jeszcze taka beńka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100324&highlight=bernardyn i jakieś podrostki w typie: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=9533&page=2 na dogomanii.pl w dziale 'przygarnę psa'' możesz równeiż założyć wątek, napisać jakie masz warunki i jakiego psa szukać. Posypie sie sporo propozycji:)

Gość open
ta suczka jest slodka!!!ja bym wziela ja!!!!!

Nie potrafię Ci poradzić. Ale jeśli chcesz psa, możesz mu zagwarantować dom, to weś pod strzechę takiego, którego już odrzucono, obojętne skąd. Pozostanie ci oddany do końca swoich dni. Ja to nie mogę nawet tych zdjęć oglądać. Póki jestem na bezrobociu, niewiele mogę dla nich zrobić. Jak tylko będzie mnie stać, dzielę się z dziećmi chorymi i ze zwirzakami tym co mam...

Rozumiem, że jesteś zamożna, bo wytypowane przez Ciebie rasy, pożerają mnóstwo jedzenia :)