Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Exotic

FRYZJERKA, POMOŻE, DORADZI - ZAPRASZAM !!!!

Polecane posty

no i własnie na ten kolor bede nakładać ten srebrzysty blond:) zobaczymy... jak zrobimy....

DK... hmmm bardzo Ci tak ladnie jak sie przedsawilas na zdjeciu ;) ale kazda z nas pragnie jakiejs zmiany ;) jezeli w kolorystyce chcvesz cos zmienic to zrobsobie bardzo cieniutkie pasemka w kolorze czekoadowym tzn ciemny braz bardzo cieniutkie a duzo ;) powiem Ci ze ten srebrzysty blond moze wyjsc ! myssyalam ze ciemniejsze wloski masz nie wiem jak z samponetka bo w salonach raczej nie uzywamy szamponow ale moze i sa szanse zeby zalapalo ;) nawet z tymi srebrzystymi pasowaly by te pasemka ale wtedy juz ciemny popiel - wygladaloby sliczie, co prawda zimny odcien ale widze Cie w tym ;)

Dziękuje:) ale wiesz co.. popielate to czasami mi wychodzą po farbowania ...;) nie wiem czemu. na wiosne sie wybiore do fryzjera na porządny renament głowy...

Musze uciekać. Brat mnie goni. Jutro sie odezwe. Buźka

Dobranoc DK. Ja poki co uciekam tez moze jak nie bede mogla zasnac to zajrze tutaj ;) buzka.

Gość Asia_82
do Exotic---->ja takze wysłalam Ci swoja fotke na meila abyś mi coś doradziła(szczgólnie chodzi mi o jakis kolor,pasemka) Z góry dziękuję i pozdrawiam:)

Exotik na tym pierwszym zdieciu masz włosy zrobione karbownicą? Ja nie wiem co bym mogła Ci doradzić:P musisz sie koleżanek po wachu popytać:) ps.ja napisze jaki kolor mi wyszedł tak o 13... jak już zrobie

rozjasniam wlosy juz jakies 4 lata, stan moich wlosow jest badzo dobry, koncowek tez... Rozjasniam je co 3 miesiące i tylko odrosty. I mam pytani czy cebulki włosów sa wytrzymale?? boje sie ze zaczną mi wypadac mocno... a z blondu nie chce rezygnowac bo pasuje mi ten kolor...

moniulka jak farbujesz co trzy miesiące to cebulki nie powinni aż tak cierpieć jak byś farbowała co miesiąć. ogólnie to wydaje mi sie,że lepiej używać farby zamiast rozjasniacza.' Odpowiedziałam za fryzjerke;) zabije mnie jak przyjdzie..

Gość hairryyy*
a co polecasz na niesforne, rozpierzone włosy ? Mam włosy pocieniowane i są takie rozpierzone na całej długosci.

Zrobiłam sobie włosy i normalnie mi pasemka wyszły hehe:) dziwne ,że całych nie złapało..

Dzień dobrydziewczynki :* Asia_82 kolopoludniazajrze na maila i tam Ci odpowiem. D.K --->hihi tak karbowniicą ;P Moniulkaa --- > D.K bardzo dobrze prawi (i nie zabije nie zabije jakze bym mogła :D ) Nic sie nie stanie z cebulkami skoro robisz to 4 lata i masz wlosy w tak pieknym stanie to tym bardziej nie zrob sie nic strasznego. rzadko je rozjasniasz i to duzy plus ;) awet jakbys raz w miesiacu robila odrost nic by sie nie stalo. wiec bez obaw D.K ---> Ta druga mi sie bardzo podoba tym bardziej ze bede miała diademik rowniez ;) juz wlasnie wczoraj ja upolowałam na necie i zapisalam, podobne rzeczy nam sie podobaja ;) buziol i dzieki czekam na kolejne propozycje od dziewczyn Hairryyy -----> musisz nakladac cos co zawiera tliuszcz czyli np brylantyna w wosku lub w sprayu to samo poleca sie co na wlosy elektryzujace sie , jezeli bedziesz uzywac brylantyny w wosku to smaruj tylko koncowki wlosow oczywiscie na calej dlugosci ;) do tego rowniez poleca sie odzywki bez splukiwania ;)

DK ----> widocznie mialas refleksy we wlosach i jedno musiala byc ciemniejsze a drugie jasniejsze... noale jakogolny efekt koncowy ? zadowolona?

Asia82 ;) --- wyslalam juz maila z odpoweidzia ;) ok ide pozyc troszke zrobic obiadek , zakupy itp, zajrze wieczorkiem.

ook bede przezz jakas godzinke wiec jak potrzebna jestem to pisac ;)

exotic---->fajny kolore wlosow tez kiedys taki mialam:)🌼 jesli pamietasz pytalam czy na ciemnej farbie wyjdzie jasna, myslisz ze dalabym rade zrobic sobie balejaz jasny jednym farbowaniem??? np farbami voile (albo voila -nie pamietam dokladnie) ale kiedys mialam wlasnie tymi robione, chyba ze polecasz jakies inne farby(byle nie rozjasniacze)

Gość podrecajaca23
mam pytanie do kogo pasuje grzywka do jakiej urody głowy czy czego innego??????????????/

Gość birkaaa
czy cytryna podjasni moje ciemnobrązowe włosy?? czy istnieje jakiś naturalny sposób podjaśnienia włosow??

Gość jakkkaa fryzurkaaaaaaaaaaaaaaa
Hej Exotic:) dobra fryzjerko poradź mi a tak osobiście to co byś mi doradzała trwała czy jednak fajne lekkie którki ścięcie? mam b.cienkie włosy dlatego wnioskowałam ze któreki frzyury tez beda rpzyklapnięte ale chyba sie mylilam hm??? odpowiedz:D moze uczynisz swymi radami ze bede wygladać jak człowiek xDxD

Nocture ---> Kazda farba słoko zawiera rozjasniacz (mowie o tych blond) wiec tak czy siak uzywasz rozjasniacza ;) moze wyjsc czemuz nie zalezy jaki masz kolor wyjsciowy bo jak np na jasny braz polozysz blond to Ci nic nie wyjdzie a jak na blond kladziesz troche jasniejszy blond to jest szansa ale o stopien dwa nie wiecej ;) ja pracuje na lorealu jest super nawet wlosy nie wygladaja na zniszczone posiada wyciag z perly i jest dosc lagodny ;) Podrecajaca23 ---> grzywka pasuje do osob z wysokim czolem aby zamaskowac niedoskonalosci ale ja np mam normalne niskie czolo i rowniez nosze tyle ze wtedy musi byc wycieniowana z przeswitami a nie prosta gruba i pancerna ;) Birkaaa ----> Nie ma takiej mozliwosci , cytryna ma wlasciwosci rozjasniajace ale nie na wlosy niestety ;) naturalny sposob to promienie sloneczne hehe ;) Jakkkaaa fryzurkaaa --- > Myszko a co lubisz bardziej proste wloski czy krecone ? to juz Ty musisz wiedzec w czym sie dobrze bedziesz czuc ;) aha nie musisz robic ich krotkich ! one moga byc srednie np do ramionek ;) mam kilka zdjatek napisz mi mejla a odpisze ;) -tak mylilas sie wszytko od ciecia zalezy ;) pamietaj ze to nie dlugie wlosy robia wrazenie a takie ktore cos przedstawiaja . to ze ktos ma dlugie i w kitke zwiazze to ma zero efektownosci !! wole miec krotkie a wymodelowane i uczesany wtedy to ma sens ;) ale moga byc dluzsze ale mozna z nich ulozyc cos ciekawego :D

Gość mala zalamka
a ja juz wczoraj założyłam temat o moich nieudanych pasemkach... Robiłam je w poniedziałek i miał byc złoty blond a fryzjerka zrobiła mi je prawie białe. NIe pasuja do mojej karnacji.. Czym je przyciemnić? czy da choć niewielki efekt na chwilę szamponetka? kupiłam bym jakiś brąz...a moze jakiś naturalny sposób (maczanie w herbacie ??:/) W dodatku mam je dośc mocno "wyszczempione" i nie umiem ich ułożyć... prosze o porade!

Gość dlugie wlosy
Prosze o rade, mam dlugie, proste wlosy. O wymarzonych falach.. nie ma mowy, dopoki ich nie zetne (czego nie chce) tak mowia fryzjerki.. -Moze macie jakas sugestie..? I moje przewodnie pytanie...: chodzi o to Co zrobic i jak to utrwalic (czy lakier oby wystarczy?) aby wlosy na czubku glowy byly troche uniesione, a nie oklapniete, a dodam, ze sa ciezkie.... heh. Jak je tapirowac??? (tylko prosze o w miare dokladny opisik, od kad zaczynac, gdzie konczyc jakiego grzebienia uzyc) Dodam, ze nie mam zielonego pojecia, i wszelkie ukladanie, i jakies fajne fryzurki poprostu samej mi nie wcyhodza. A mam dlugie wlosy troche szkoda, ze jedynie potrafie spiac je w kucyk Pozdrawiam. i z gory dziekuje za rady

Gość mikunia000000
kolor moich wlosow to nito jasny braz ni ciemny blond, troche przeswitow rudego.. chcialabym miec jednolity kolor ale bez farbowania (bo i tak mam juz troche zniszczone wlosy i nie chce niszczyc bardziej). marze o czyms takim : http://parfum.film.ru/img/cast/rachel_hurd-wood-large.jpg czy da sie cos takiego zrobic bez farbowania? jakos naturalnie? aha i jak zrobic takie loczki jak na zdjeciu? wyjdzie to prostownica?

Gość mikunia000000
albo chociaz zeby wlosom nadac rudy polysk, bardzo mi na tym zalezy.

Gość Caira
Witam , no i obcielam sie... mam grzywke... :) niby spoko,ale musze sie przestawic...