Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały_zwisek...22

Moje piersi są małe i obwisłe, oceńcie i doradźcie co zrobić

Polecane posty

Gość Mały_zwisek...22

Mam 22 lat, a piersi małe i brzydkie. Od zawsze był to mój kompleks i nie wyobrażałam sobie pokazać ich komukolwiek. Nawet lekarzowi. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d5045b8102ab277.html Tak gdy nie sterczą sutki:o A tak nawet znośnie gdy im zimno trochę pomoże lub dotyk: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f95c542b5a5f974.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21a33c6da1164c50.html Czy jest jakaś nadzieja? Kremy, ćwiczenia, bielizna, która podniesie biust? Jestem wysoka, mam szeroko rozstawione piersi, w dodatku małe:o Nie jestem tylko cyckami, wiem. Ale to mój niejedyny kompleks. Dlaczego nawet piersi nie mam ładnych:o:o:o

Gość sn
przeciez te piersi sa ladne,upadlas na glowe ?

Gość to ty jeszcze
nie widzialas malych i obwislych jesli tak swoje oceniasz

Gość masz ladne piersi
juz widac jakis kaszalot musial sie dowartosciowac

Gość masz ladne piersi
mowa o tym od paszczura, chyba ze to samam autorka pisze na siebie negatywy

Gość Mały_zwisek...22
Spodziewałam się samych co za paszczur, więc mnie to nie obraża:o Nie wiem ja się ich wstydzę od zawsze, widziałam trochę nagich cycków w życiu i moje wydają mi się najgorsze. Małe, obwisłe i takie rozlazłe:o Sama nie wiem, czy coś im pomoże. Ale póki co o sylikonie nie marzę. Trudno mi poza tym dobrać stanik, bo 75 B jest troszkę za szerokie w obwodzie, a 70 c bywa, że ma za małe miseczki:/ Mam 72 cm pod biustem i ok 90 w biuście.

Gość Mały_zwisek...22
*silikonie

Gość sn
to malo cyckow widzialas, dziewczyny napewno doradza ci biustonosz, nie masz sie czego wstydzic, masz zgrabne piersi

Mały zwisek, jak 75B... na okolice 65E mi patrzysz. Ale wymierz się porządnie, a nie około: pod biustem bardzo ciasno i na całkowitym wydechu, w biuście luźno (w najlepiej dopasowanym staniku i bez, podaj większy wynik).

Gość sn
ale jej piersi nie sa zwisami motorniczy, wiec jako ekspert nie jestes potrzebny:P

Gość fajne są naprawdę
ładnie sterczą, ładny kształt

Gość mały_zwisek_22
To już sama nie wiem. Dobrze się mierzyłam. Wymiary są takie jak podałam. Napisałam około, ponieważ przed okresem jest to 1,2 więcej.

Gość mały_zwisek_22
Możecie się śmiać, ale to naprawdę zawsze był mój kompelks.

Gość ja mam 79 i 94 jaki rozmiar

Gość mały_zwisek_22
A gdzie kupić stanik z obwodem 65? Raczej w specjalnym sklepie z bielizną, ale jakim?:)

Te piersi nie są obwisłe. Są małe, szeroko rozstawione, ale nie obwisłe. Masaż jest Ci niepotrzebny. Powinnaś raczej dobrać odpowiedni dla siebie stanik. Ja mam średniej wielkości piersi, wyglądają na B, a stanik noszę 85C, bo inne są na mnie za małe. Wszystko przez to, że są szeroko rozstawione, a z tym nie da się nic zrobić.

No to jak sie dobrze zmierzyłaś, to powinnaś nosić brytyjskie 65(30)E, a w bardziej rozciągliwych modelach 60(28)FF. W polskiej Melissie wypadałoby 65F. Sklepy i ciekawe strony w mojej sygnaturce :)

Katis, da sie. Założyć dobry stanik, z węższym obwodem i wiekszymi miskami. To, co uważamy za "szeroko rozstwione" piersi to przeważnie biust rozsmarowany przez złe biustonosze.

Gość mały_zwisek_22
dzięki, podniosło mnie to trochę na duchu. Usunęłam zdjęcia, a teraz ruszam na poszukiwanie stanika:)

best_bra---> Odległość między moimi piersiami wynosi 25 cm i niestety nie mogę ich "ścisnąć".:(

Katis, ale ja nie mówię o ściskaniu, tylko o ich zebraniu do odpowiedniego stanika. Czy pod biustem, ciasno i na wydechu, masz 90-95 cm? Bo pamiętaj, że przy szerokim obwodzie stanika miseczki są rozstawione szeroko i mają szerokie fiszbiny. Po dłuższym noszeniu (należy jeszcze dodać efekt hebla, czyli rozsmarowywanie piersi przez jeżdżący po klatce stanik) otrzymujemy szeroko rozstawiony biust ;) Wybacz brutalną obrazowość, ale tak to mniej więcej wygląda :)