Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody sunn

Jecie mieso? zobaczcie

Polecane posty

marryme --> swoją drogą skąd wiesz że są absolutnie zdrowe? mamusia pijaczka zrobiła im jakieś drogie kompleksowe badania? czy przekonuje Cię sam fakt że nie wyrosła im druga głowa albo ze nie zmarły po porodzie?

Gość mięsożerca
zwierzeta sa po to aby inni mogli jej jeść, mięsożercy zjadaja roślinożerców

Gość Co sie czepiacie tych parów
"Szoook nie wiedziałam że wegetarianie są tacy agresywni! " Taaa... Najazd jak na katolików. Na innym topiku ktoś sprowokuje kłótnie i zacznie wyśmiewać katolików. Ktos sie poczuje obrażony, zdenerwuje sie a ty dopiszesz "Ojeej. Nie wiedziałam że katolicy są tacy agresywni." Domyślam się że tutaj tylko wy "normalni" macie prawo być agresywni, niemili. Jak ktoś został zaszufladkowany jako Żyd, Murzyn, Katolik, Wegan to już nie ma do niczego prawa. Acha. Tak na marginesie. Nie jestem wegetarianką. Drażni mnie jak ktoś szufladkuje ludzi i potem sie ich czepia z racji takiej że im już etykiete na czole przykleił ..

Gość mięsożerca
idę na karkówkę z rusztu:)

Gość ale tu macie fajnie
jak na topikach o aborcji:D jakby to był real to by już były ofiary rękoczynów:D

Gość ja pieprzeeeeeee
kurwa dajcie spokoj z tym serem z podpuszczka :o jest wiele serow bez podpuszczki zwierzecej! np tylżycki ktory zajadam, ma podpuszcz. mikrobiologiczna :)

Gość mleko też zawiera roślinne
? Na przykład aloesowe, nie? :D

Gość Marrita
lubie mięso, ale nie powinno zabijać się zwierząt w bestialski sposób, powinno sie to odbywać szybko, żeby nie cierpiały!!!!!!!!żeby nie miały świadomości, zę idą na rzeź

Gość podniesli z 460 na
a kto tu kurwa mleko pije? chyba wiadomo ze weganie nie spozywaja nic co pochodzi ani jest ze zwierzat :o wegetarianie tak! jedza przetrowy mleczne i inne oprocz miesa to proste nie?

Jestem pod wrażeniem wrażliwości MARRYME. Polecam jej wpis na wątku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3689796&start=0 "Jestem kobietą i brzydzę sie innymi kobietami w ciąż!!! Wyglądacie jak szafy trzydzwiowe,z obleśnymi brzuchorami,mlecznymi cycorami,rozwartymi cipskami.Żal mi Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1" Dla mnie jesteś spalona..

Gość upppppppppp
o rany:o

Bo się brzydzę ,NIC CI DO TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już od wielu miesięcy wyrażam swoje zdanie o ciążąch i zawsze w tak radykalny sposób!!!Nie podoba mi sie ten stan i tyle.KONIEC.KROPKA!!!

Gość sami swoi
:D ser tylżycki to mleko. Mleko od krów hodowanych w całkowicie niehumanitarny sposób i spędzających zycie w maleńkich boksach, z elektryczną dojarką u wymienia. A jajka od kur z ferm hodowlanych? A podobno tak kochają zwierzątka :P Nie znoszę hipokryzji, a ta wegetariańska aż wali w niebo :O Wiecie po czym można poznać wegetarian, wegan i ich zwolenników na tym topiku? Po zawartości "kurew", "pieprzenia", "pierdzielenia", "kretynów" i innych bluzgów. Ewentulanie po wysokim poziomie abstrakcji i absurdu, jak te wpisy o zdrowych dzieciach w Afryce i rodzinach alkoholików i narkomanów :classic_cool:

Gość upppppppppp
dalej nie rozumiecie ze jest roznica miedzy weganem a wegetarianem?:o wegetarianie spozywaja produkty pochodne zwierzat oprocz miesa a weganie w ogole nie spozywaja produktow odzwierzecych!!!!!! jajek nie jem, mleka nie pije, skor nie nosze, futer tez! masz jakis problem dziecko drogie?:o

Co mi do tego??? Po pierwsze wg Ciebie ja też jestem obrzydliwą trzydrzwiową szafą z rozwartym cipskiem... Po drugie - skoro masz takie podejście do drugiego człowieka, to sorry, ale w tyłek możesz sobie wsadzić te swoje wzniosłe idee o wrażliwości na krzywdę hipokrytko. Chyba jesteś jakaś niezrównoważona psychicznie.. To tyle i więcej się nie zniżę do dyskusji z Tobą.

Gość Camorra
Marryme --- Twoja wrażliwość, empatia i realizm życiowy mnie rozłożył na obie łopatki. Gdybyś miała 14 lat można by to było zrozumieć, ale Ty zdaje się wyrosłaś już z piaskownicy. Twoje dziecko wiele Cię nauczy i nie będą to łatwe lekcje :)

Można też kupić mleczne produkty,u ludzi ,którzy hodują np. krowy albo kozy. Znam jedną kobietę,która ma swoje gospodarstwo,krowy całe lato na pastwisku,kury swobodnie chodzą po zagrodzie.Ta kobieta spraedaje mleko do wytwórni mleczarskie,więc nie każde mleko pochodzi z wielkiej hodowli.Ale to niestety wyjątki.

Gość mięsożerca
należy jeść mięso a w ciąży szczególnie. i małe dzieci tez powinny jeść mieso.

Cyniczko Nie musisz się poniżać do rozmowy ze mną,nikt Cię nie trzyma na kafe. Dziwne,że nie pojdziesz na spacer,aby zadbać o dziecko,tylko siedzisz przy komputerze.To też szkodliwe na dłuższą metę,pamiętaj o tym. Nie zmienię zdania o o kobietach w ciąży NIGDY!

Gość sami swoi
a co dzieje się z tym humanitarnie pozyskiwanym mlekiem w owej przetwórni? Jest poddawane obróbce w oddzielnym sektorze czy zlewane do oceanu mleka pochodzącego z farm hodowlanych i przetwarzane razem z resztą, jak myślisz? :D :D

marryme - daruj już sobie to wytapianie o biednych zwierzątkach szurnięta debilko. Idź lepiej pilnuj żeby Twoje "cipsko" nie było "rozwarte".

Gość mięsożerca
a dorośli niech jedzą co chca

Gość mięsożerca
a może maryme ma jakieś trudne przeżycia ze swoim "cipskiem" i odnosi to do innych

Cyniczko Jeszcze jedno.Mnie naprawdę nie obchodzi,kto co robi ze swoim życiem,dla mnie możesz mieć calą druzyne piłkarską.Ale pozwól mi wyrażać swoje zdanie.Nie zaprzeczysz chyba,że kobieta w ciąży ma rozwarcie ,przynajmniej pod koniec ciąży.Widziałam raz w jakim stanie była pochwa po porodzie,kuzynka mi pokazywała)wiem,brzmi głupio),i myslę,że chyba każdy facet nie byłby zachwycony takim widokiem. Pewnych spraw nie zmienisz,wiem,że ciąża to naturalny stan,ale wierz mi,że nie każdemu to sie podoba i odpowiada.

mięsożerca Z moim cipskiem wszystko w porządku,nie martw się,cycki też ma w porządku.:P

marryme - Ty naprawdę masz coś z głową :D Poza tym swoje zdanie trzeba też UMIEĆ wyrażać. A Twoja "wypowiedź" na temat ciężarnych jest na poziomie rynsztoka.

Może i nie na najwyższym poziomie,ale ja tak to odbieram! Obrzydza mnie ciążą i tyle. Nie będę pisać wierszy na ten temat,skoro mogę to wyrazic w kilku prostych słowach. amen.

Gość ale ciąża i poród
na prawdę są obrzydliwe :o fuj

Gość odrażająca jest marryme
Autentycznie odrażająca :O Nie przestają mnie zadziwiać takie indywidua w necie. Najlepsze, że to nie był jakiś nacechowany emocjonalnie temat o ciążach, typu "kto za, a kto przeciw", tylko całkiem neutralny temacik założony na odpowiednim forum. A ta jak filip z konopii, ni z gruszki ni z pietruszki włazi i wrzeszczy (ile wykrzykników!) :O Jaki język, matko. Czy ty normalna jesteś? Masz niekontrolowane wybuchy agresji na tle jakichś urazów z dzieciństwa, które ci zjechały głowinkę i pojmowanie kobiecości? Potrzeba ci dobrego psychoanalityka a nie wpieprzania kiełków i żałowania krówek :O DNO.