Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody sunn

Jecie mieso? zobaczcie

Polecane posty

Gość odrażająca jest marryme
I przestań teraz pieprzyć, że takie masz zdanie o wyglądzie kobiet w ciąży, bo nie o to chodzi. Można to zdanie wyrazić w innych słowach i jak cię ktoś o nie pyta. A jak włazisz z bluzgami w miejsce, gdzie naprawdę nikt cię nie zaprosił, to robisz sobie taką wiochę, że słów brak :O Wegetarianka, imbecylka i chamka w jednym - niezłą reklamę robisz trawożercom.

Może i jestem odrażająca.Wisi mi to.Wolę zwierzęta od dziecięcych kupek i zupek. Nie ma żadnych urazów z dzieciństwa,mam normalnych rodziców.

"Nie będę pisać wierszy na ten temat,skoro mogę to wyrazic w kilku prostych słowach." Pytanie tylko PO CO to wyrażasz? Czytałaś temat tamtego topicu? Było tam coś o wyglądzie kobiet w ciąży? Jesteś pewna, że całkiem zrównoważona psychicznie jesteś? Przepraszam wszystkich za off topic. Ale wciąż szkoda mi tego, co się stało z internetem i jak widzę takie bydło... Uff... 😠

Mam w dupie,kto co mnie myśli w necie,albo co kto sobie myśli o wegetarianach.Ten temat udowodnił,że kto chce jeść mięso i tak to będzie robił nadal.Swiata nie zmienię.I nie mam takiego zamiaru!

marryme : "Wolę zwierzęta od dziecięcych kupek i zupek. Nie ma żadnych urazów z dzieciństwa,mam normalnych rodziców" - Używając Twojego języka - gó*no nas to obchodzi...

Gość czemu uważasz
że ona robi reklamę "trawożercom" ? Uważasz że jeśli katolik ukradnie to wszyscy katolicy to złodzieje, niski facet na małego penisa to wszyscy "kurduple" tak mają a jak ona coś mówi to jest to zdanie wszystkich "trawożerców"? Czy ludzie na prawdę rozumują w ten sposób?

Widzę, jak teraz próbujesz się wybielić na tamtym temacie. Umiemy dyskutować kulturalnie, prawda? Paniusia założyła maskę, co? To tym bardziej dowodzi, że jesteś emocjonalnie niezrównoważona. Może to twoje alter ego nabluzgało? :P Schizofrenia? :P A zmianę świata zacznij OD SIEBIE. Wystarczy bez powodu nie obrażać ludzi na dobry początek.

black eyed dog A ja Ciebie mam w dupie,nie jestes mi potrzebny do szczęścia! Sram na Was wszystkich,wpieprzajcie sobie padlinę,srajcie zwłokami.!!!

Gość mięsożerca
maryme masz jakieś problemy,sama piszesz że masz to w dupie-nie za dużo tego -chyba masz za duże rozwarcie . i nie obchodza mnie twoje zwisy i cipsko ani doświadczenia z gołymi ciężarnuymi

Gość poarrrrańcze mandarynki
Przy okazji off topiku - wolałabym mieć "rozwarte" cipsko niż tak zjechaną mózgownicę...

czemu uważasz ---> właśnie o to chodzi, że mamy nieuprawnione skłonności do generalizacji. I taka jedna dziewucha ze slumsów, może szkodzić wizerunkowi całych tuzinów kulturalnych i tolerancyjnych zjadaczy trawy :)

Gość mięsożerca
współczuje temu kotu,ale i tak niedługo pożyje

"Sram na Was wszystkich,wpieprzajcie sobie padlinę,srajcie zwłokami.!!!" Kto ma pomysł, z jakiego rynsztoka to "coś" wypełzło? :D A kysz, prostaczko! :P

Gość czemu uważasz
szkoda że "najgłośniej" się wypowiadają osoby psychicznie niezrównoważone, może faktycznie przez takich ludzi w Polsce tak nie lubią wegetarian? Ale czemu ludzie nie patrzą na to że to po prostu osoba z problemami psychicznymi-wśród "mięsożernych" też są ludzie zaburzeni psychicznie:o

Ja nie będę generalizować, ale z ta schizofreniczka już nie gadam. Niepotrzebnie straciłam tyle czasu i energii, szkoda że nie wiedziałam wcześniej z kim mam do czynienia. Chyba muszę się nauczyć jak się wyszukuje wypowiedzi konkretnych osób na tym forum i wersyfikować zanim się zaangażuję ;)

Gość mięsożerca
powinni jej odebrać prawo do opieki nad tym biednym kotem, którego karmi słodyczami i sojowymi kotlecikami.a ją zamknąć na parę lat w zakładzie dla świrów.

Gość czemu uważasz
właśnie o to mi chodzi- ona jest chora, dlaczego ktos na podstawie jej osoby wyrabia sobie zdanie o wegetarianach?

Gość marryme jest odrażająca
Prawa psychologii społecznej mówią, że niestety najbardziej negatywne jednostki w grupie są często najbardziej wyraziste i rzutują na wizerunek całej grupy, tworząc stereotypy społeczne :) Ona już nie wróci. Ośmieszyła się sromotnie :)

Gość czemu uważasz
:) ja też mam osoby z którymi nawet nie rozpoczynam dyskusji-ale na początku jak niewiele osób tu kojarzyłam to straciłam troche nerwów:D

Gość czemu uważasz
:o w sumie ja też jestem nietolerancyjna-nie lubię grubych kobiet(wiem, to baaardzo nieładnie) i starych ludzi:o widocznie każdy kogoś takiego ma, niektórzy nie lubią wegetarian

sarkastyczna cyniczka, i tak długo wytrzymałaś. Wyrazy podziwu za opanowanie i stoicki spokój :) czemu uważasz, nikt nie ocenia zespołowo wegetarian na podstawie postów marryme. Raczej przykry jest fakt, że akurat na tym topiku wypowiedzi mięsożerców były duzo bardziej wyważone i kulturalne, nie wspominając juz o argumentach, od wypowiedzi wegetarian i wegan. Ale to kwestia losowego doboru osób uczesticzących w dyskusji. Na świecie jest miejsce zarówno dla jednych, jak i drugich. I nikt nie ma prawa narzucać innym swoich przekonań czy obrażać ich tylko dlatego, że cudzy styl zycia jest różny od tego, który sami reprezentujemy. W mojej rodzinie wegetarianie doskonale dogadują się z mięsożercami, wspólnie siadamy do stołu, uwielbiamy rodzinne uczty i posiedzenia, i nikt jakoś nie ma z tym problemu. Ale to wymaga pewnej dojrzałości i wzajemnego szacunku :)

Gość czemu uważasz
to gratuluję rodziny:) jak ja przestałam jeść mięso to moja matka zaczęła wszystkim rozpowiadać ze jestem chora psychicznie :D

Gość marryme jest odrażająca
Nie lubisz grubych kobiet, ale czy wejdziesz na topik na dietach i zaczniesz wyzywać dziewczyny od tłustych świń? Nie lubisz starych ludzi, ale czy wejdziesz na forum opieki paliatywnej i zaczniesz pisać, że staruchy są obrzydliwe? Nie. No właśnie. Osobiście do nie jedzących mięcha mam stosunek neutralny. Uważam jedynie, że biedacy żyją w świecie iluzji, bo w dzisiejszym świecie nie da się funkcjonować, nie używając rzeczy okupionych śmiercią zwierząt. Jeśli ktoś tak uważa, to karmi się złudzeniami. Niemal wszystko zawiera składniki odzwierzęce lub otarło się o testy na nich. Dlatego trochę mnie śmieszy, jak ktoś ostentacyjnie odsuwa schabowego na brzeg talerza na rodzinnym obiadku, a potem idzie do łazienki umyć zęby pastą :) Ale jak ktoś chce wierzyć w bajki, to o.k., mnie nic do tego :)

mój brat nie je mięsa od prawie 20 lat i nikt z tym nigdy nie walczył :) Walczyliśmy jedynie z jego szczenięcymi próbami przeżycia na diecie złożonej z dwóch produktów i pozbawionej wszelkich witamin i białek :D Ale chłop dorósł i nauczył się sam układać sobie sensowną dietę, wegetariańską rzecz jasna.

Gość marryme ma kota i kota
wegetarianina, ale to jeszcze nic. Niedawno widziałem wilka wegetarianina, zamiast kozy zeżarł siano i poturlał się do lasu. Najbardziej tym wszystkim zadziwiona była koza.

Gość czemu uważasz
nie wchodzę na topiki i nie wyzywam ludzi:) jakoś nie mam ochoty. A co do wegetarianizmu-to chyba każdy wie że w dzisiejszych czasach nie da sie zyć tak aby nie używać nic co ma coś wspólnego ze zwierzętami-żyjemy w takim świecie a nie innym. Ja nie jem mięsa bo cierpie na nadmiar wyobraźni-kiedys usłyszałam że człowiek który je mięso ma w jelitach ok. 4 kg zgniłego mięsa-poczułam sie jak rozkładające sie zwłoki-serio:D Ale nie mam żadnych poglądów na ten temat, bo mam gdzieś resztę swiata-a ja robię co chce.

Gość izóchnaaaaaa
Porażające są wypowiedzi tej całej marylin czy jak jej tam...żenada... Szkoda, że jej Mama nie miała takiego stosunku do ciąży...byłoby jednego debila mniej na świecie... Nie przejmujcie się kobietki w ciąży, jeżeli to przypadkowo przeczytacie...wasze pipki zrobią się z czasem normalne, a Wy będziecie miały przy sobie najcudowniejsze pociechy...dzieci....