Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oloaoaia

moja męcząca przyjaciółka

Polecane posty

Gość oloaoaia

Naprawdę rozumiem że można chcieć się wygadać. Sama kilka miesięcy temu rozstałam się z ukochanym i się użalałam przyjaciółce, ale tych rozmów było dosłownie kilka. Doszłam do siebie i nie wspominam juz o swoim ex. Nawet gdy z nim byłam - musiala być powazna kłótnia żebym powiedzial o tym przyjaciółce. Ona natomiast jest od 2 lat z chłopakiem. Gdy się spotykamy - nie ma innego tematu. Nie ma. Nawet gdy ktoś do niej dzwoni, ona mówi tylko o nim. Ciągle - jaki to z niego potwór. A zaraz potem opowieści o tym jak się spotkali i jaki miala cudowny seks z nim. Opowiada mi ze szczegółami jak ją posuwał, opowiada jakiego ma penisa i smak spermy (chyba myśli że będę zazdrościć?). Prawie równoczesnie - znów utyskiwania jaki z niego chuj, kutas, skurwysyn, że ona ma go dość i zrywa z nim znajomość. Codziennie słyszę że to już koniec! I codziennie się widują. Gdy ona jest u mnie - non stop pisze z nim smsy. W ciągu godziny jakieś 30 smsów. Jej komórka ledwo zipie. Nierzadko odwołuje ze mną spotkania bo w ostatniej chwili On się odezwał. Pomijam już informację że to psychol który ją obraża i czasami uderzy - gadanie jej że ma z nim skończyć, konczy się słowami "przecież ja wiem! ja naprawde mam go już dość! to koniec!". A potem "ale tylko ten raz się spotkamy, ostatni". Ucieka z imprez żeby się z nim spotkać. Olewa znajomych. Paru zerwało już z nią kontakty. Dziś miałyśmy się spotkać, ale uraczyła mnie informacją że on może do mnie wpaść (!!!!) bo chcą się pogodzić (między sobą)!!!! I chyba nie bede miala nic przeciwko jesli sobie pogadają u mnie. No kurwa! Co ja jestem? Jakiś przybytek dla skłóconych par?! Dziś jej wszystko wygarnęłam. Że mam dość jej i jej pokręconego chłoptasia, dość tego że ona o niczym innym nie mowi, że ciągle z nim pisze, że olewa znajomych, że codziennie się kłócą i codziennie się grzmocą, że ona nie powie o nim ani jednego dobrego słowa, ale wystarczy jego telefon, a ona biegnie cała w skowronkach, dokładnie podmyta. Że ma sobie wybić z głowy wizyty u mnie, bo mam DOŚĆ!!! Obraziła się...

Gość kumpel z wojska
Wróci , nie przejmuj się :) , ona musi mieć słuchaczkę aby się wygadać .

obraziła sie bo prawde jej powiedzialas i to ja zabolał. ale chyba dobrze zrobiłaś

Gość oloaoaia
tak, wlasnie poskarżyła się swojemu "chłopakowi" że nie chcę ich przyjąć, oj bidulka