Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyBabySoon

Dobra! Koniec żartów! Odchudzam się! 15 kg do czerwca! START!

Polecane posty

Gość Pieszczoszek
Dziewczynki a może podpowiecie co jecie na obiadki...W sumie obiad to podstawa a ja juz nie mam pomysłow na mało kaloryczne jedzenie... PS.Jestem z wami:):)

pieszczoszek ----> ja tez nie mam pomysłow na obiady i najczesciej sa to warzywa gotowane czasem jakis ryz albo kasza gryczana :( a ty co jadałas??

Moje obiady, przykładowo: - brązowy ryż z chińską mieszanką warzywną na patelnie+curry+sos sojowy - zupa jarzynowa bez śmietany (a czasem i zabielana :P) - warzywa na patelnie same, albo z makaronem - makaron z duszonymi pomidorami z puszki - jakieś mięcho albo ryba z surówką - kasza gryczana z odrobina masła i kefirem

Gość Pieszczoszek
yryska---->staram sie jeść dużo nabiału, owoców, i warzyw. Mieso jem tylko gotowane, ryby duszone w folii aluminiowej w ziołach, pieczywo wasa, pije zieloną herbate. Czasem platki z jogurtem, jajko gotowane, soja....no i jeszcze zamierzam ćwiczyc....tylko żeby mi się chciało tak jak mi sie nie chce...

Ja dzis zjadłam: 2 wasy z almette, jajko, garśc orzeszków, to nieszczęsne ciasto, dwie mandarynki i ryz z chińską mieszanką. Pewnie wypije jeszcze jakąś maślankę wieczorem jak będe głodna. Ćwiczenia: 10 minut skakanki (zmachałam się strasznie) i 20 minut hula-hopu.

hejka drugi dzień dietki jakoś leci. ja obiadki to normalnie w miarę będę jadła - kuchnia na 2 gary to nie dla mnie. chyba, że wymyślę sposób, żeby odchudzać sobie żarełko jednocześnie mężowi gotując normalnie... jak wczoraj np. nie zjadłam frytek czyli tylko mięsko pieczone, brokuł + sałata z jogurtem naturalnym (mąż ze śmietaną miał). a na kolację tylko ananas. pycha! dziś na razie chlebek chrupki z chudą wędlinką i zapijam herbatką. najgorzej, że się nie ruszyłam:( no, nie miałam siły podnieść zadka z kanapy. za to mam taki mus Lirene modelujący - cudna kosystencja i zapach. maziam się tym na maxa:D

Gość Pieszczoszek
Witam...jak mija dzień???? Dajecie rade? Ja bardzo się staram:) Sniadanko: 3 kromeczki pieczywa wasa z serkiem białym i szczypiorkiem. Obiad: makaron z tuńczykiem i natką pietruszki:) No i herbatka zielona...standard:) Robiłam nawet brzuszki:) Dziewczynki a co myślicie o Tabletkach bio c.l.a. z zieloną herbata....???

Ale lipa mi idzie.. kurde.. znowu nic z tego nie będzie ;( Jestem bardzo zła na siebie.. nie wiem co mam teraz zrobić ;(

Gość Pieszczoszek
Nie dołuj się....jurto też jest dzień. Lepiej zacząć od nowa niż przestać na kolejne miesiące. Bo kg znowu przybedzie:) dzis juz nic nie jedz...za to poćwicz troszke od razu samopoczucie sie poprawi:)

SexyBabySoon-------> nie mozesz nas opuscic przeciez to ty załozyłas ten topic :) bierz sie w garsc i dalej walczymy z swoimi kilogramami przeciez one nie maga byc silniejsze niz ty

Dziś za dużo słodyczy. Ale nie jadłam obiadu i kolacji i byłam na aerobiku. A teraz za dużo alkoholu :P

Ferdydurka----> no to zdrówko :) troszke alkoholu nie zaszkodzi ja tez wieczorkiem lubie sobie cos dziabnąc

hej, dzień 3 odliczony. wczoraj o 21.00 zjadłam pół kilo kiszonej kapusty. czy to duży grzech? no, wytrzymać nie mogłam:O wcześniej rewelacja, wszystko pod kontrolą, dużo wody jak pisałyście i czerwona herbatka. dziś na razie jest luzik, także = Ferdudyrka = popieram, 3majmy się dziś, bo jutro to z założenia trzeba sobie odpuścić;) i boję się, że nie będzie wyników w piątek przez to (zamierzam ważyć się RAZ w tygodniu, bo jak tak włażę pińcet razy na dobę na wagę to się ciągle dołuję, wyniki za każdym razem inne - więc ważenie mam w piątki i basta!). Sexy Baby Soon = nie możesz przestać, bo masz w nick\'u nasz cel;) i to się musi stać. yryska, Pieszczoszek = buźka 👄

Gość Pieszczoszek
Proponuje zamiast tej czerwonej herbatki pic zieloną. Moja koleżanka miałatakie problemy po stosowaniu jej ze jak juz z niej zrezygnowala to nie mogla sie wyprożnic:) Poza tym zielona herbatka nie dziala przeczyszczająco a tylko wspomaga trawienie. I najlepiej lisciasta:)

Czerwona herbata pobudza trawienie, ale absolutnie jest jest herbata przeczyszczająca. Wskazana przy odchudzaniu tak samo jak zielona.

Pieszczoszek = mi czerwona b. służy - kiedyś już, tylko ją pijąc pozbyłam się zbędnego kila. ona nie rozleniwia jelitek, tak jak pisze Ferdydurka - nie przeczyszcza (przynajmniej mnie nie:P), tylko pomaga trawić. tak to widzę:) a zieloną kiedyś piłam - uwielbiałam i coś mi się porobiłao aktualnie i mi po niej niedobrze:O i oczywiście - zawsze liściaste, nie jakieś ostatnie popłuczyny w torebkach. zjadłam 3 chlebki chrupkie z maminym chudziutkim pasztecikiem z kiełkami rzodkiewki. mmmmmmm, poczułam to lato, kiedy mam być idealna;) a zapchałam się... mam plana, skoro na ten rower nie mogę sie zmusić - basen! mąż megachętnie, raz rzucę temata i będzie miał ciąg:D sprytne :classic_cool:

Dzięki dziewczyny.. założyłam ten topic bo wiedziałam że bedą takie momenty jak teraz.. kiedy jestem zrezygnowana.. i właśnie w tym momencie Wy mnie wspieracie. Bo wsparcie i dobre lub złe słowo to motywacja i zachęta. Nie wiem co się stało. Moja przemiana materii poprostu zmieniła się nie do poznania!!! Normalnie latam do W&C około 3 razy dziennie!!!! Bywa i pięć !!!! Ale nie wiem dlaczego tak mi się zrobiło.Ale fajne to :D

Chętnie się przyłącze ;) Ostatnio strasznie mi się utyło. Ale koniec z rozpaczanie, trzeba sie wziąć za siebie. Tym razem stawiam przede wszystkim na SPORT ;) w połączeniu z rozsądną dietą. MUUUUUUSZĘ zrzucić 15kg (a chciałabym 20). Wierzę, że tym razem się uda. Tym bardziej, że poczyniłam już pewne inwestycje: - skakanka 2,5zł - spodnie dresowe 30zł - karnet na siłownię 43zł ;) Przy okazji chciałabym rzucić palenie, ale to chyba nie najlepsze połączenie ;) No i chyba muszę to wreszcie powiedzieć! 155/70 ;(((((((

czesc dziewczynki :) ja dzis super hiper dieta przez ten jutrzejszy tłusty , ale mimo ze tłusty to nie zamierzam jakos bardzo sie tymi pączkami opychac zjem najwiecej dwa :) :) a jutro i tak wieczorem ide sobie na basenik pozdrawiam

Dziś się trzymałam dzielnie. Na sniadanie płatki fitness z jogurtem naturalnym, pózniej juz tylko warzywa i owoce, a teraz sobie kefir pije. Jutro też mam zamiar zjeśc dwa pączki :D A wieczorem idę na aerobik to moze chociaż jednego spale :P

Jajeczko witam serdecznie ;) A do inwestycji w zgrabną sylwetkę dorzuciłabym jeszcze hula-hop. Koszt rzędu 5 zł a efekty w postaci ładnie zarysowanej talii- bezcenne ;) Kup najlepiej taki o największej średnicy. Są w większości supermarketów.

Może na siłce będzie. Tam mają nawet wielkie piły ;) już się nie mogę doczekać. Martwię cię jedynie o moją kondycję, dziś strzeliłam sobie 500 skoków i już mi serducho waliło! W dodatku jutro dzień pączka ;/ Wiem, że sobie nie odmówię ;) ale nadrobi się w piątek ;) W końcu mam dobrą motywację -- w wakacje chcę świecić tyłkiem ;)

Gość Pieszczoszek
Wszystkie bedziemy świecić tyłeczkami.....Pączki już są w domku...narazie sie trzymam i nawet na nie nie patrze. Jak juz tak się zawzięłam to nie bede ich dzis jesc.....mam nadzieje:)zresztą gdybym zjadla zaraz bede sobie to wypominac:) taki rachunek sumienia.....trzymajcie się dziewuszki:)

A ja dziś sobie zjem pączka i w ogóle sobie odpuszczę dietę trochę. Ale jutro wracam na dobrą droge, a w poście chciałabym nie jeść słodyczy. Może się uda. To do jutra, bo ja tu dziś juz nie wchodze :P

Mój plan na dzień pączka jest następujący: - śniadanie: sałatka warzywna (kapustka pekińska, kapusta pekińska...., troszkę papryki, ogórka, cebulki, odrobina fety) - II śniadanie: banan - obiad: DWA PĄCZALE :))) - kolacja:jogurt i pomarańcza A za katę 600 skoków i cały Klan na rowerku ;(

Hey dziewczynki :) Ja dzis mam czekoladowy dzień :) Na śniadanie kakao potem sobie jakiegoś pączka zjem a na kolację hmm... jakąś kanapkę z zieleniną :) Buziaki 👄

Heh, zapewne już o mnie zapomniałyście (: widzę, że mocno się trzymacie (: moja dieta jak na razie zbytnich efektów nie daje, ale może z czasem (: no dobra, skoro mnie tak długo nie było to opiszę co robię: jem sobie około 5 malutkich posiłków w ciągu dnia, chciałam jeszcze wycofać jedzenie po godzinie 20, ale u mnie to chyba raczej niemożliwe, chodzę spać ok 2, 3 w nocy, więc burczy mi w brzuszku i skuszę się na jabłuszko bądź mandarynkę. jem sam chlebek wasa, ewentualnie z żółtym serem albo dżemem niskosłodzonym, owoce, warzywa. skusiłam się ostatnio na kaszę-mannę, mam nadzieję, że to nie jest wielki grzech. jeżdżę na rowerze stacjonarnym ok godzinę dziennie. wciąż pijam slimfigurę i zieloną herbatę. w sumie to chyba wszystko. no, i wczoraj niestety zgrzeszyłam: skusiłam się na kawałek imieninowej pizzy robionej przez przyjaciółkę, no ale głupio mi było jej odmówić... (;

No i po bólu. Dzień Pączka już za mną (po 18 nic nie jem ;) ). Plan wykonałam prawie w 100%. Były małe modyfikacje, na kolację zjadłam sałatkę warzywną, a jazdę na rowerku przełożyłam na Fakty ;) Dziś praktycznie nie byłam głodna. Jeśli tak będzie dalej, to bankowo się uda ;) A jutro siłka! Jak wam minął dzień? Pijecie zieloną czy czerwoną herbatkę? Bierzecie jakieś wspomagacze?