Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żółty tulipan

zapraszam wszystkich, ktorzy maja do zrzucenia spora ilosc kilogramkow

Polecane posty

Witam ;) Wszystko co moglabym napisac we wstepie jest w mojej stopce ;) tak dla samodyscypliny ;) Mam zamiar tutaj wpisywac codziennie co zjadlam i dzielic sie swoimi sukcesami i porazkami (mam nadzieje, ze takich nie bedzie ;) ) Fajnie by bylo, gdyby ktos sie przylaczyl, jakos tak razniej. Cos o mojej diecie - jem wszystko ;) naprawde. Oczywiscie ograniczam sie z iloscia! Dzienna dawka kalorii nie moze przekroczyc 1500. Pozniej mam zamiar zmniejszyc ta ilosc, ale to z czasem i zaakceptowaniem, ze jestem na diecie ;) Nie potrafie nic sobie narzucac. Gdybym miala jesc same zdrowe rzeczy, odmawiajac wszystkiego co wczesniej jadlam, a co nie jest zbyt zdrowe - predzej czy pozniej zrezygnowalabym z diety, rzucajac sie na jedzenie czego wynikiem koncowym wiadomo co by bylo. Czyli wracajac: - jem wszystko, ale do 1500kcal na dzien - pije od 1l do 2l wody z cytrynka - 3x w tygodniu cwiczyc okolo 60minut To wszystko. Proste ;)

Witaj :) Tez sie odchudzam i dluga droga przede mna, bede tu do Ciebie zagladac :)

DZIENNIK SPOŻYCIA 15 stycznia 2008 X Maślanka 0.5% tłuszczu szklanka 250ml 195,00 X Parówka drobiowa szt. 40g 183,00 X Chleb staropolski kromka 35g 177,00 X Ketchup 1,5 łyżki 25,50 X Bananowy szkl. 250ml 198,00 X Kawa (bez cukru) szkl. 250ml 5,00 X Cukier 3 łyżeczki 120,00 X Bigos 200g 256,00 X Pierś panierowana 100g 230,00 X Cytryna plasterek 2,00 X Mandarynka średnia 70g 25,00 X Jabłko średnio 100g 50,00 W sumie kalorii: 1166,50

DZIENNIK SPOŻYCIA 16 stycznia 2008 X Kefir 2 % szkl. 250ml 115,00 X Cukier 0,7 łyżeczki 28,00 X Bigos 100g 128,00 X Pierś panierowana 100g 230,00 X Naleśniki z mięsem szt. 40g 184,50 X Coca-Cola light puszka 200ml 1,00 X Kurczak pieczony 100g 210,00 X Cytryna plasterek 2,00 X Parówki szt. 48g 244,00 X Ketchup 1,3 łyżki 25,50 X Chleb mieszany z soją 2 kromki 93,20 W sumie kalorii: 1261,20

czesc tulipanie zolty! chcialabym sie przylaczyc.mamy podobne;wzrost wage wyjsciowa i wage upragniona.ja tez nie stosuje specjalnej diety i niczego sobie nie odmawiam.podobny mam plan.ale fajnie ze ktos jest taki jak ja. oto co dzisiaj zjadlam 2 kromki chleba z maslem i powidlami sliwkowymi = kakao banan i mandarynka 10 szt pierogow ruskich ze skwarkami kawalek chalwy i ciasta kruchego hi hi moje male demonki:) jablko i mandarynka to na dzisiaj koniec aaaaaaaaaa i bym zpomniala dodac ze cwiczylam dzis na stepperku cosik okolo 40 min. pewnie zjadlam sporo kalorii ale nie licze ich. powodzeniai trzymam kciuki

to juz moj drugi tydzien.chetnie skorzystam z tego programu do liczenia kalorii, i gdzie moge go znalezc.z gory dziekuje

www.dieta.pl ;) trzeba sie zarejestrowac. Tam sie oblicza dzienne spozycie kalorii, jest dzienniczek wagi i spalania ;) Ile schudlas przez ten czas? ;) Ja dopiero dzisiaj 3 dzien... Ale najgorsze pierwsze dni mam za soba ;)

To moze i ja sie dolacze :) Jestem juz na 2 topikach ale nie ma to jak wzmocniona zapora ogniowa :) Jestem troche nizsza od was (1.68m), waga jest w stopce, a daze do 59 docelowo, a poki co 78.9 :) Odchudzam sie bez liczenia kalorii, przede wszystkim ruchem. Dokladny opis co jem jest pod nickiem :)

Gość l.bgufptorglvj
no prosze ta sama osoba pod kolejnym nickiem udaje ze chce sie odchudzic :OZENADA! dziewczyno opamietaj sie!!

Gość qwertyu
Witajcie! Ja tez chcem troche schudnac. Od 2 stycznia chodze na vacu well. i stosuje diete 1000 kcal a do tego kupilam sobie therm line II. Schudlam narazie 4 kg. Mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej..

witam, dołączam się, razem bedzie raźniej 🖐️ dziś zjadłam: płatki owsiane 48g mleko 250ml chleb razowy 80g wędlina drobiowa 30g jogurt naturalny 175g mała mandarynak nie licze kalorii tylko jem według tabelek gramatury więc nie wiem ile to kcal:P

to są tabelki od dietetyka, w których mam wyznaczone ile czego moge jeść na dany posiłek:D wkleiłam je na topiku "Teraz albo nigdy..." więc możesz sobie tam zobaczyć i ewentualnie ściągnąć ;)

Gość a podaj swoj jadlospis

DZIENNIK SPOŻYCIA 17 stycznia 2008 X Parówki szt. 2 244,00 X Chleb mieszany z soją 2 kromki 93,20 X Ketchup 2 łyżki 34,00 X Ser żółty Salami pełnotłusty 1 plasterek 46,00 X Szynka cielęca gotowana 1 plasterek 59,40 X Cukier czubata łyżeczka 28,00 X Kefir 2 % szkl. 250ml 115,00 X Naleśniki z serem 486,00 X Chleb mieszany z soją 1 kromka 46,60 X Cukier czubata 1 łyżeczka 40,00 X Bigos 256,00 W sumie kalorii: 1 448,20

Gość motywuję Was
dziewczynki solidnym kopem🖐️

tulipanie o to co wyrzuciłabym z Twojego jadłospisu: - parówki - sam tłuszcz i skóry, jeden wielki syf :O - ser żółty -naleśniki - bigos i ograniczyłabym jeszcze bardziej cukier, ja np odzwyczaiłam sie słodzić i jest ok ;)

Miło mi powitac pozostale osoby ;) mushellka przeczytalam Twoj opis z zapartym tchem! Mamy dosc podobne mniemanie jesli chodzi o diete ;) Duzo juz schudlas, czego Ci serdecznie gratuluje!! I podziwiam z tym ruchem!! masz duze samozaparcie! Ja tez zaczne... l.bgufptorglvj jestem wariatka i trudno mi jest sie opamietac :P przeszkadza Ci cos? :O qwertyu Ladnie schudlas... Tez tak chce :P a coz to vacu well i therm line? Ja stosuje tylko przez pierwszy okres, czyli teraz tabletki s-line vita. Mam szybsza przemiane materii :D zniesmaczona ilona musze znalezc te tabelki ;) Bo liczenie kalorii jest dosc meczace :O Ile juz jestes na diecie? i najwazniejsze pytanie - ile schudlas? :P ;) ps. ja jutro mam pierwsze wazenie ;)

zniesmaczona ilona wiem wiem :( czuje sie winna :P ale wiesz co, ja nie potrafie... jak zaczne sobie czegokolwiek odmawiac to mi sie to znudzi i wroce z powrotem do tego co bylo :O czyli do zarcia i nie panowania nad tym :O Teraz chociaz mam kontrole w postaci ograniczenia ilosci... Ale obiecuje sobie poprawe ;) Teraz niech dotrze do mnie do konca, ze jestem na diecie a pozniej (kiedy bedzie o wiele trudniej schudnac) postaram sie ograniczyc "te" rzeczy... ps. parowki uwielbiam :O ale nie jem takich wiesz, wielkich i tych tlustych! tylko te chudziutkie, zapakowane w folijke ;) moze to mniejszy syf? :O

na diecie jestem od 12 grudnia, w pierwszym tygodniu schudłam 2,3kg i ubyło mi 3cm w biodrach:) ale potem były święta i sie poddałam:( ale od stycznia jade dalej i nie wiem ile schudłam, bo nie waze sie w domu tylko u pani doktor co miesiąc, a kolejna wizyta 1 lutego wiec wtedy bede wiedziała i dam znać ile mnie ubyło:P

Tulipanku ja też uwielbiałam parówki te cieniutkie itp :D ale jak mi dietetyczka powiedziała z czego to jest i że mam tego nie jeść to mi sie odechciało:P

aaaa to ja widze, ze jestes pod dobra opieka ;) moze jakies rady :D ?? Ps. mnostwo Cie ubylo w pierwszym tygodniu!! Az szok!! A ile masz do pozbycia sie?

wiecie co dziewczyny ... popieram każda diete , racjonalnie stosowana . ja mam zamiar wrócic na Atkinsa . ale cięzko mi jak pomyśle o jajach z majonezem , no nie moge sie przemóc ,choc akurat na tamtej 4 kilo w 8 dni zjechałam .

a dzisiaj juz polowalam w sklepie, zeby kupic kolejna porcje parowek :O postaram sie. Hmmm tylko ja np. lubie tez pizze i pewnie raz na 2 tygodnie sie pojawi, albo inne swinstwo i tego chyba sie nie odzwyczaje... ps. a bigosu tyle jem i codziennie, bo mamuska mi dala i nie chce, zeby sie zmarnowal :P

ja mam do zrzucenia 15-20kg, ale o zalezy od tego jak przy danej wadze bede wygladac i jakie bedzie moje samopoczucie :) ja tez sie zdziwiłam, ze w pierwszytm tygodniu tyle schudlam, ale bylo widac po mojej twarzy i czułam po spodniach:) a co do rad hmm tak jak mowilam ograniczac cukier, nie jeść 2h przed spaniem, pić wode oczywiscie w duzych ilościach, ograniczyc owoce, mnostwo warzyw i duzo białka, no i sniadanie treściwe :) tak z tego co pamietam, moze cos mi umknelo, ale pytaj jak wiem to odpowiem:)

Jankesa 4 kg w 8 dni? To tak jak Ilona praktycznie!! Jestem strasznie ciekawa ile mnie ubedzie... Jesli w ogole cos... Musze poczytac tez o tej Atkinsona, moze pomieszam wszystkie rady ze swoimi ;)