Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka4533

ODCHUDZAJ SIE RAZEM ZE MNA

Polecane posty

do cwiczenia wracam zaraz w poniedzialek :) akurat skonczy sie moje "oberwanie" , jeszcze nigdy nie mialam takich skurczy i temp podczas okresu :( nie wiem, moze cos jest nie tak ... w kazdym razie, jak tylko sie lepiej poczuje to ide na sliownie,moze w niedziele nawet na yoge :)

świnkowa Twój organizm sie broni i pokazuje Ci,ze chce leżec i sie zarzerac:). Nie daj mu się

No co tam.Dzisiaj sbota.Mam nadzieje,ze nie grzeszylyscie,a za to duzo cwiczyłyscie:)

No jaaa nieee grzeszyłam :-) Rano serek biały wiejski light, i kanapka z szyneczką chuda. Po południu mhy...co ja dziś jadłam, no własnie wypiłam 2 kawy...jabłuszko, kawałek szynki bez chleba...i nic więcej? No nic...aaa bo zajęłam sie grą w Epokę Lodowcową z moim synem i tak nas pochłonęła że patrze a tu 19:30 no pięknie. Ale dzięki temu nie chciało mi się jeśc...no ta mam pomysł na dietę....grać w Epokę....:-) Teraz ide wycisnąc sobie soczek i spać...bo musze was pożegnac do wtorku, wyjeżdzam do paryża na 3 dni ,do pracy niestety, żadna przyjemność... także wrócę do Was we wtorek , no może jeszcze dziś późno,trzymajcie sie dziewczynki i nie traćcie wiary.... AAA koleżanka załatwiła mi jakieś chińskie tabletusie na których schudła 15 kg, nie wiem czy to gówno brac czy nie? Jak myślicie....podobno w góle nie chce się jeśc... Do zobaczenia we wtorek

chińskie tabletki?radze poszukac ich w necie i poczytac co ludzie piszą. A i tak zazdroszcze wyjazdu:).

hej dziewczyny :) od dzis wracam do mojej rutyny z cwiczeniami, powiem wam, ze mi troche tego wysilku brakowalo :) jak wam idzie ?

no ja dzisiaj w skzole byłam to zdaje mi się,ze bede wiecej chudła niz jak w ferie cały dzień w domu siedziałam:)

Gość stokrotka4533
Dziewczyny, dzis koncze moja diete kasziwa, bo mija 10 dnii od rozpoczecia, schudlam ponad 8 kg, teraz zaczynam kolejna diete, ale z kaszy nie rezygnuje, poniewaz ma duzo blonnika i nie odczowam po niej glodu.

Gość elelelekelemele
8 kg? Duzo gratuluje,ale w cm cos ubyło?

ale zgrzeszylam dzis strasznie zjadlam czeekolade i 4 pierniczki :( ... jedyne co mnei pociesza, to ze cwiczylam 2 godziny , eh.... jutro sie poprawiam i na nowo walcze z kig, wyglada jakbym schudla 5 funtow :) ... no nic, nie poddaje sie

źleźle nie jedz slodyczy,bęziesz gruba tłusta i wstrętna a teraz gratuluje 2 godziny ciczeń bardzo duzo;].A jutro tłusty czwartek,nie dajcie sie kusic

ja nie lubie paczkow , poza tym, tu nie ma dobrych wiec mi nic nie grozi.... dzis nie wiem czy zdarze na silownie, bo musze moja france od weta odebrac :( biedactwo dzis bedzie sterylizowane :( ale wzielam sobie jedzenie z domu do pracy wiec na pokuszenie pomoze juz wpalaszowalam owsianke, mam jeszcze jogurt, barszczyk czerwony i 2 grejpfruty - co by na posilkow 5 starczylo ( co 2 godziny kazdy - mniej wiecej :D )

znowja nie wolno dawac sie zastojowi!!!! jedyny odstep od planu to okres !!! inaczej do roboty... juz 🌼

Cześć dziewczynki. Wróciłam i muszę sie pochwalić że nawet nie grzeszyłam na wyjeździe. Mało jadłam i bez kolacji. Jutro wielkie ważenie , ne spodziewam się rewelacji ale też nie chcę żeby nagle było 5 kg mniej bo to się szybko nadrabia. Dziś tłusty czwartek ale nie dam się skusić , z resztą i tak nie lubie pączków. A wy jak tam? A jeszcze jedno, ugotowałam sobie dziś kaszę bez soli, fuj podziwiam i gratuluję Stokrotce, ja nie dałabym rady. Zjadłam pół torebki i ble, nie mogłam więcej choć lubię kaszę. Pozdrawiam was dziewczynki

no :) i tak ma byc. ja wczoraj bylam po francucie moja u weterynarza i jak wrocilam do domu, to bylo za pozno na silownie... dzis mialam zostac dluzej w pracy, ale udalo sie i wyjde jak zawsze o 5 .. wiec wpadne do domki i pojde pocwiczyc troche :)

I jest 68 kg. Wow. Wiecie jak już widać . Spodnie na mnie wiszą pasek zapinam o dziurkę dalej a najbardziej widac po twarzy. Mało jem dużo piję. Można sie przyzwyczaić.

hej dziewczyny znowja - gratulacje :) ja nie jak na razie nie waze, staram sie malo jesc, duzo cwiczyc... zobaczymy ogolnie to martwie sie o kotke moja, taka strasznie "przycmiona" jest po tej operacji... biedaczysko moja kochane :( wybieram sie dzis znowu na silownie, pocwiczyc troche .. mam juz nawet swoj plan 30 minut jakies kardio, 30 minut brzuch, 15 minut silowe :)

no i lucy - tobie bardzo dobrze idzie kolezanko, niedlgo nas opuscisz i dolaczysz do lasek na innych topikach

Oj nie tak prędko moja kochana, przecież to nie pierwsza moja próba zrzucenia kilogramów....mam nadzieję tylko że dzięki temu forum wytrwam jakoś....czytam tak jak dziewczyny ważyły dużo więcej i schudły i też bym tak chciała, skoro im sie udało to mi też może, no nie? Zazdroszcze wam samozaparcia do ćwiczeń, no nie moge sie cholerka zebrać za nic w świecie..Pozdrawiam i życzę wam miłego wieczoru na siłowniach, aerobikach i gdzie tam tylko jeszcze będziecie...

No i jak wam idzie dziewczyny?Jak ćwiczenia jak dieta? Ja mam wrażenie,ze strasznie sie obżeram,a jak potem to analizuje to to nawet nei jest tak duzo.

Gość stokrotka4533
Witam was po przerwie, na diecie kaszowej udalo mi sie zrzucic kilka kg i cm, teraz zamierzam pic duzo wody jakies 8 l dziennie, mam nadzieje ze to rowniez przyniesie pozytywne rezultaty. Fajnie by bylo, niektorym udalo sie zrzucic sporo kg pijac wode

A ja dzisiaj zjadłam około 800 kcal a spalilam juz jakies 700 ,chyba coś źle policzyłam...

hej dziewczyny, wyglada jakbym zrzucila 8 funtow :) ale nigdy nic nie widomo.... staram sie jak moge planuje wygladac "zarabiscie" na urodziny, mam jakies 2 miesiace na to ... no moze nie "jak super- laska" ale zarabiscie i jak na razi ejestem na dosc dobrej dordze.. co poza tym? obijalam sie caly weekend. poza sprzataniem i wnoszeniem rzeczy na strych po strasznie skrzypiacej drabinie ( nie spadlam) stwierdzilam, ze starczy tej "ciezkiej " pracy , i ze przede mna piekny czas lenistwa ... do tego napadalo sniegu .... i kota moja polowala cala sobote na platki na balkonie :) jutro do pracy ... no ale na to chyba nie ma rady

tez zawsze sobie w niedziele robie taki troche luźniejszy dzień:) Schudłam kolejne 0,5kg i w dodatku z talii i bioder ubyło mi po 1 cm