agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Witam wszystkich starające się o synka .ja z męzem staramy się o synka ale jaka pewność czy będzie kiedy najlepiej się starać ? czy kalendarz chiński się sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 bardzo pragniemy synka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 nikogo niema szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 wiesz ja mam 2 synków, a do zapłodnienia doszło w obu przyadkach pare dni po owulacji,,,,wiem bo prowadziłam zapiski...powodzonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dzięki za wypowiedz a możesz coś więcej powiedzieć czy najlepiej w samą owulacje próbować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a przecież pare dni po owulacji wychodzą dziewczynki jak to jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 w owulacje moze wyjśc dziewczynka,,spróbuj tak ok 1 dni po myśle ze wyjdzie chłopczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 miało być dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 to radzisz mi że mamy próbować w dzień owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a jeśli moge zapytać to kiedy wy próbowaliście że macie dwóch synów ? dodam że mam córke i staramy się o drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 tak myśle że powino sie udac tak do dnia po,,ja zaszłam w ciaze 1 i 2 tak do 1 dnia po owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a powiedz mi z drugim też tak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 dzięki za rade już wszystko wiem czyli trzeba działać w owulacje i 1 dzień po niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 jest ktoś jeszcze aby doradzić i podzielić się radami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 tak tez tak było tylko dodam ze drugie nieplanowane ( po lekkim rauszu):)ale zapiski mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 zobaczymy jak będzie a długo się staraliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 za 1 razem niemogłam zajść w ciąze przez 3 lata,wiec stad te zapiski,,ale jakos sie udało no a 2 wpadka ale strasznie sie cieszyliśmy(2 było 1,5 roku po 1) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 super my mamy córke 7 letnią i zaczeliśmy starać się o drugie a możesz zdradzić coś o zapiskach na czym one polegały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbwert Napisano Styczeń 18, 2008 dokładny cykl,temperatura-dokładnie wiedziałam kiedy jest owulacja no i śluz i wygląd szyjki , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 wiesz co ja niby wiem kiedy mam owulke ale śluz powinien być jak kurze białko a jednak u mnie jest troszke inaczej ponieważ jest nie całkiem przeżroczysty ale odczuwam ból owulacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama27 Napisano Styczeń 18, 2008 co za bzdury, o płci decyduje plemnik!!!!!!!! a który doleci pierwszy to loteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agulla_ 0 Napisano Styczeń 18, 2008 a możesz coś więcej powiedzieć MAMA 27? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 18, 2008 Agulla, do zaplodnienia dochodzi w kilka- kilkanascie godzin po owulacji. Nie mozna w ciaze zajsc pozniej. Sa teorie ktore mowia, ze plemniki zenskie sa ciezsze - przez co wolniejsze, ale za to dluzej potrafia przetrwac w drogach rodnych. Meskie, mniejsze szybszej i mniej trwale. Niekotrzy twierdza, ze jak sie chce miec chlopca nalezy wstrzmac sie od wspolzycia na 4-5 dni przed owulacja i zrobic to tylko w owulacje..wieksza szansa ze bedzie chlopak. Jak dziewczynka to wlasnie wspolzyc wczesniej i na 2 dni przed owu przestac. Ja osobiscie wiedzialam kiedy bede miec owulacje, bo mialam ja stymulowana ..wspolzylam ok. 36 h i 12h przed nia ..bylo mi obojetne kto to bedzie..byle dziecko...wedlug tej teorii powinien byc chlopczyk..a bedzie dzieczynka :) Wiec 100% pewnosci nigdy nie ma. Nawet metody odwirowywania nasienia nie daja tekiej skutecznosci ( podaja ze ok 80% pewnosci). Chyba w grudniowym m jak mama jest to dosc dobrze opisane. Pisza tez o odpowiedniej diecie sprzyjajacej poczeciu chlopca czy dziewczynki i jeszcze kilku innych metodach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Styczeń 19, 2008 http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=650 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach