Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jedna z wielu

dlaczego tak wiele facetow jest na tyle pustych ze ocenia po wygladzie ?

Polecane posty

czyli, że nie jestem jeszcze taka najgorsza:D ale czemu takie nastawienie?ja jak bym była zdorwsza i chudsza, to bym zaraz podrywała:D, to przeciez fajne jest:classic_cool::D czy nie?

Dobra, Kochani mam seans za 24 minuty. Trzymajcie kciuki, bo pewnie będę umierać ze strachu.... I do zobaczenia, gdzieś na kafe;)

no, odezwała się strasznie stara :D:classic_cool: ja tam sobie myslę, że blondyny z nefrytu to muszą powodzenie mieć jak nic:D:classic_cool:

aaaaaa....żeby Cie tam nie pożarli na tym seansie!!!mary jakie:P, miłego oglądania:)🌻

nie gadaj, tramwaj w Boże NArodzenie bywa obiektem adoracji wielu, wieluuuu:D:P a j mam filmy na kompie do zobaczenia jeszcze.

Byłam na Project: monster. Osobom z chorobą morską vel lokomocyjną wstęp powinien być surowo zabroniony. Nie wiem, czy dałoby radę z aviomarinem. Poza tym film niezły.

Gość zaczarowany mieczysław
ale co jest dziwnego w tym ze mezczyzni oceniaja po wygladzie ? wy oceniacie po kasie ( nazywacie to roznie - zaradnosc itd... ) wiec lepsze nie jestescie. tylko, ze bycie z gruba dziewczyna to nie tylko wstyd, ale i nieciekawe wrazenia wechowe :-o tucznik sie poci, smierdzi spod pach, nogi sie poca i odor jest niesamowity ( mam kolezanke, raz ja zaprosilem do domu pozniej musialem wietrzyc pokoj :-o wiecej jej do domu nie zaprosze ) i wogole nie dbaja o siebie to co sie dziwicie, ze faceci nie chca byc z otłuszczona smierdzaca od potu dziewczyna ? :-o u szczupłej dziewczyny nigdy nie poczujesz smrodu np z nóg czy spod pachy wiec lepiej byc z kims kto o siebie dba a nie przeciwnie

ale to już nie jest proces stawania się..:D on juz JEST, tym kim JEST:D

a może to nie prawda, że tuczniki bardziej sie pocą niż zadbane osoby ? i pozniej wali a inni musza to wdychac :-o kaszalot zawsze bedzie gorszy od szczuplutkiej zgrabniutkiej dziewczyny chocby nie wiem co sie dzialo przyzwyczajcie sie do tego :classic_cool:

zaczarowany, ludzie się pocą, niektórzy mniej niektórzy więcej. Nie zawsze kobieta przy kości poci się bardziej. A co to jest tucznik wg ciebie? 50 kg nadwagi? 60? Cześć dziewczyny:)

cześć wirtualnie:), znaczy się, nie pożarły Cie mary:D ja się często zastanawiam jak latem zdarzy mi się jechac tramwajem, czemu panowie emanuja średnio przyjemnym zapachem:o. o taaaaaaaak, żel na głowie mają, wypasioną komórkę też, ale o antyperspirancie raczej nie słyszeli. także, takie teorie zaczarowany to sobie schowaj:classic_cool:

po pierwsze, ja nie stwierdziłem, że tylko grube dziewczyny się pocą ale że wszysycy których waga i figura wskazuje na bycie tucznikiem:classic_cool: BMi czlowieka powinno wachac sie w granicach 17 - 25 max !!! powyzej to kaszalot a powyzej 27 to tucznik, nie oszukujmy się

zaczarowany...a Twoje IQ między jakimi wartościami się waha?:D nie,,,nie chcę wiedzieć:classic_cool:

Gość zimowy pasikonik
facet pójdzie na kurs uwodzenia..i nawet jeśli goły i szkaradny ,wystarczy ,że reką machnie,a każda na niego poleci...oj biedne ,te ,biedne -atrakcyjne ,niezależne i inteligentne kobietki..takie ,oto ,w dzisiejszych czasach i jakże wyrafinowane sidła na nie zastawiają sprytni manipulatorzy....

Gość zimowy pasikonik
p.s....może i dla naszej autorki 'topicu'(i im podobnych)przydałoby się zorganizować jakiś kurs..przynajmniej byłoby 'po równo'...choć ,może, dziewczyna jest o niebo inteligentniejsza od adeptów kursów męskich...

koszmary nie większe niż po przeprawie prze La Manche promem podczas wiatrów:) \"facet pójdzie na kurs uwodzenia..i nawet jeśli goły i szkaradny ,wystarczy ,że reką machnie,a każda na niego poleci...oj biedne ,te ,biedne -atrakcyjne ,niezależne i inteligentne kobietki..takie ,oto ,w dzisiejszych czasach i jakże wyrafinowane sidła na nie zastawiają sprytni manipulatorzy....\" Skąd tacy się biorą? A ty zaczarowany, jakie masz BMI?

moje bmi wynosi 25

Ktoś ich wyczarował:P:P I dlatego, zeby nie mieć koszmarów zwiazanych z promem, potem jeździlam tunelem:D:D Zamienił stryjek siekierke na kijek w tym wypadku:P

Nie wiem, czy wiesz, ale mężczyźni, szczególnie tacy pow.24 BMI wydzielają obrzydliwy zapach, pocą się strasznie i ogólnie są fuj. Dużo bardziej niż kobiety, które z natury mają delikatniejszy zapach. Ps. Własnego przykrego zapachu się zwykle nie czuje.