Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu zwyczajnie

przespał się z inną

Polecane posty

Im dłużej czytam Komiczne, tym bardziej przyznaje mu rację.

Gość Madmaoisellle
A jak wyglasz? czy jestes atrakycjna? masz duze cycki, masz nadwage? moze jestes po prostu juz nieatrakcyjna, zaniedbałas siebie i ciało, nie dbasz juz. dlatego poszedł do innej. A w łózku jak wam było? seks był gorący? czy tylko jedna pozycja i pod kołdrą? jak czesto sie kochaliscie? czesto są to powody ze facet odchodzi - nieatrakcyjna partnerka i marny seks

Może i nie mam racji, napisałam, że tak mi się wydaje. Na początku dziewczyna wyglądała na dość rozsądną, rozdartą w cierpieniu i w obliczu podjęcia ważnej decyzji, a teraz... sorki... pierdoli jak potłuczona. Bo byłą gorsza w łóżku, to poszedł do innej, że gdyby się bardziej starała, to by nie poszedł. Taaaaaa.... bo zupa była za słona.

"odwaga i uczciwosc to cechy nie strategie wiec nie warto rozstrzygac ich (nie)skutecznosci" akle warto rozstrzygać skutki ich stosowania... mnie to akurat wisi, bo ja i tak zawsze bede szczery, ale jesli ktos za swoją ucziwosc bedzie dostawał ciągle w łeb, to w pewnym momencie, na zasadzie instynktu samozachowawczego stanie sie nieuczciwy... zbieranie cięgów bez wyciągania z tego wniosków to tylko głupota

Gość melo987
a jak czytam komiczne to coraz bardziej mysle ze jest kretynem. frustratem, i dzieciakiem. moze i elekwentnym ale chłystkiem

Gość ale was wkurze
porazka "nie ma facetow z zasadami" w dupie mam zasady! zwiazek ma sie opierac na potrzebach a nie zasadach jesli sie nie che z kims byc powinno sie odejsc i dac drugiemu odejsc

Facet zdradził, przyszedl i powiedzial... Jak zachowalaby sie w takim przypadku kobieta??? 1. Nic by nie powiedziała... 2. Ale jesli juz, to dopiero wtedyy, gdy wyprowadzała sie juz do innego faceta i na dodatek facet usłyszalby, że - okazywał jej za mało czulosci, nie dawał jej tego na co zasługuje i nie zapewniał jej poczucia bezpieczenstwa... ogolnie to jego wina

Gość ale was wkurze
coz komiczne sam wiesz ze odwaga wymaga odwagi tak juz jest

melo987 masz kiepski zasób obelg... słyszałem juz wiecej i to duzo lepszych... sory, ale cieniutka w tym jestes :P

Gość porażka33
ja woląłabym wiedzieć. nie boję się zdrady, boję się , że komus mi bliskiemu przyjdzie do głowy utrzymywac mnie w iluzji., nie wszystkie kobiety lubią kłamstwa.

komiczne alez nie miałam zamiaru Cie obrazac. poprostu za kazdym razem jak tu wejde a nie wchodze czesto ty masz zawsze najwiecej do powiedzenia w kazdym temacie, masz chyba patent na wiedze...

niki297 nie przepraszaj mnie - nie musisz od razu przyjmować postawy samooskarżycielskiej... uwierz w sibie - nie kazdy Cie krytykuje.. Patrz na swiat z wiekszym optymizmem

Gość ale was wkurze
komiczne czytaj swoje posty zamiast postow innych ludzi

moze nie jestem super ladna, ale nadwagi tez nie mam............ w lozku mi bylo swietnie, myslalam ze jemu tez........ nie wiem co mam powiedziec, tak, na poczatku chcialam sie spakowac, nie widziec go nigdy wiecej, ale teraz zobaczylam ze go trace na dobre, ze to juz nie zalezy ode mnie, ze to koniec, swiat mi sie zawalil rywalizacja? oczywiscie ze boli ze z nia bylo mu lepiej, bo to znaczy ze do mnie juz nie wroci :(

myslalam ze mamy juz zycie poukladane, wspolne plany, wszystko... ze jestesmy szczesliwi razem, czy ja bylam taka slepa i nic nie zauwazylam? stalo sie najgorsze co mnie moglo spotkac

to juz nie zalezy ode mnie No dokładnie, facet już podjął decyzję. Powiedział, że Cię nie kocha, bo skoro mówi, że nie wie co do Ciebie czuje, to jest jednoznaczne. Powiedział, że było mu lepiej w łóżku z inną, to też nie jest bez znaczenia. I na koniec to, co najważniejsze. Przyznał się...

Gość ale was wkurze
no ale co ty mozesz? chcesz go ladnie przeprosic, ze mu nie dogadzalas, poprosic o miesiac wolnego na kurs technik ertotycznych i wskazowki co powinnas w sobie zmienic zeby zasluzyc na jego uwage?

juz tlumacze czemu najgorsze.... wychowywalam sie w domu dziecka, nie mialam rodzicow, zawsze bylam zdana na siebie i cale zycie marzylam o tym, zeby w koncu ktos mnie pokochal :( zebysmy byli szczesliwi i mieli fajna rodzinke :( to najgorsze co mnie moglo spotkac, poswiecalam tej milosci wszystko, nie wierze juz w milosc:(

Gość ale was wkurze
dziewczyno nie pierdol myslalas ale sie mylilas zdarza sie

nie wiem, nic nie wiem, nie wiem nawet co mam myslec, nigdy wczesniej nie bylam w takiej sytuacji, tak, mam ochote przeprosic go za wszystko i prosic o wybaczenie, wiem ze teraz mnie opieprzycie i ze pewnie nie powinnam, ale ja juz nie mysle racjonalnie w tej chwilii :(

Gość kurde e
W TAKICH CHWILACH NIGDY NIE MYSLI SIE RACJONALNIE...... nie przejmuj sie akurat tym:)

Gość nie podszywaj sie pod autorke
ona pisala ze ma rodzicow!!!!!!!!!!!!! chyba ze vchodzi o tych adopcyjnych...ale cos mi tu sciema smierdzi niezla

musztarda napisała: "Podobno są tacy, co nie zdradzają, ale osobiście w to nie wierzę." Są tacy co nie zdradzają. Ale oni nie podobają się specjalnie kobietom. Takie przysłowie jest - z ładnej miski się nie najesz - i ycie pokazuje że to prawda.

Gość i właśnie dlatego ze
nie myslisz teraz racjonalnie powinnas natychmiast wyjechac. abys nie żałowała czegoś co mu powiesz albo zrobisz pod wplywem emocji. wyjedz i pobądź sama ze sobą. oswoj się z sytuacją i poczekaj az zdecydujesz co zrobic (pewnie na spokojnie dostrzeżesz fakt ze tutaj juz nie ma co robic)

Gość ale was wkurze
wszystko fajnie jasiek ale dlaczego masz konto wprostu?

"ale dlaczego masz konto wprostu" bo to tez uczciwy i bezposredni czlowiek i tez mowi wszystko wprost