Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu zwyczajnie

przespał się z inną

Polecane posty

..natomiast większość mężatek zdradza mężów z facetami żonatymi, bo wolni sie skończyli...

"ale ojcami tych dzieci chyba nie są kobiety co ????" ojcami są wolni faceci :P

Gość nie podszywaj sie pod autorke
juz ty dobrze wiesz dlaczego:D:D popatrzcie jaki niewiedzacy:D ahahahahahhahahahha normalne jaja:D

Widzę komiczne że czytamy podobne lektury:) Tak jest trzeba być szczerym do bólu. Dość tych kobiecych gierek - chcą równouprawnienia? No to kawa na ławę o cnotliwości kobiecej :)

Gość widzę że topik zaczął
żyć swoim życiem a autorka już się wycofała. jesteś jeszcze z nami? nie myśl już nad tym za dużo tylko wyjedź, mówię Ci.

Gość zgódzmy sie wszyscy
no właśnie !! jest wiecej kobiet, wiec wiecej jest też wolnych kobiet, z którymi faceci zdradzają osoby z którymi są w związku wolna kobieta sypiając z żonatym nie zdradza nikogo wiec statystyka jest na niekorzyść facetów

Dla mężatki nie ma znaczenia czy facet jest żonaty czy samotny. Ważne żeby miał odpowiedni materiał genetyczny (był dobrym buhajem zarodowym). Pozdrawiam was buhaje .

Gość repetytorium
Nie prawda, piszesz o tym bo lubisz, szczycisz sie tym, nikt cie nie pytal jaki jestes a ty i tak co drugi post:ale jestem "zly i niedobry", bo jestem szczery az do bolu!jak dla mnie podryw dla kobiet ktore chca nawracac zlych mezczyzn na droge milosci:)

Gość ale was wkurze
jak ja luibie takie glosy, ze topik zyje wlasnym zyciem zrozumcie -to jest kafeteria tu chodzi o scieranie pogladow a nie o rozwiazanie czyjegosproblemu od a do z

Gość nastepny biedny frustrat
po 40 ktory swoja nieudolnosc zyciowa zwala na kobiety ech facet facet wez ty sie w koncu w garsc jasiek a nie plodzisz tutaj nowe teorie

Gość repetytorium
No fakt nie wiem o co chodzi z twoja stopka, ale po prostu rzucilo mi sie to w oczy!

--->zgódzmy sie wszyscy "jest wiecej kobiet, wiec wiecej jest też wolnych kobiet, z którymi faceci zdradzają osoby z którymi są w związku" Otóż wcale nie. W przedziale rozrodczym jest więcej facetów. Więcej kobiet jest dopiero gdzieś tak po 50 a to ze względu na nadumieralność mężczyzn.

wlasnie - nie masz racji - wolny facet woli mężatke bo ma darmowy niezobowiazujacy sex a kobieta nie chce żonatego, bo nie daje jej poczucia bezpieczenstwa :P, bliskosci :P facet chce miec w co sie spuścić w miare bezproblemowo..:P dlatego bierze mężatke... :P

Gość nie podzywaj sie pod autorke
repetytorium --i zauwaz jeszcze jedno ze jak trafisz celnie to kuli ogon i sie wycofuje szuka naiwniar w necie ktore przytula i utula biednego misia niewierzacego w milosc:D jezuuu jakie te babolce sa naiwne:D

Gość repetytorium
Nie" nawracanie" to z tej calej drogi , z calej postawy, ktora informuje, ze ow pan jest szorstki w obyciu i sie nie cacka z pannami, nie wiem czemu ale wiele kobiet to chwyta i sadzi ze przy nich sie taki czlowiek zmieni na" lepsze!":P a co za tym idzie stanie sie kochany, czuly i cieply itd.

repetytorium--kazdy sposob jest dobry oby byl skuteczny pan owy wybral takowy:D

Gość repetytorium
Hehhe dokladnie:P maska to tylko maska trzeba ja kiedys zdjac, a kobieta, ktora lubi ciezkie wyzwania bedzie chciala zebys zdjal ja dla niej.

Gość ale pieprzycie
wejdzcie na temat o kochankach i zobaczcie ile z nich to mężatki a ile wolne kobiety 3/4 jest wolnych

To zamiłowanie do szorstkich brutalnych facetów to atawizm. Faceci tacy mają wysoki poziom testosteronu, wysoką pozycję w stadzie i są dobrymi reproduktorami. To nie moje teorie. Proszę poczytać o socjobiologii.

ojjj to w takim razie kariery nie wroze:)

jestem. spakowana. jeszcze wzielam goraca kapiel.... ktos sie podszyl.... on powiedzial mi, ze w lozku mu bylo lepiej z tamta, to byl moj ostatni post.... ale zabawne, podszywaczem jest chyba kobieta, ktora to samo przezyla - ja tez nie wiem co myslec, z jednej strony nienawidze go i chce jak najszybciej stad wyjsc, a z drugiej - przeprosic, pytac co bylo nie tak, prosic o szanse...... rzeczywiscie w takich chwilach nie mysli sie racjonalnie....

wiecie jakie jeszcze mam mysli? ze jestem beznadziejna, ze wreszcie to odkryl i dlatego odchodzi.....

Gość repetytorium
Moze byc i atawizm, nie wiedzialam, ze tak to sie nazywa!:)Jednak fakt pozostaje faktem, ze cale grono kobiet lubi sie pchac w takie zwiazki, myslac, ze facet sie dla nich zmieni, nie wiem kobiety chyba nie maja instynktu samozachowawczego!?

Gość ale was wkurze
repetytorium widze ze nie wytrzymales sciagnales maske komiczne, publicznie obnazyles jego oblicze teraz on stoi przed nami nagi nie zal ci tego clzowieka tak bezbronnego, tak wydanego na publiczne potepienie? jesli twierdzisz ze chec demaskowania brutala ma podloze erotyczne to coz by powiedzial freud o twoim postepku, he?

myslisz ksiazkowo typowo jak ofiara skrzywdzono cie i teraz chcesz znac powod szukasz winy w sobie nie pozwol by te mysli wziely gore TO NIE JEST TWOJA WINA! to on jest winny bo nie byl uczciwy , bo cie skrzywdzil, oklamal , oszukal nie byl szczery badz dzielna

Gość repetytorium
Czego bysmy ci nie napisali i tak bedziesz wiedziec swoje! Nawet jesli100 osob napisze ci ze nie jestes bezandziejna a ta 101 osoba napisze cie ze jestes bardzo beznadziejna i dlatego cie rzucil i zdardzil to i tak uwierzysz tej 101, wiec po co sie pytasz?! I tak przyjmiesz do wiadomosci gorsza dla siebie wersje!

Gość ale was wkurze
wiecie jakie jeszcze mam mysli? ze jestem beznadziejna, ze wreszcie to odkryl i dlatego odchodzi..... a to nie ty odchodzisz?