Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu zwyczajnie

przespał się z inną

Polecane posty

Gość licha prowokacja
a wy sie podniecacie

Gość ale was wkurze
nie wiem jak inni ale ja tam do podniecenia mam jeszcze daleeeeko

Gość ale was wkurze
po? zbyt prawicowe i konserwatywne

Gość licha prowokacja
jest tu na kafe taka specjalistka od takich historii zawsze jest zdradzana, zawsze sie o tym dowiaduje przed chwilą itd zaraz wam napisze że prawdopodobnie jest w ciąży pójdzie kupić test a wszyscy bedą czekac w napieciu na wynik już pare razy były takie tematy myśle, że to ta sama osoba i strasznie sie babie nudzi niepotrzebnie tylko zajmuje czas ludziom bo potem ktoś naprawde znajdzie sie w takiej sytuacji i nikt nie bedzie chciał napisać słowa pocieszenia

Gość ale was wkurze
ale my to lubimy chcilibysmy prawdy poszlibysmy sluchac historii w schroniskach dla bezdomnych i w domach samotnej matki

ja, po dawce 10 mg relanium, lekarstw na obniżenie ciśnienia i sporej ilości naparu z melisy wracam do tego tematu.... ale i tak jestem podniecony jak nigdy :P

Witaj :po prostu zwyczajnie. Młoda jesteś dziewczynka i jeszcze naiwna, ale zapewniam Cie, że nie ma na świecie faceta, który by nie zdradził. A jeśli jest to musi byc albo święty, albo chory albo impotent. Facet seks traktuje jak dobrą zabawę: jak polowanie, wędkowanie czy inną przyjemność. Rozładowanie emocji. Facet nie mysli o uczuciach, mysli o przyjemności. To my baby głupie jak idziemy z facetem do łóżka to szukamy szczytnych celów, facet takich problemów nie ma. Zapewniam Cię o tym, bo nie raz byłam kochanka, ale zawsze prowodyrem sytuacji był facet a nie ja. Nie znam mężczyzny, który nir zdradzał swojej kobiety, za to znam wielu, którzy to robią. I nie kryją się z tym. Takie zycie niestety, nie ma co płakać, tylko trzeba żyć.

Ależ Matka masz dobre mniemanie o kobietach. Koń by się uśmiał. Takie właśnie stereotypy krążą. Facet to świnia a kobieta wiadomo madonna (tylko nie wiedzieć czemu z dzieciątkiem :) )

Gość ale was wkurze
no jasiek, jasiek jak ty postrzegasz sytuacje polityczna w tym kraju ze zadajesz takie pytania

Chyba nie zrozumiałas mnie moja droga, wcale bab za świete nie uważam , wręcz odwrotnie. Baby sa po prostu głupie, wierzą w miłość, żwiązek, jego świętość, trwałość itd... A to nie prawda. Namawiam kobiety do tego by skończyły ze swietością a zaczęły zyć z przyjemnością.. Chłop Cię zdradza, to zdradzaj i ty. Alleluja. Nic tak nie smakuje jak seks z nowym mężczyzną. Polecam...

Gość ale was wkurze
aha i ja nie szukam w lozku szczytnych celow :D

Gość zgódzmy sie wszyscy
zdradzają i kobiety i meżczyzni z tym , że meżczyzni o wieeeeeele cześciej statystyka i tyle, zwyczajne fakty

Myślę że nie każdy facet jest taki jak opisujesz. Nier przesadzaj.

ta statystyka ma sens, jeżeli założymy, że mężczyźni zdradzają ze sobą nawzajem...

do Też matka - Przy takich poglądach nie różnilibyśmy się wiele oid zwierząt.

" Chyba nie zrozumiałas mnie moja droga, wcale bab za świete nie uważam , wręcz odwrotnie. Baby sa po prostu głupie, wierzą w miłość, żwiązek, jego świętość, trwałość itd... A to nie prawda. Namawiam kobiety do tego by skończyły ze swietością a zaczęły zyć z przyjemnością.. Chłop Cię zdradza, to zdradzaj i ty. Alleluja. Nic tak nie smakuje jak seks z nowym mężczyzną. Polecam..." przerażające.....tym bardziej, że prawdziwe.

aha, ale są wyjątki jak od każdej reguły:D tylko, że na nie bym nie liczyła raczej....

"z tym , że meżczyzni o wieeeeeele cześciej statystyka i tyle, zwyczajne fakty" zwtczajne fakty wyciągniete z ANONIMOWYCH ankiet mowi, ze kobiety zdradzaja czesciej... tylko faceci czescie wpadaja/przyznaja sie

Gość zgódzmy sie wszyscy
vivirra ..... to ty błednie zakładasz, że zdradzają tylko ludzie w związkach otóż najwiecej zdrad jest ...... meżczyzna żonaty badz w związku kobieta wolna

Co do politycznych orientacji to lekarz ORTOPEDA zakazał mi czytania gazet społeczno politycznych i oglądania w telewizji programów publicystycznych i wiadomości. Mogę czytać tylko "Twój ogród" "Twój dom" i takie tam sobie. A w telewizji to prognozę pogody i to też nie za często. Staram się stosować do zaleceń lekarza.

Gość repetytorium
Najbardziej w tym topiku rzuca mi sie w oczy pewnosc w swoja sile charakteru oraz bezposrednosc w stosunku do kobiet komiczne.Nie rozumiem dlaczego za kazdym razem podkreslasz fakt jaki to jestes szczery az do bolu,czym czesto ranisz inne kobiety.No dobra mozna i tak, nie potepiam, ale wydaje mi sie, ze to taka maska brutala- chama, trabisz o tym wszem i wobec bo wiesz ze duza ilosc panien nabiera sie na takie rzeczy,mysla sobie, ze jak cie usidla to przy nich sie zmienisz i bedziecie razem zyc szczesliwie do konca zycia!no bo przeciez nikt cale zycie nie moze byc taki cyniczny. Babki maja pokretny sposob myslenia i nie wiedziec czemu duza ich liczba daja sie nabrac na takiego typu wywodu- nie wierze w milosc bo jej nie ma- to ona sobie mysli- przy mnie uwierzy!...

Gość nie podszywaj sie pod autorke
ahhahahaahahah repetyturium :D:D dobre dobre:D

ocenia sie, że od 33% do 20% dzieci w małżeństwach nie pochodzi od mężów matek i mężowie o tym nie wiedzą

Gość zgódzmy sie wszyscy
ale ojcami tych dzieci chyba nie są kobiety co ????

pisze o tym, bo sie mnie pytają :D a co d podpisu - to cytat z innego posta... kto wie ocb ten wie czemu go umiescilem...