Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość ostatnia niedziela
ja też zawsze czytałam i niemiałąm odwagi napisać, ale jakoś sie przemogłam i tak wyszło też niepisze nigdzie na innych tematach nawet nieumiem robic tych buziek ale moze kiedyś sie naucze

ja też nie wiem jak buźki zrobić, zaczerniłam się jakioś przypadkiem bardziej, chciałam sprawdzić...a temat dałaś dobry to odważyłam się napisać hi hi

Gość ostatnia niedziela
musze skończyć , mąż oczywiście nic niewie zawsze mu robie niespodziankie jak przyjedzie , mam wtedy pochwałe...

Gość ostatnia niedziela
może i ja sprubuje sie zaczernić...

Gość ostatnia niedziela
wspułczuje ci że odzielnie świeta spędzicie , ale chyba lepiej znieść wielkanoc odzielnie niż boże narodzenie , ale pomyśl sobie juz niedługo będziemy razem i będzie cudownie..........

tak naprawdę to nie jestem jakąś szczegolną miłośniczką tych świąt ale denerwuje mnie że wszyscy oczekują ode mnie żebym przychodziła do nich żeby sie być samej w domu w święta, a ja lubię być w domu! za to nie lubię takich świątecznych gościn typu " no jedz, nic nie jecie"...i 5 danie wyjeźdza na stoł

Gość ostatnia niedziela
kawka zaliczona i biore sie do pracy miłego dnia

Gość suunshine77
witajcie dziewczynki i nietylko.Aga to juz niedlugo mezus w polsce i w elblagutylko 3dni!!!!!!!!!!! bosh...jak ja bym chciala byc na twoim miejscu pozdrowionka a u mnie wiosna hihihihi nareszcie i wkoncu bo mam nawet lepsze samopoczucie bo zostalo 26dni!!!!!!!!!!!!!jupi:)

Gość kariaaa
witam serdecznie Wszystkich!!! chwilowo tylko szybko pozdrawiam, bo dzis mam ciezki dzien w pracy, aaah i 🌼:-)

Gość ewa81
Hej hej!!!! 🌼 Dzięki że mnie przyjełyście:D Ja też niedawno znalazłam kafeterie i przeważnie tylko czytałam. No a teraz jestem z Wami i jeszcze na dietach, dużo nie mam do zrzucenia ale panuje tam naprawde miła atmosfera:classic_cool: Co do buziek to ktoś mi poradził zeby wejść na Forum Kafeteri(główna strona na samym dole) i tam jest wszystko napisane.:) Mój mąz wraca tydzień przed świętami...zostaje 2tygodie i znowu na trzy miesiące😭 Tak jest już trzy lata i niewiadomo kiedy się skończy. Jesteśmy na etapie oszczędzania na własny kąt, tutaj w Polsce mało prowdopodobne żeby się czegoś dorobić. ostatnia niedziela podziwiam że sama się wziełaś za malowanie, ja bym chyba niedała rady:D

Gość poprostu zona
Justyna szkoda że daleko mieszkasz.u mnie nie ma komu pomalować mieszkania(to oczywiście żart)ja też muszę sobie radzić sama ze wszystkim,taki nasz los.:-)Asia twój przyjedzie to moj bedzie wyjezdzał już,szybko zlecą te trzy tygodnie:-(oj ale nie jest żle.pozdrawiam wszystkie,bo chyba nasz rodzynek gdzieś zaginął

Gość suunshine77
masz racje agus.szkoda ze wtedy nie wyszlo i nie spotkalysmy sie na kawusie.justys tez cie podziwiam co do malowania ja sama tez maluje i tez lubie kolorki rozne tak samo jak ciagle latam z meblami.juz znowu by sie przydalo dawno tego nie robilam.

Gość ostatnia niedziela
skończyłam zabawe w malarza ufff aga- no widzisz szkoda że tak dalego mieszkam z chcęcią bym ci pomalowała hihihihi ..... a ty już się pomału szykuj na powitanie mężusia ale będzie się działo co ???? asia - to widze że mam zwolenniczkie w tobie co do latania z gratami po domu ciesze sie ze masz dobre samopoczucie i z chęcią poodliczam z tobą dni do powrotu twojego męża kariaaa - fajnie że już jesteś spowrotem z nami ! buziaczek !!! ewa81 - weszłam tam na forum kafeteri tak jak pisałaś ale tam każdy tylko sypie tymi buzkami a te symbole to sobie podrukowałam i prubuje i nic niewychodzi mi.... ehhhhhhh.... własnie gdzieś nam sie zapodział ten nasz rodzynek !!!

Witam wszystkie przepraszam za ma nieobecnosc ostanio ale poznalem jedna fajna kobiete i nie wiem moze szansa na jakis zwiazek choc pare latek roznicy jest na jutro umowieni znow jestesmy spotykamy sie co drugi dzien fajnie zaaczyna sie dziac pozdrawiam i papa

Gość poprostu zona
Justyna ja jestem.tez lubie latac z gratami

Gość ewa81
ja to wszystko sobie zapisałam i jak chcem coś użyć to zawsze spoglądam na karteczkę ale coraz lepiej mi idzie:D

Gość ewa81
Witaj poprostu zona:) już trzy lata. mamy dwoje dzieci 7 i 5 lat i to im najbardziej brakuje ojca...chociaz mi też jest ciężko.

oglądałam mój horror !!! no widze że sie aga zaczerniłaś ale ja musiałam zmienic nik bo mi niechciał tamten wejść jakoś coś tam pogmatwałam ewa- zaraz bede prubować co mi tam wyjdzie

no no niedzielka, aleś się rozszalała...........bravo! wstyd mi jest, muszę i ja poprobować jutro

jolka tak myslałam ze po serialu wpadniesz tu :) no nic trudnego te buzki a ja taka tempa byłam ale juz sie naprawiam :classic_cool: