Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna juz nie gruba

Schudlam 10kg bo ruszylam dupe i nie siedzialam na forum tak jak wy tylko cwiczy

Polecane posty

Schudlam 10kg bo ruszylam dupe i nie siedzialam na forum tak jak wy tylko cwiczyłam:) teraz tylko wpadlam aby sie pochwalic:)

a wy sobie zakladajcie kolejne topiki "od juta" "od pojutra" "do lata 10kg" do wiosny 100kg itd:):) Ja po pol roku siedzenia na kafe jedynie co to przytylam...gdy opuscilam to forum i wzielam sie za siebie to wreszcie osiagnelam swoj cel:D meczylo mnie i dolowalo to ze jak wkrecilam sie do jakiegos topiku to padal po 1 lub 2 dniach:/ to forum to masakra:D:D

Gość może już nie gruba
ale za to napastliwa i grubiańska :p

oj widze ze zazdrosc cie zzera od srodka:)idz i zaloz kolejny topik:D a potem idz zjedz ogromna kolacje;)

zartowalam.jestem strasznie gruba,ale co tam :) moge was sciemniac ze super laska ze mnie bo i tak mnie nie widzicie:)

Gość taka druga juz nie ...
Witaj. Ja też ruszyłam czterolistną koniczynkę i dzięki temu zgubiłam 15 kilo. Aktywność fizyczna stała się przyjemnością, a na kafe siedziałam kiedyś całymi dniami wlepiając slepia w topiki typu: od 1 dieta, od 2 dieta, od jutra sie odchudzam, diety cud itp itd. Ruszcie się dziewczyny nie czekajcie na zawał serca przy kompie :P

Gość może już nie gruba
jeśli "zazdrością" nazywasz spadek wagi o 13 kg - nie ma sprawy widzę, że ubyło Ci kg (gratuluję!), ale gruboskórność została możesz się nie wysilać - więcej tu nie wejdę pozdrawiam i życzę braku jojo

spadaj podszywaczu:)

Gość odkryłas ale co
no to teraz sie pochwal co robiłas a nie cwaniakuj Ruszylas dupe sprzed kompa i posadziłaś przed TV? Opowiedz :)

Wiec tak na poczatku zeszlego roku zaczelam odwiedzac kafe...czytalam posty rozne podlaczalam sie ale zawsze padaly a ja siegalam po nastepna pake chipsow..:o Pewnego dnia poprostu dostalam mega olsnienia zobaczylam topik typu "40latki zaczynamy po raz kolejny odchudzanie" i pomyslalam sobie " ja pierdole dziewczyno masz 22 lata jak tak dalej pojdzie to za 20 lat dalej bedziesz siedziec i zakladac topiki:o wzielam sie za siebie ale nie jakies kopenhaskie glodowki itd poprostu postawilam na ruch. Jadlam w miare normalnie tylko ograniczylam slodycze co nie znaczy ze zrezygnowalam calkowicie bo jestem strasznym łasuchem. Mialam diete tak ok 1600kcal dziennie ale duzo cwiczylam. Na orbitreku okolo 45min codziennie do tego mialam karnet open na fitness i wlasciwie chodzilam prawie codziennie i siedzialam tyle ile starczalo mi sił:) Teraz mam jedrna figure celulit zniknal, nie mam zachcianek na slodycze jest poprostu super:) Diete jeszcze trzymam ale nie tak restrykcyjnie ale z ruchu nie zrezygnowalam:) Zajelo mi to pol roku..a moglam jeszcze tak siedziec tutaj jak klucha i nic nie robic...ciesze sie ze dostalam takiego kopa w duupe;)

Gość odkryłas ale co
a w ile zrzuciłas te 10 kg? sorki za mój cięty żart ;)

myślcie sobie co chcecie ale mi osobiscie to forum pomaga :p i bardzo sie ciesze ze jest i ze moge odchudzac sie w grupie

yryska -- widocznie mialas to szczescie i trafilas na topik osob ktore byly zawziete:) Ja dolaczalam sie codziennie do topikow ktore padaly po jednym dniu:o Schudlam 10kg w okolo pol roku:)moze to nie az taki super sukces po pewnie tutaj na forum 10kg mozna schudnac w miesiac ale dla mnie to ogromny sukces :)

Gość bkla bleg a khnkf
niegruba* zamiast ruszyc dupe wez sie za słownik!

to fajnie że schudłaś gratulacje ale po co od razu rzucać jadem ja tez czesto jestem na kafe i schudłam ]po ciazy wąze mnie niż przed ciaża

Gość chyba ty
jednak 1 zaczelas:)

Gość chyba ty
krytykuesz nas ze siedzimy na kafe moze ty siedzialas przed kompem 24h !!!a skad wiesz co my robimy przez reszte dnia?!?! sama rusz dupe

ja tez siedze na kafe i to pomaga bo razem mozna sie wspierac:P a jak mnie wkurzą takie jak ty to od razu wskakuje na moj LM i sobie cwiczkam:)) nie no ale gratulacje zgubienia kg:0 wkoncu wszystkie mamy jeden cel:))

Gość to juz prawie
2 godziny jak siedzisz na kafe pustaku wiesz ile kalorii juz bys spalila!!!!!!!!!!

O rany przestańcie z tą sprzeczką! :-P A jakie zajęcia w klubie wybierałaś? Bradziej intensywne czy jakiś Pilates itp? Z tym cellulitem to serio?

Pilates nie znosze bylam na jednych zajeciach i myslalam ze umre z nudow:P dla mnie za bardzo flegmatyczne:P Chodzilam szczegolnie na dance aerobik bo uwielbiam taniec(mozna tam sie niezle zmachac),poza tym na aerobik, na tbc i czasem na step:) a co do celulitu to powiem wam ze serio zniknal:) i dodam ze nie stosowalam zadnych kremow na celulit gdyz nie wierze w ich dzialanie. Zwykle melczko nawilzajace i cwiczenia i po pol roku celulitu brak:) a i dodam ze jak kiedys cwiczylam w domu z plytkami typu cindy czy carmen electra duzo ich mam to nic wlasciwie to nie dawalo:/ moze dlatego ze omijalam niektore cwiczenia:P a to zorbilam sobie przerwe:P a wklubie w grupie mobilizuje sie:)

No to przyznam, że mnie zmotywowałaś tym co napisałaś o cellulicie...:-D Ja mam zamiar się zapisać na aerobik po 10 lutego 2xtyg + ćwiczenia z płytką w domu. Narazie schudłam 5kg bez ćwiczeń...

Ja chodzilam conajmniej na 5 godz na aerobik srednio 3 razy w tyg zdarzalo sie ze zostawalam na 2 godz:) ale mysle ze nawet 2 razy aerobik plus cwiczenia w domu zdzialaja naprawde wiele:) powodzenia:)

5 godzin 3 razy w tyg? ulalal to strasznie dużo:-)