Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna juz nie gruba

Schudlam 10kg bo ruszylam dupe i nie siedzialam na forum tak jak wy tylko cwiczy

Polecane posty

popieram autorke - od siedzenia na kafe sie nie chudnie niestety. od zakladania kolejnych topikow tez nie i nie widze gdzie ona rzuca jadem i gdzie jest gruboskorna. czy powinna uzalac sie nad grubaskami, ze takie biedne, ze nie moga wstac od kompa i pojsc na spacer, rower, basen, pobiegac ...

Aaaa to wybacz źle Cię zrozumiałam;-) 5 godz w tyg to tak w sam raz mi się wydaje...:-)

ja troche z innej beczki tak z ciekwaosci co sie dzieje dziewczyny ze tyjecie bardzo duzo i nagle chceie sie odchudzac wiem ze każdą moze to spotkac i dlatego pytam co jest przyczyna ze z50kg robi sie 65

Rozne sa powody, np ja raz doszlam z 63-74 w 8 mies z tesknoty za polska, bylam za granica i nie dosc ze parszywe jedzenie to jeszcze sie nim pocieszalam. Inna sprawa to tycie jak poznajesz faceta i ciagle cie tuczy, ciagle ci kupuje czekoladki, wspolne kolacyki poza domem, to tak na poczatku znajomosci zauwazylam ze wystepuje :)

Gość taka co schudla 15
wiecie co, z tymi cwiczeniami to jest tak, ze jak zaczniesz to potem nie mozesz bez nich zyc, tylko trzeba wybrac cos, co sie lubi- ja np tez bardzo sie wkrecilam w taniec i to pomoglo teraz dalej sie odchudzam, bo niestety 73 kg to jeszcze nie efekt wymarzony. Od pól roku probuje to zrzucic na dietkach cud, ale zawsze wraca i postanowilam sobie, ze od tego roku juz nie sprobuje - bede sie odchudzac jak wczesniej powoli, ale skutecznie jak tylko zalicze sesje kupuje karnet

Gość czrownica_czaruje
pewnie ze jak sie ruszy tylek to sie chudnie ale to nie znaczy ze nie mozna na forum siedziec ja mam prace przy ktorej itak od komputera nie moge odejsc wiec wchodze na fora wiec skoro mam siedziec przy komputeze to wole sobie porozmawiac o diecie a sport uprawiam po pracy pozdrawiam

Gość no coz ja tylko powiem jedno
po co obrazasz nas skoro nagle dostalas takeigo olsnienia.pamietaj ze wczesniej bylas jedna z nas i tez zarlas chipsy odchudzajac sie na kafeterii. fajnie ze osiagnelas sukces ale nie ptorzeba tutaj kolejnych takich wypowiedzi. skoro tak Ci swietnie to po cholere tutaj weszlas? pochawlic sie?to wspolczuje ze musisz chawlic sie na forum w internecie aby poczuc sie lepiej.

Gość czrownica_czaruje
ja dopiero diete zaczelam

Gość lostka
Skoro nie siedzialas na forum, to skad potrzeba wejscia na niego, aby napisac topic i to jeszcze na tak zenujaco niskim poziomie?:D

Gość Neeetia
W ogole o co Wam chodzi?? Na jakim niskim poziomie?? To Wy ta biedna dziewczyne atakujecie.. chyba faktycznie z zazdrosci.. Weszla tu, zeby sie pochwalic bo ma czym i uswiadomic Wam, ze czas sie za siebie zabrac..

Gość Neeetia
W ogole o co Wam chodzi?? Na jakim niskim poziomie?? To Wy ta biedna dziewczyne atakujecie.. chyba faktycznie z zazdrosci.. Weszla tu, zeby sie pochwalic bo ma czym i uswiadomic Wam, ze czas sie za siebie zabrac..

myszko to samo pytanie mnie nurtuje przytylam 7 kilo i zaczelam cwiczyc!!! ograniczylam jedzenie! ale nie glodze sie 12ookcl min i godzina cwiczen nie katuje sie cwiczeniami-ja to uwilebiam lubie patrzec jak moje cialo jest jedrniejsze i wage mam caly czas idealna-nawet gdy zaczynalam sie odchudzac-odchudzanie to zle slowo-to zmiana trybu zycia i zywienia ja mam ladniejsze uda niz kiedykolwiek!!! wiem ze dziewczyny maja szczuplejsze w obwodzie ode mnie ale moje uda nie sa galaretowate a cellulit znika w zastraszajacym tempie-pytam sama siebie dlaczego tyle lat mi nie przeszkadzal??? ale jak osoba mloda pisze ze wazy 1oo kg zmienia diete co miesiac z 1ooo kcl na kopenhaska za chwile na dukana to smiac mi sie chce odchudzanie jest latwe i przyjemne!!! gdy widac efekty a waga ciala nie jest jakim wyznacznikiem! tylko obwody i wyglad wole wazyc nieco wiecej z jedrnym cialem niz np 48 kg z wiotka skora czy chudne 4 kilo na tydzien czy pol moje cialo z tyg na tydzien jest jedrniejsze i mam 3o lat dziecko nie szukam za to wymowek :P i nie czekam na 4o-stke :P zeby leciec do apteki po jakies diety lihght zeby wdupczac jakies papki!!! lubie jesc i jem to na co mam ochhote tylko porcje zmniejszam i jadlam tydzien temu zestaw big maca bo mialam ochote !!! na drugi dzien szlam pieszo do pracy hehe spalam na stepperze 1ooo kcl w godzine jak zjem 2ooo kcl to nic mi sie nie stanie bo polowe spale na steopperze a reszte jadac do pracy na rowerze, pracujac, sprzatajac dom , spacerujac z dzieckiem itp kopenhaskie i inne bzdety sadla tych ktore chca sobie wmowic ze cos robia no ale coz nie udalo sie bo rygorystycznie , bo zawroty glowy hehe i pozniej o jezu zjadlam batonika to ma 2oo kcl jestem zalosna i ide najesc sie z zalu heh nie tedy droga ruch ruch i jeszcze raz ruch

Gość gruba jolanta z mazowsza
hahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahaha

Gość Majka258
Polecam gorąco zioła Tybetańskie- na prawdę rewelacja!!!