Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszka Pietruszka

STRACIŁAM 4 CM UDA W MIESIAC

Polecane posty

Gość Gruszka Pietruszka

po 10 zabiegach mezoterapii bezigłowej NNM. Dostałam od męża w prezencie na święta kurację na cellulit, chodziłam w styczniu i dziś mam efekt którego nigdy wcześniej nie osiągnęłam no i motywację żeby to teraz utrzymać, nie musiałam się głodzić ani katować ćwiczeniami, a efekty sa ważne żeby sie nie zniechęcić, taraz sama zafunduje sobie zabiegi na pośladki.

Gość MELL P.
To b dobry efekt, marze o takim! Juz cos kiedys słyszałam o tym zabiegu w telewizji, chyba pokazywali go w USA, teraz rzeczywiscie jest juz kilka miejsc u nas.

Gość napiszcie gdzie

Gość no własniee
i za ile

Gość Gruszka Pietruszka
za 10 zabiegów zapłaciłam 2300 pln, każdy trwał ok 1,5 godz. Moim zdaniem opłaca się, boorąc pod uwage ile kosztują kremy wyszczuplające, które nie działają.

Gość no właśniee
a co ile dni miałas te zabiegi? czy to bolało ?czy celulit 2-3 stopnia tez zginie?

Gość Gruszka Pietruszka
Nic nie bolało, zabiegi miałam 2 razy w tygodniu.

Gość podnosicielka1
a czy celulit tez widocznie sie zmniejszyl czy raczej poprostu obwody sie zmniejszyly?

Gość Silva75
Cześć Gruszka Pietruszka, gratuluję !!! napisz o tym na www.diety.pl może komuś pomożesz :) pozdrawiam Silva75

Ja w miesiąc straciłam też dużo 8 cm. w biodrach, 8 cm. w talii i 3 cm. w udach. Od stycznia skakam na orbiterku więc to pewnie dzięki temu. Schudłam przez miesiąc niestety tylko 2 kg. :-o

Nie smuc sie, najwazniejsze ze cm leca, a to ze miesnie ci sie ladnie buduja to znaczy ze zwieksza sie twoje zapotrzebowanie kaloryczne co oznacza ze jak skonczysz diete to efekt jojo cie nie dopadnie. W koncu waga ruszy, na poczatku tak bywa, cierpliwosci. A te cm to naprawde super ci spadly.

Gość Gruszka Pietruszka
Cellulit zniknął mi zupełnie w pozycji stojącej, miałam tylko troche wyczuwalne grudki przy ściśnięciu ciała.Mam figure gruszki i próbuje walczyć z dysproporcja ciała. Nie moge się głodzić bo od razu chudne na twarzy i cyckach, a tyłek i nogi nic.\Ćwiczyć sie powinno, ale ja nie moge też za duzo , bo jak kiedyś chodziłam przez 2 lata na step to mi sie tak udka rozrosły i łydki, że koszmar. Uważam że mezoterapia NNM zrobiła mi najlepej, zniknał obrzydliwy cellulit , no i spodnie w nogawkach mam teraz duzo luzniejsze. Będe chodzić raz na jakis czas na pojedyncze zabiegi żeby nie wrocił.Polecam wam, sprawdziłam na sobie.

Gość Jest tyle tych maszyn
a tej NNM nie umiem znależc. Gdzie to było?

Gość aaaaaaaaaaaaahhhh

Gość no właśnie..........
To może być rozwiązanie dla różnych dysproporcji albo nagromadzonego tłuszczyku w perfidnych miejscach, który nie chce zejść przy diecie i ćwiczeniach... A nie wiecie czy można tak wyszczuplić łydki? Mój najgorszy problem :\\

Gość kiszonkaaaaaaaa
ja straciłam 6 cm w 12 dni, uwaga podaje przepis: sniadanie wody szklanka 2 sniadanie szklanka wody obiad wody szklanka podwieczorek szklanka wody kolacja wody szklanka efekt murowany :) dzcie rade

Gość jasne żeby to było takie prost
ja sie glodze od 2 miesięcy i nic! Waga stoi w miejscu!

Gość carmenn
chyba musialas sie strasznie nie podobac swojemu mezowi skoro z ataka kase ci cos zafundowal. glupio czulabym sie gdybym cos takiego dostala od faceta to by znaczylo ze wygladam juz tak potwornie ze ten talon na zabiegi az krzyczy"zrob cos ze swoja gruba duupa bo znajde sobie chudsza"!!! czy cos w tym rodzaju

Gość twoje zdanie- twoje prawo

No coty carmenn, faceci nie widzieli cellulitu dopóki kobiety nie zaczeły tak o nim rozmawiać i marudzić, że go mają ot co!

Gość carmenn
a tez swieta prawda:)

Dokladnie.Nie ma co tak do tego podchodzic.Dostala karnet i super-ma meza ktory o nia dba:) Moj maz mi jakis czas temu zafundowal wyjazd do spa-3 dni:)Tam tez mialam serie zabiegow odchudzajacych , wyszczuplajacych-i za nic w swiecie nie pomyslala bym ze wysyla mnie tam abym cos zrobila ze swoja "dupa" :))) Wrecz przeciwnie , wrocilam zadowlona , tryskajaca energia.Pozdrawiam

Gość karmazynek
a nie spa to zdaje sie juz co innego to kazdy facet wie ze kobiety pragna takich wypoczynkow:)

Gość AGATTA76
i pragną żeby żony miały super tyłki, a przez ciebie przemawia zawiść wiec zamilcz.

Gość alusiaaaas
ale naiwna jestes s wydac tyle kasy na mezoteriapie>? wystarczy przestac żreć i poruszac sie troche a zgubicie po 7,8 cm kazda.. ludzie maja pomysly:D