Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vigo1

onanizm

Polecane posty

Gość rzygac sie chce
wspolczuje jej mezowi, niby wyglada na fajna dziewczyne a tak naprawde jest kolejną netową dziwą, ktorej czegos brak w malzenstwie i prowadzi korespondencje ze zboczencem byc moze sama ma takie sklonnosci i pasuje jej taki osobnik, bo inaczej to chyb nie ma za wiele rozumu albo jest tak nieatrakcyjna ze sie cieszy z takiego zainteresowania:O wkrotce sie spotkają i pewnie ją namowi na seks podczas ktorego bedzie sie na okrągło masturbował :D nie widze innego powodu dla ktorego normalna kobieta chcialaby konatktu ze zboczencem

Gość zanbozzi
aaaaaaaaaa to czyli rozmawiać już nie wolno tak????????A wiesz,że każdy ocenia według siebie??????

Gość rzygac sie chce
wolno rozmawiac dlatego i ja swoje 3 grosze wtrace a ty co zakochales sie w niej? nie widzisz ze majac meza szuka kutasa na boku? jak taki ktos moze byc cos wart, tylko knucia, klamstwa, zboczenia a wszystko pod przykrywką miłych słowek i wspolnego picia kawy

Gość zanbozzi
bo widzisz pomimo że nieraz coś wygląda tak jak my to chcemy widzieć to nie zawsze tak jest...po przeczytaniu wszystkiego od początku do końca stwierdzam że ona jest mu tylko przyjaźnie nastawiona i nic więcej.Pomyśl tylko że jeśli chciałaby poszukać sobie kogoś na boku to czy szukałaby tu?Na tym forum?Raczej na erotyku!Powiedziała mu szczerze co o tym sądzi i zaczęli rozmowę to wszystko.

Gość rzygac sie chce
to raczej on jest do niej nieprzyjaznie nastawiony, nie chce mi sie wierzyc ze facet ktory lata z gołą dupą pod szkołami moze meic dobre intencje, raptem szuka kolezanki :O a ona no coz , mogą byc rozne sprawy , moze jest nieatrakcyjna i ma złe mniemanie o sobie i znajduje sie taki facio ktory jej kadzi, to sobie mysli ze nie jest z nią tak źle:O wytlumaczcie mi po co kobieta ktora ma meza wymienia sie telefonem z żonatym facetem ktory na wstepie powiedzial o sobie ze jest zboczencem

Gość zanbozzi
a co jeśli jest ładna???????co wtedy wymyślisz na jej niekorzyść?Czy mając męża nie można mieć innych znajomych?:O

Gość rzygac sie chce
jestes głupi czy naiwny? moze jest i ładna ale jej zle w malzenstwie, moze jest niezaspokojona kto kto wie a majac meza raczej nie mozna miec znajomosci ktore zmierzają do jednego

Gość marHewa
jest naiwną kobietą... i dała się omotoś zbokowi. Sorry ale nie wierzę w nawrócenie tego gościa... za łatwo poszło hehe szkoda, ze się nie dowiemy jak się skończy ta znajmość ;)

Gość zanbozzi
czyli według ciebie jak się jest w małżeństwie to wszystkie znajomości prowadzą do JEDNEGO??????????Wiesz no nie każdy tak myśli i żyje w ten sposób:O A Sądzenie że ona ma źle w małżeństwie to już przesada iznów powiem tak....jeśli by chciała przygody to szukała by na innych forach.

Gość rzygac sie chce
pewnie sie nie dowiemy bo bedzie jej wstyd sie przyznać

Gość zanbozzi
a skąd jesteście tacy pewni że się wmienili telefonami?Może się rozmyślili bo żadnych numerów tu nie ma

Gość marHewa
dobra dobra, ale dała się złapać na czułe słówka Onanisty... Może nie miała zamiaru nikogo szukać, ale znalazła.

Gość zanbozzi
każdy ocenia według siebie.........a wy ją wyzywacie dlatego że go wspiera - żenada

Gość rzygac sie chce
moze specjalnie by nie szukała ale ze sie sam znalazl to pomyslala ze skorzysta a moze naiwnie wierzy ze on okaże sie porządnym chlopem i skonczy ze swoimi dziwactwami :O ty mozesz pozwalac swojej zonce na znajomosc ze zboczonym napalonym gosciem, a ja swojemu na to nie pozwalam

Gość zanbozzi
a czy ty wiesz z kim rozmawiasz za każdym razem na kafe?Myśląc w ten sposób to w ogóle nie można by było tu wchodzić.

Gość marHewa
jenny... w czym ona go wspiera? Ten lekarz i całe leczenie to bujda jakich mało. ja tylko wyrażam moje spostrzeżenia co do tego ich czatu na forum.

Gość rzygac sie chce
a kim ona jest dla niego ze ma go wspierac? jego siostrą, zoną, psychiatrą? jest tylko kolejną desperatką ktora wierzy ze taki facet moze nie miec wiadomych zamiarów wobec niej

Gość zanbozzi
no i kurde może nie ma żadnych złych zamiarów a wam tylko już wyobraźnia działa

Gość marHewa
ja nie twierdzę, żę Ase szukała zboka do znajomości, ale okazała się na tyle naiwna, ze uwerzyła w wewnętrzną przemianę pana Vigo i będzie kontynuować tę znajomość, co IMO jest błędem.

Gość zanbozzi
ale w ludzi trzeba wierzyć bo inaczej ja też bym się bał kogokolwiek poznawać...:O

Gość marHewa
Łaaaaaaaaaa! Ale ty chodzi o to, że Vigo wcale się nie zmienił, tylko udawał przed nią. Do Ase nic nie mam, może jest idealistką i naprawdę chciałą mu pomóc...

Gość zanbozzi
ona jest taka ciepła:)....a jeśli chodzi o niego to może rzeczywiście się leczy,przecież ludzie się lecza z różnych nałogów no nie?

Gość marHewa
taa może (MOZRE) się leczy... Ludzię się leczą z różnych przypadłości, ale to nie jest takie proste. Koleś pisał że ma taki problem, Ase powiedziała, zeby się leczył on poszedł do lekarza, wszystko cacy i problem zniknał...?? Jak dla mnie Vigo udawał. A Ase mam nadzieję, że nic jej się złego nie stanie w wyniku tez znajomości.

Gość zanbozzi
też się o nią boję ale jakoś wierzę vigo..

zanbozzi🖐️:D o ja pierdzielę............skąd w ludziach tyle głupoty???????????? co kogo obchodzi za przeproszeniem tyłek ase?????????? jest dorosłą,mądrą kobietą,która wie czego chce......a wy pomarańczki(nie wszyscy---zanbozzi😘)tak się tym irytujecie dobrze im się pisze,rozmawia ze soba to powinniśmy się z tego cieszyć,że vigo znalazł tu,na forum bratnią duszę w postaci ase,z którą może pogadać.....co zdarza się nieczęsto..... czy wy siedzicie na kafeterii tylko po to,żeby dokopać innym????????? po cholerę włazić z buciorami tam,gdzie się nie powinno??????? po co te wyzwiska od zboków i idiotek??????----a może wam to sprawia przyjemność???????......to też pewnego rodzaju zboczenie:P

Gość rzygac sie chce
z tego nie da sie wyleczyc, jak bedzie bral leki to mu sie poped obnizy, tak samojak sie nie da wyleczyc pedofila, czy homoseksulalisty, to są cechy osobowosci , takie mają zainteresowania seksulane i watpie zeby mlody chlop sam z siebie zaczal brac takie leki ktore mu obnizą libido, zresztą po co, ma zonę ktora nic nie wie, dzieci i laski w parkach, no i szuka chętnych w necie, jakby wszedl na erotyczne pewnie by szybciej znalazl ale byc moze wlasnei przy takiej spokojniejszej i zawstydzonej bedzie mial wiekszy orgazm :O

Zanbozi ale walczysz jak lew , dzieki stary !!!!!

Gość marHewa
w przypadku Vigo określenie 'zbok' to stwierdzenie faktu, może mało kulturalne, ale prawdziwe. Sam to przyznał. Notoryczne onanizowanie sie i ekshibicjonizm, to nie są zachowania mieszczące się w normie, czyli zboczenia.