Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zefirkaa

dieta 400kcal kto sie przylacza???cel 15kg!!

Polecane posty

Gość zefirkaa

waze 75kg chce schudnac do 60 w miesiac;) zaczynam diete 400kcal + lekkie cwiczneia:) ktos chetny?:) mam 160cm wiek 23

Gość błękit oceanu
az 400, nie przesadzaj z tymi kaloriami...

Gość zefirkaa
chcialam 300kcal ale dolaczam cwiczenia wiec to mogloby byc za malo stad te 400:)

Gość zefirkaa
dzis zjadlam: kefir 200g 2 jablka piers gotowana

Gość karizma
Kolejna głupia baba. W ten sposób moze i schudniesz maksymalnie 10 kg ale zaraz Ci wszystko wróci. Bądz rozsądna i schudnij tyle ale w pół roku,ok?? Dieta ok 1000-1200 kal przy godzinnym codziennnym aerobicu i cwiczeniach da Ci fascynujace efekty bez jojo.

Gość błękit oceanu
mimo wszystko zycze Ci powodzenia:) zdajesz sobie chyba sprawe ze katujesz swoj organizm:(

Gość ja bym sie przylonczyla ale wi
em ze na tym forum zaraz bedzie pelno krytyki !!!!!!!!!

Gość zefirkaa
dziekuje serdecznie za rady:)

Gość zefirkaa
za tydzien wraca moj chlopak z zagranicy i chce go zaskoczyc:)

Gość zefirkaa
kefir 100kcal piers ok 200 2 jablka 100kcal....=400:)

Gość jatezbedepiekna
ja sie dolanczam bedziemy pisaly co zjadlysmy codziennie bez oszukiwania!i wytrwamy i nie bedziemy sie przejmowaly wpisami innych ktorzy beda nas krytykowac:))

Wasz wybór, ale życzę Wam, byście potem się nagle na jedzonko nie rzuciły. ..bo jak to powiadają - co nagle, to po diable. Powodzenia

no coz;) dieta 400kcal to jest totalny bezsens bedziesz tak wyglodzona ze rzucisz sie na jedzenie , napewno zwolni Ci sie metabolizm i za kilka miesiecy mozesz jedzac 1000kcal tyc:o chyba ze do konca zycia chcesz jesc 400kcal na dzien.... dla mnie to totalna masakra:P moze dlatego ze duzo cwicze i nie wyobrazam sobie zjadac tyle co na ejden moj posilek przez caly dzien:P ale to moje skromne zdanie;)

ja kiedyś też ok 500 kcal jadłam i co zrzuciłam, to szybko powracało. Błędne koło, tylko przemianę materii sobie tym zrypałam. Teraz stosuję dietkę 1000-1200 kcal i przynajmniej racjonalnie, powoli zrzucam bez strachu, że za chwilę znów przybędzie.

Skoro chcesz uszczęśliwić chłopaka widokiem wymęczonej, obwisłej Siebie... Nie zapomnij się pochwalić za miesiąc jak Ci poszło, bo na tym forum jakaś wybiórcza czarna dziura działa i zawsze giną autorki tematów z takimi drastycznymi dietami...

Byłam na diecie 600 kcal... Czułam się senna, zmęczona, serce mi waliło jak oszalałe. Nie wyobrażam sobie 400! Czy naprawdę uważacie, że takie diety mają jakikolwiek sens? Może i szybko schudniecie, ale samo wyjście z tej \"diety\" (zapobiegające jojo) zajmie wam 12 tygodni, czyli 3 miesiące - mam tu na myśli dojście do 1600 kcal dziennie. Łatwo to obliczyć - po zakończeniu jakiejkolwiek diety odchudzającej, ilość kalorii dziennie można zwiększać o 100 co tydzień. Nie sądzę by była wieksza szansa abyście wytrzymały. Nie lepiej zastosować dietę 1000 kcal, która jest bezpieczna, najprawdopodobniej nie dotknie was efekt jojo (dużo łatwiejsze wyjście) i schudniecie 1 kg tygodniowo. Szybko zleci, dodajcie ćwiczenia, a wynik może oscylować nawet wokół 8 kg na miesiąc. Rozsądek popłaca.

Gość zefirkaa
przesadzacie:) ja jestem pelna optymizmu:)

jesteś pełna optymizmu, bo masz jeszcze siłę go mieć:)

Gość Shilpa
Ostatnio przeglądałam jadłospisy do diety 1000 kcal i moją jedyną refleksją było, że strasznie dużo się na takiej diecie je :P Jeśli ktoś wytrwa na 400 kcal to tyle jego - ale szybkość znikania tego typu topików chyba na coś wskazuje ;)

Gość Doroteczkaaaaaaaa.
Shilpa ,gdzie te jadłospisy przeglądałas,szukam jakby co

Gość zycze powodzenia......
mysle ze gdybys stosowala conajmniej 800 - 900kcal zdecydowanie lepiej bys sie czula;)

Gość zefirkaa
A ja poki co czujes sie swietnie:):) Zjadlam maly jogurt naturalny i narazie jestem syta:) Na obiad planuje troche warzyw gotowanych no i pozniej moze 2 jablka:)

Gość zefirkaa
nikt nie cche sie przylaczyc do mnie?:)

Gość soosoon
ja tez ale 500kcal od jutra.planuje na jutro; -2 JAJKA GOTOWANE -PIERS KURCZAKA Z BROKULAMI -JABLKO -

Gość Martuśka53
wiecie co ja też byłam na diecie nie wiem ile jadłam dziennie kalorii.bo jadlam tylko wtedy gdy byłam bardzo głodna ale mysle ze nie przekraczalo to 500kal chodzilam do szkoly mialam jeszcze proby (tanie) 2 razy w tyg. Teraz w ciagu wakacji nicn nie robiłam jadłam też o wiele wiecej chyba z 2500kal ważyłam 49kg teraz waże 65 wiec znowu przerzucam sie na diete 500kal. najwazniejsze jest to zeby jesc regulalnie w regularnych odstepach

Gość ludize darujcie sobie
jej i podobnym nie przegadacie.... one muszą na wlasnej skorze doswiadczyc co są warte te ich "głodówko-diety"...

Gość hehehe ja jadam
2000-25000 kcal i nie tyję wiec niezle musialas sobie spieprzyc przemianę materii martuska skoro tyle przytylas.