Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość WYPADK WAżNE...
uciekam spać dobrej nocy wszystkim:)

Gość Droga Pani Ezoteryczna
Też proszę o wróżbę. Chciałabym się dowiedzieć, co czeka mnie w najbliższych miesiącach. Szczególnie w sprawach "sercowych".;) No to posyłam energię, proszę brać, ile Pani zechce, i pozdrawiam serdecznie.:)

Gość takaAsia
Ezoteryczna wystarczy podac imiona, czy trzeba koniecznie daty i pytanie?

Gość takaAsia
Ahh jeszcze jedno Ezoteryczna, tu na tym forum mam inny nick...ale nie zmienilam imion ani niczego, w poprzedniej wrozbie wyszło ze mamy sprawy jakies wspolne do zalatwienia...mam nadzieje ze nie jestes łza ze podwojnie wziełam -poprostu nie bardzo zrozumialam odpowiedz

....Agnieszka..... Karty mówią, że powinnaś się przyzwyczaic do życia które prowadzisz teraz i przyjąć rzeczy takimi jakie są, bo jesli odejdziesz prawdopodobnie będziesz żałować i chcieć powrotu do tego co było..Pozdrawiam!!

alucard24 Karty przedstawiają Cię jako kogoś chętnego i aktywnego w służbie swoich planów, ale masz chyba głowe nabitą zbyt śmiałymi ideami. Stagnacja i złamane serce... W tym roku masz szanse na nowy związek. Karty pokazują nadejście mądrej kobiety. Może ona byc Twoją nową inspiracją. Miej odwage iść śmiało przez życie, bo jeszcze wiele na Ciebie czeka a załamując się sam sobie zrobisz krzywde... Otwórz się na świat i cierpliwie czekaj na ta która jest Ci przeznaczona!

Gość Ezoteryczna...
że Pani ma jeszcze siłę nam przepowiadać. Widać dużo energii dostarczyliśmy:D

Gość witam ja już kiedyś
byłam :) Anna. Ale nie mogę spać to zapytam: jakieś szanse na dzidziusia mam?

kasia111 moja data to 8 styczen 1978rok .niedziela 1/55 w nocy!! kiedy bede miala drugie dziecko i czy to bedzie dziewczynka?kiedy zamienie mieszkanie na większe.czy czeka mnie jakis wiekszy przyplyw gotowki lub wygrana np w totka czy raczej nie mam co sie łudzic.?jakie są moje szczesliwe cyfry??? Karty przedstawiają Panią jako płodną osobe...Z dzieckiem nie powinno być problemów.I tak to będzie dziewczynka... Pani chyba za bardzo liczy na głupie wygrane w totka.. To zgubne..Trzeba działać... Jak ktoś liczy na takie rzeczy to przeważnie zgubne.

Gość witam ja już kiedyś
;) poczekam chętnie, cierpliwa jestem ;)

Hej Ezoteryczna Kurcze karty mówią, że to była źle wykorzystana okazja! Musisz z nim porozmawiać... Ja tu widze szanse... Poważnie. Z chłopami to tak jest czasami... ! ;)

Agnieszka* To nie jest chyba długi związek prawda? Widze tu rozpoczęscie czegoś nowego co ma szanse !! :) Ogólnie jest aura pozytywna... Karty radzą aby oczyscic się z przeszłości...Marcinowi zalezy na Tobie naprawde!!

Some Bizarre Świat stoi przed Tobą otworem ! :) Masz wielkie szanse na sukces... W najbliższym czasie spodziewaj się, że zapoznasz kogoś z kims fajnie się gada.. Może kogoś w pracy czy szkole. Ogólnie w kartach widze Cię po prostu dobrze materialnie.

WYPADEK WAżNE... Nie przejmuj się ;) Widocznie było, jest takie zagrożenie, ale raczej tak nie będzie! Nie wierz, że coś takiego może się stać lecz udawaj, że to co usłyszałaś na temat tego wypadku to zwykłe rozmyslne półprawdy :> Ja tam w kartach wypadku nie widze :)

Gość nocna malwinka
hej ezoteryczna!nie spisz?mam pytanie-czy moge?-czym powinnam sie zajmowac w tym zyciu?jakie mam powolanie?

Gość nocna malwinka
pliss napisz mi!🌼

olutka102 Widze u was troche sztuczności... On ma chyba silniejszy charakter niż Ty. Czy Ty troche nie udajesz czasami? W sensie, że nie otwierasz swojego wnętrza... Karty radzą abyś stała się silniejsza i zachowywała się jak kobieta z prawdziwego zdarzenia czyli: bądź bardziej gospodarna, ciesz się z kontaktu z naturą...

Gość beatkaaaaa
a czy moglabys zobaczyc, co widac dla mnie? 14 luty 1980

Droga Pani,chciałam prosić o wróżbę :). Katarzyna 18.02.1986r Co tam mnie czeka w czasie najbliższym?

nocna malwinka Karty mówią, że jesteś twórczą, inteligętną i kochającą kobietą...Chcesz ochraniać swój dom i otoczenie. Zdarza się, że jesteś nadopiekuńcza i nadmiernie lgnąca... I możesz czasami w złości być ... Złośliwa? Widać, że masz dusze artystyczną i jesteś skrupulatna! Dostrzegasz wszystkie korzystne dla siebie możliwości... Potrafisz być tez subetelna i podstępna dlatego widze, że na przyszłość będziesz zabezpieczona. Karty wróżą Ci dobrobyt oraz wiele przyjemności zmysłowych.

Gość nocna malwinka
dziekuje!🖐️🌼

Gość ble ble ble na pomarańczowo
Beatko, to Ty w walentynki urodzona. Powinnaś mieć na imię Walentyna.:D Kurczę, też się interesuję ezoteryką, ale chyba za bardzo się jeszcze tego boję, by chcieć się zagłębić bardziej. Ano właśnie, od czego najlepiej zacząć?:)

Gość beatkaaaaa
no moze i powinnam, ale jakos sie rodzicom beatki zachcialo :)

beatkaaaaa a czy moglabys zobaczyc, co widac dla mnie? 14 luty 1980 Widze, że istnieje ryzyko rozczarowania się... Samooszukiwanie się...Jakiś niewielki kryzys. Wymaga psychicznej równowagi. Karty radzą oczyscic się z negatywnych wspomnień lub teraźniejszego bólu... I zacząć nowy początek.

Gość ble ble ble na pomarańczowo
Jeszcze ja byłam po drodze, jeżeli można jeszcze poprosić. No to kopiuję: 22:19 Droga Pani Ezoteryczna Też proszę o wróżbę. Chciałabym się dowiedzieć, co czeka mnie w najbliższych miesiącach. Szczególnie w sprawach "sercowych". No to posyłam energię, proszę brać, ile Pani zechce, i pozdrawiam serdecznie. :)

Anke Droga Pani,chciałam prosić o wróżbę . Katarzyna 18.02.1986r Co tam mnie czeka w czasie najbliższym? Pani czegoś oczekuje i jest Pani ciekawa wyników... Może po prostu chce Pani od zycia czegos nowego albo chodzi o jakąś konkretną rzecz... Nie lubi być Pani niepewna tego co nastąpi. Czy jest Pani w związku ?

Gość beatkaaaaa
Ezoteryczna 🌻 Dobra Duszo, jesli to nie za wiele - moge zapytac, jak wyjda podjete decyzje uczuciowe? jak w zwiazku? rodzina? dziecko? zdrowie?

ble ble ble na pomarańczowo Idealizujesz bądź zaczniesz kogoś idealizować... Typka który jest dobrym aktorem... :(

Nie jestem w związku.Najbardziej chodzi o rozwiązanie sytuacji na studiach i o to,czy w najbliższym czasie na horyzoncie pojawi się ktoś ciekawy...