Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmmmm

co myslicie o zalozeniu na naszej klasie konta z kafeteryjnymi mamami?

Polecane posty

Gość podnoszee
trzeba reklame zrobic :)

Ja też się dopisałam ale narazie kojarze tylko Gosie ( Gosia 🌼)

aa no i Aga25 🌼 to tyle po nazwisku i fotce znam :D:D

justa z nicka cie znam :D:D i pamietam oczywiscie ale z nazwiska to niestety nie kojarze Cię zupełnie :)

Gość flaki salceson
ja bym sie dopisała, ale zeby Kafeteryjne mamuski byly klasa\forum prywatnym

i ja wysyłam zaperoszenie:) tylko mam mały problem za pierwszym razem mąż sie niewylogował i posżło z jego kąta:( teraz wysłąłam ze swojego ale proszę niedodawac go do znajomych:)

A ja kojaze juste, rudamaxi, paulke-czyli kwietniowki 2007;-) i Dagmarke, bo Ci kiedys taaak reklame robili,ze tak ladnie w ciazy wygladasz:-) Oczywiscie podpisuje sie po tym i gratuluje corci!!!

aaa teraz jak poczytal;am ktora jest która to juz was kojarze- oczywiscie Rafinka, Kiara i 21 :) Monia przeslicznie wyszlas na fotkach :D:D:D

Ja tez po wejsciu na forum kojaze kazda dziewczyne po postach:-)

Gość i ja tez
super pomysł tez wysłałam zaproszenie.

hej, jak się dodajecie to wchodźcie tam na forum i piszcie kto jesteście... :D bo za cholere nie wiadomo

Gość Cos wam powiem dziewczyny
Powiem wam, ze sama sie zapisalam i teraz twierdze ze to nie ma sensu:( I tak zwracacie uwage tylko na te osoby, ktore znacie, a to samo przeciez robi sie na kafe!!! Bo jak mam ochote porozmawiac z kims kogo znam, to robie to na forum, prawda??? Niewiem czy to dobry pomysl? Posiedze jeszcze z wami, a jak nic sie nie zmieni to sie wypisze:)

\"cos wam powiem \"tzn? bo nie rozumiem... w sumie nikt nic tam nie pisze tylko sie dziewczyny przedstawiaja i tyle. idea byla taka zeby kojarzyc niki z buziami :) Myśle że idea sluszna niestety malo dziewczyn sie zpaisalo i przedstawilo na forum. Widocznie chca pozostac anonimowe. Na forum naszej klasy ciezko rozmawiac bo nie wiem jak innym ale mnie strasznie sie wiesza ta stronka i nieraz przez caly dzien nie chce sie otworzyć.

Gość ndvwoihv
MaMani "Widocznie chca pozostac anonimowe" to nie prawda, większa liczba osób nie zapisują się ze względu na bezpieczeństwo kochana. Np zobacz jak pomaranczki obrażają myszkę... wiele osób chce tego uniknąć. Na naszej klasie są zdjęcia, a pomarańczki zaś będą wymyślać "ej Ty ale masz krzesła itp"

o to wlaśnie mi chodzilo kiedy pisalam ze chca pozostac anonimowe :)

Gość do co wam powiem.....
mamani miala racje w tym co napisala nikt nie wybiera osob ktore zna a pozatym nawet ciezko by bylo nam na forum naszej klasy rozmawiac tez i z innego powodu, mamy dzieci w roznym wieku rozne problemy itp. wiec fory kafeterii do tego bardziej sie nadaje. forum na naszej klasie jest glownie po to zeby sie przedstawic martwi mnie ze jest nas tak malo, rozumiem ze czesc osob chce pozostac anonimowa ale i tak duzo wiecej osob ma fotki na innych stronkach ktorych adres podają w stopce

ale co innego miec fotki a co innego pokazac do ktorej szkoly sie chodzilo ... z kim sie utrzymywalo kontakty a z kim nie. Podac nazwisko, miasto itd... Ja tam rozumiem. Za duzo nieodpowiedzialnych ludzi, rożnych świrów itd, osób ktore wrecz wymyslaja swoje historie i ciagną to przez dlugi czas... Penwie gdyby takich ludzi bylo mniej to i wiecej mam zapisalobysie na NK