Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Na początku pozdrawiam dziewczynki z herbaciarni :) :D Ja niestety, a może stety jestem fanatyczką aromatycznej,dobrze zaparzonej kawki :) Zapraszam więc na pogaduchy o wszystkim i o niczym- o sobie, o problemach, smutkach i radościach, o lekturze, filmie, a nawet o pogodzie :P KAWOSZKI- łączmy sie:)

Hej lolus :) Ciesze sie i witam w kawairence:) Napisz cos o sobie. Ja mam na imie Natalia,mam 20 lat i jestem rozptrzepana,zakręcona i kocham się śmiać :D:D:D

Sysunia, pisząc 20-latki miałam na mysli 20-29 ;) Zapraszam jednak wszystkich fanatyków kaweczki :)

mam na imie Paulina jak mozna sie domyslic mam 20 lat podobnie jak ty jestem zakrecona i lubie sie smiac choc nie zawsze mi to wychodzi:)

Lolus wiadomo,nie kazdemu zawsze sie to udaje...Ja akurat ostatnio miałam ciężkie dni,ale wychodze na prostą. Co robicie na codzien? Praca, studia? Moze to i to? :)

Dziewczyny ile kaw wypijacie dziennie? Pijecie parzoną,czy rozpuszczalną? No i jaką macie ulubioną? Ja uwielbiam Dallmayera i Jacobs zielony.

obecnie studiuje ale zamierzam wyjechac do mojego meżczyzny za granice bo ta odleglosc mnie dobija:(

Witam, ja mam 27 lat i pyszna kawka to dziś dla mnie strzał w dziesiątke, od rana pęka mi głowa...może jak się zrelaksuję to mi przedzie;)

ja ciagle pije kawe hehe nawet z nudow imoja ulubiona to rowniez Jacobs oraz nescafe:)

Lolus a co studiujesz?Jestes na 1-szym roku? To smutne,ze przez zwiazek na odległość trzeba czasem rezygnowac ze studiów...:( witam Tiffy 🖐️ na jaką kawke masz ochote??

jestem na farmacji ale wiesz co wcakle mnie to nie martwi wole byc przy boku z moim ukochanym i zarabiac na nasza przyszlosc a studia moge zaczac tez tam:) a Ty co studiujesz ?

hehehe,to tak jak ja.Nescafe niezbyt mi "podchodzi".Jesli chodzi o rozpuszczalną,to wstyd sie przyznac moze i,ale najbardziej lubie z Biedrony.Naprawde jest swietna i ma GRANULKI a nie proszek na dnie tak jak Nesca :/

przyznaję, ze wolę rozpuszczalną, Nescafe najczęściej, ale czasem jak mam ochotę na coś słodkiego to dodaję sobie do kawki cynamonu(nie wiem czy to pasuje) ale bardzo mi smakuje:)

Lolus a gdzie jest Twoj luby? No i co rodzice na to? Pytam,bo moja mama potrafi byc tyranem...;) Ja jestem studentką zdrowia publicznego, 1-szy rok :)

hehe ja tez lubie ta biedronowa caffe the door czy jakos tak hehe pychotka:)

Ja już studia mam za sobą, ale przyznam, że zazdroszcze Wam, bo to najlepszy chyba etap w życiu:)

Tiffy to pijesz ogolnie gorzka kawe?:O Ja ze słodzikiem :) Z cynamonem nie piłam,ale skoro Tobie smakuje-to pasuje:):) ;) ;) Poczytałabym jakąś dobrą ksiązeczke w ten pochmurny dzien... Tiffy napisz cos o sobie:)

w Angli a rodzice szkoda gadac nie powiem im ze hjade na stale wyjade na wakacje i zadzwonie ze zostaje w przeciwnym razie nie pusciliby mnie:/

Tak lolus,to wlasnie chyba ta:) Jest pyyyycha. Tiffy a po czym jestes? Wiec teraz praca zapewne. Jestes singielką,ze tak niegrzecznie spytam?? :O

witam serdecznie własnie zalałam kawke i mam 27,5 więc chyba mogę sie przyłączyc?

Czasem posłodzę, a nawet mleczka dodam, wszystko zależy od nastroju. Jak wspomniałam studia skończyłam, teraz pracuję w administracji. Kawy kiedyś wogóle nie piłam, ale okazało się, ze to taki biurowy zwyczaj i się nauczyłam:) teraz nie wyobrażam sobie poranka w pracy bez kawki.

Lolus jestem z kims od ponad 1,5 roku.Tworzymy bardzo zgrany duet,dogadujemy sie.Niestety ostatnio moj facet troche przeginał...:( Myslalam nawet o dluzszej przerwie,lub nawet o rozstaniu,ale za bardzo go kocham.Juz wychodzimy na prostą,ale wiem ,ze przed nami mnóstwo pracy. A Twoj tam pracuje?studia ma za sobą?

Tiffy ja uwielbiam Nesce z chudym mleczkiem i cynamonem): ostatnio kupiłam sobie przyprawe do kawy Kamisa wiec cynamon poszedł w odstawkę

Jak większość mojego pokolenia po zarządzaniu. Nie jestem singielką już od paru dobrych lat;)