Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Hej! no i dziś już piatek, rany ale szybko ten czas leci... Jaśmineczka, nie wiem jakie ksiązki Cie relaksują dlatego nie jestem pewna czy mogę Ci coś zaproponować. Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju kryminały i thrillery, a moim ukochanym autorem jest Harlan Coben, Stephena Kinga też lubię chociaż ekranizacji jego ksiązek wolałabym nie oglądać, wole już czytać ;) Czytałam kiedys swietną książke i tą mogę polecić, mimo wszystko (jest BARDZO trzymajacą w napięciu powieścią kryminalna) http://merlin.pl/Odwet_Jilliane-Hoffman/browse/product/1,394914.html;jsessionid=923EE4FD455FBA176760FE263210EDF9.LB3#fullinfo na prawdę warto ją przeczytać...perełka w swoim gatunku. Sorki, mogłabym na ten tamat mówić i pisać godzinami, mam nadzieję że Cie nie zanudziłam. pozdrawiam

ojej a co tu tak pusto? Spóźnione życzenia z okazji Dnia kobiet🌼

racja cos pusto tu oststnio.... ja jak na razie zero wolnego czasu praca nauka nauka praca az sie niedobrze robi......... a tu jeszcze trzeba bylo dentyste odwiedzic;/ jedyny lekarz do ktoreg o sie boje chodzic ;) pozdrawiam kochane kawoszki :*

cześć dziewczyny! Ja też uwielbiam kawke,pije codzienie rano zaraz jak wstaje:) Mam 26 lat,męza i dzieci;)-z tego co poczytałam to chyba nie macie dzieci??

Witaj kami:) Ja dzieci nie mam bo ciągle myślę, że jeszcze mam czas... zgadnij_kto ja również nie znoszę dentysty ( mam uraz po liceum jak zamiast fizyki poszłąm do szkolnego stomatologa - a tam bez znieczulenia zrobione mi zostały 3 zęby na raz...wolałam juz tą okropną fizykę, ale trauma pozostała) Rok temu znalazłam świetnego stoamtologa, facet ma ok 30 lat i podczas leczenia mówi do mnie krok po kroku co robi(czasem ja do dziecka;) ), oczywiście znieczula i od tamtej pory mam już wyleczone wszystkie zęby, w przyszłym miesiącu mam kontrolę i wogóle sięnie boje... Ja z kolei boja się chodzić do ginekologa, na samą myśl że mam wizytę dostaję dreszczy... A jak tam praca? Za oknem buro i deszczowo - kawa dziś do nieodzowny napój...

Witaj Kami ;) Tiffy praca jako tako na razie do przodu ;) ja wszytkie zeby robie bez znieczulenia, to tylko chwilka bolu i po krzyku, coz zawsze jak cos sie dzieje to male ubytki takz duzo do roboty tam nie ma ;) Ale Jutro normalnie zolnierz przyjezdza na pj :D alez sie ciesze, szkoda tylko ze nie spedzimy ze soba calych tych 2dni bo mam zajecia;/ ale co tam niedziele oleje ;) Co do dzieci to ja napewno mam jezcze czas ;) najpierw szkola. no chybaze sie trafi to trudno sie mowi i trzeba bedzie wydoroslec ;) buziaki

No i znów mamy piatek... zgadnij_kto życze Ci wspaniałego weekendu z ukochanym:)

uf.. chwila wolnego:) co tu tak pusto? dziewczynki nie lenic sie! :P Tiffy dziekuje bardzo ;) a weekend byl udany a najbardziej mnie cieszy ze za 10dni powtorka:D:D normalnie teraz mam akiego powera ze moglabym gory przenosic ;) pozdrawiam

Melduję swoją obecność. Gdzie się wszystkie podziałyście? Halo!!!

Czesc dziewczyneczki.Ja jestemusprawiedliwiona,bo nei posiadam internetu w miejscu gdzie studiuje.Dopiero przyjechalam i juz mam ochote wracac do Nysy. U mnie niewiele zmian,jesli juz to na gorsze...:( Dziewczyny ja dostaje normalnie szału w domu,wszyscy mnie denerwuja,siedze tylko na d** i sie nudze.Masakra,czuje si ejak bezuzyteczny grubas.Ciagle tylko klotnie klotnie klotnie.Pije melise,ale chce cos mocniejszego,bo sobie nie radze.Mam napady nerwicowe,chyba to tak mozna nazwac,a po potocznemu=>p.i.e.r.d.o.l.e.c Cierpi na tymostatnio nasz zwiazek,oddalamy sie od sibie,w ogole nie mam ochoty na seks:( RATUNKU!

Dallmayer czyżby dopadła Cie chandra? nie martw się ja też tak ostatnio miałam. Nie wiem czy to ta pogoda, tryb życia czy po prostu monotonia dnia mnie zmęczyly. Potrzebuję fototerapii, najchętniej Egipt albo Tunezja...;) A tak na poważnie, nie przejmuj się otoczeniem, to nie ma sensu, musisz się wyciszyć. Może jakaś aromatyczna kąpiel + wino + świece i jakiś olejek eteryczny...mnie to zawsze pomaga, a po jednym takim olejku, nie pamiętam nazwy wraca OGROMNA ochota na sex. Nie nastawiaj się na mocniejsze leki uspakajające bo to na dłuższą mete nie jest dobre rozwiązanie, wiem bo cierpiałam kiedyś na nerwicę szkolną ( może to nic wielkiego ale dla mnie to był koszmar). Lepiej wybierz się na spacer albo poczytaj ciekawą książkę...dołek minie jak się zrobi wiosennie i ciepło gwarantuję, a najlepsze dla kobiety na poprawę nastroju są zakupy;) pozdrawiam 3 maj się

Tiffy kotku ale to nie jest u mnie okresowe,tylko od jakiegos czasu i nasila sie.Byle co mnei wyprowadza z rownowagi,denerwuje sie,mam wtedy mdlosci,trzesa mi sie rece-jak wariatka :P Dlugo by opowiadac,ale zastosuje dzisiaj Twoja metode-kąpiel dluga i gorąca...:):*

witam Dallmayer :* wszytko minie zastosuj sie do rad Tiffy, a moze to poprostu przedswiateczna chandra? po pracy ;) nareszie;) chwila relaksu choc oczywiscie powinnam sie uczyc;/ teraz to ja czekam na 28 ;D

Dallmayer to może trzeba do Twojego problemu podejść bardziej psychologicznie...tzn zwrócić uwagę kiedy nasilają się te mdłości i trzęsące ręce. Może faktycznie masz jakąś odmianę nerwicy. Ja pamiętam jak dziś jak w szkole podstawowej na myśl o jakimś stresującym sprawdzianie albo czymś w tym stylu dostawałam torsji. Rodzice nie mieli pojęcia co mi jest, wpadłam w anemię unikałam słońca. Na szczęście w pore zrozumieli, że robią mi krzywdę wmawiając, że muszę być najlepsza itp. Presja mineła i nerwica też. Jak dojdziesz do tego co powoduje u Ciebie taki stan to może zaczniesz tego unikać. Może warto z kimś porozmawiać, nie mówię tu o rodzinie bo z tymi najtrudniej, ale może masz jakąś fajną ciotke albo kuzynkę która z boku obiektywnie Cie oceni. I trzymaj się Kochana bo nie warto się stresować otoczeniem. Jesteś wspaniała kobietą, którą należy szanować i kochać i to jest najważniejsze.

Tęczowych Pisanek, Na stole pyszności, Mokrego Dyngusa I wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, Życzę miłej Wielkiej Nocy! ;)

Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej. Świąt w szczęście owocnych życzy Wasz kurczaczek Wielkanocny- Dallmayer :) Ps.Tiffy jestes kochana.Przemyslalam wszytsko i troche sie opanowalam,cale szczescie...:*

Hello Dziewczyny :) przepraszam, że się tak długo nie odzywałam... najpierw problemy z internetem, a potem z powrotem do domku na święta, ale teraz już wszystko się unormowało i obiecuję, że się poprawię :) a korzystając z okazji, wszystkiego najlepszego, wesołych, spokojnych i rodzinnych świąt :) pozdrawiam mała_mi

no ja to codziennie tu zaglądam z kubkiem kawy w ręku:) Co tam u Was? mi mała 🖐️