Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

dzieci tak ale kobiet?jak sie idzie z kims do lozka to trzeba sie liczyc z konsekwencjaminie rozumiem tego jakmozna zabic zywa istote:/

lolus ale nigdy nie mozemy wiedziec,co lub kto kieruje tymi kobietami...Nie trzeba ich dodatkowo dreczyc-tym zajmie sie ich sumienie,przez całe życie...

no moze i masz racje ale jak wchodza facetowi do lozka to wiedza co nimi kieruje dlatego najpierw warto sie zastanowic.ja wiem jedno nigdy bym tego nie zrobila

wiem jedno sex jest dla ludzi ale trzeba umiec z niego korzystać:)

no wlasnie tez racja:) ale tak sobie czasem mysle ze fajnie by bylomiec taka mala niunie:)

Ja ostatnio nieustannie o tym mysle! Budzi sie we mnie instynkt mcierzyński :)

No jasne,ze mowilam! On tez gdyby mogl,to chcialby miec juz dzidzie.Jednak dla niego bardziej sie liczy to,aby mi i niuni wszystko móc zapewnic, miec swoje mieszkanie,byc po slubie,miec prace...PO KOLEI jak to mowi. No a Twoj?

moj tez chcialby miec nawet teraz dzidziusia ale wie ze to duza odpowiedzialność.chcemy najpierw zarobic zeby zapewnic dobre warunki niuni ale gdyby byla juz teraz bardzo bysmy sie cieszyli:) gorzej z rodzicami hehe

hehe jasne.nie zaprzecze ze sie troche tego boje ze bym sobie nie poradzila.mysle ze poczekamy jescze troche najpierw chcialabym wziac slub.rozmawialismy juz na ten temat wiec moze w marcu nastepnego roku ale najpierw zareczyny:D

nawet nie wiesz jak tego pragne ale boje sie zeby sie nic nie zepsulo przez taodleglosc:(

ja ide a zgadnij przychodzi...:D bede zaglądać w żółtych rękawiczkach ;)

a ty znowu tylko sprzatasz i sprzatasz hehe ja musze na chwile spadac ide sobie zapalic :) postaram sie potem wbic buziole:)

ja w tych sexi zoltych rekawiczkach bede machac łapkami jutro dopiero, a co dzisiaj leniuchuje ;)

Zawsze musze sprzątac.Jestem normalnie w innym miescie,wiec porzadki w domu ida na bok,ale jak mam ferie to mnie szlag trafia przez tych glupich samców i sprzątam.Niestety robie to po troche,bo nerwowo nie wytrzymuje... Tak tak,to jedna z moich wad-NERWUSEM JESTEM

ja ogolnie nie lubie sprzatac ale mysle ze jak bede miala wlasny dom to co innego:)

A z tym czysciutko to bym sie zastanowiła...Mamy poniemiecki dom i nawet ja sprzatasz,to ledwie widac...Koszmar.Moj bratjest rozpieszczonym starym idiotom i nie musi nic robic,nie mowiac juz o sprzataniu po sobie-przeciez od tego jest Natalia.A ze ja brudu ie lubie to sprzatam.Wtedy jednak nikt do mnie nie podchodzi ;)

Wlasnie.Jak bede miala swój kąt,niewazne-sama czy z moim facetem.Ale o to sie wtedy dba-bo sprzatasz tylko po sobie,a nie za bandą idiotów... ale ze mnie grzeszne suczysko...ale opanowac sie nie moge!