Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

czy dobrze to sie zobaczy, w koncu jak juz wytrzymałam 4 miesiace to jeszcze te piec pociagne ale czasami jest cholernie ciezko .... a co Ty porabiasz? uczysz sie czy eee?

ucze sie jeszcze... teraz właśnie uciekłam na dalszy ciąg studiów do wiednia zobaczyć trochę wielkiego świata.... i jak na razie wielkość tego miasta mnie rzeczywiście przytłoczyła... ale powoli się zaczynam przyzwyczajać :) zaczynam się też przyzwyczajać do samotności, bo jednak jestem tutaj obca i to widać, pomimo ilości obcokrajowców dookoła... rozumiem, że Ci ciężko... szczególnie pewnie w takich momentach słabości, jak chcę się do kogoś przytulić tu i teraz... poza tym ciężko jest żyć bez kochanej osoby, zwłaszcza jak zazwyczaj była blisko, a tutaj nagle długa rozłąka... Ale pomyśl też, że to tylko umacnia Wasz związek :)

Dzień dobry! zgadnij_kto najważniejsze, że masz jakieś zajęcie. To dobrze jeśli na CV można dopisać już jakąś praktykę. Wbrew pozorom to dużo znaczy. mała_mi86 mieszkasz teraz w Wiedniu?...tylko pozazdrościć. Byłam tam przejazdem latem w zeszłym roku i byłam zachwycona. Na długo tam zabawisz? Co studiujesz? Ja mam dziś póki co wyśmienity humor, a to z powodu faktu, iz dziś piątek;) może mała kawka?

bo rzeczywiscie Wiedeń jest piękny i codziennie odkrywam jego kolejne jego oblicze... przyjechałam tutaj dwa tygodnie temu, bo zaczynam na tutejszej uczelni szósty semestr, więc do lipca zabawię na pewno... :) taaa, załapię się na euro 2008, ciekawe, czy wtedy to też będzie takie bezpieczne miasto, za jakie je uważam... studiuję biotechnologię.. taka durna nauka o wszytskim :D a kawkę właśnie popijam :) może się przyłączysz? pozdrawiam

ja kawke z checia, dzisiaj jeszcze nie pilam ;) ale teraz wole swojego drinka ;) mała_mi86 - o matko, biotechnologie jak dla mnie to czarna magia chociaz na tym to pewnie sie lepiej znam ;) a dzisiaj sobie porozmawialam z zolnierzem i jakos odrazu mi lepiej ;)

witam...jak ja nie lubię poniedziałków!!!! Do tego za oknem pada deszcz a ja nie wyspana po weekendzie, mało tego, zapmniałam zakupić kawę do pracy:( mam nadzieję, że któraś z koleżanek mi troszkę użyczy... mała_mi86 to z Ciebie bedzie poważna \"Pani naukowiec\" :) Super, to musi byc bardzo ciekawe. Mnie w szkole średniej fascynowała genetyka, ale na fascynacji się skończyło...;) To kto pije ze mną kawusie?

ja sie z checia napije;) a u mnie sloneczko swieci, piekna wiosenna pogoda w zimie ;) i zaraz z niej skorzystam i pojde na dlugi spacerek ;) trzeba sie troche zdetoksowac po weekendowych krakowskich spalinach ;)

cześć dziewczyny :) mniam pyszna kawka... ktoś chętny? :D tak będę wielką panią naukowiec nauki o wszytskim i o niczym:D nie bardzo rozumiem właśnie sensu moich studiów, bo mam mnóstwo przedmitów z różnych dziedzin nauki... od biologii do elektrotechniki... i tak naprawdę wszytskiego tylko po trochu... Ale cóż, sama sobie to wybrałam... u mnie też pięknie słoneczko świeci już od trzech dni i przyroda ruszyła pełną parą... w parkach zaczynają się zielenić drzewa i widać już pierwsze kwiatki:) aż chce się żyć :P pozdrawiam serdecznie :)

racja az chce sie zyc ;) tylko w pogodzie mowili ze ma sie gwaltownie ochlodzic juz niedlugo........ mam nadzieje zesie pomylili, ja juz chc wiosne :)

a co tu tak pusto? ja sobie wlasnie popijam kawke i zagryzam paczkiem ;) a co tam kalorie;) dalaczy ktoras?

Witam, miałam wczoraj troszkę roboty więc nawet nie miałam kiedy tu wpaść i cos napisać. W miniony weekend kompletnie się nie wyspałam, więc teraz z niecierpliwością odliczam dni do piątku i już o 21 mam plan się położyć i troszkę odespać. Wkurza mnie ze codziennie boli mnie głowa, najbardziej rano, dlatego zafunduję sobie zaraz kawe, dziś biała z łyzeczką cukru...a co tam, jak szaleć to szaleć. Chciałam się jeszcze pochwalić, że zaczęłam chodzić na fitness;) buziaki i miłego dnia

Witam wszystkie kawoszki :) Co słychac? Coraz rzadziej sie widujemy na cafe,mam nadzieje,ze to sie zmieni.... Coz,ja mam zakrecony tydzien. W poniedzialek zdalam testy na prawo jazdy,egzamin praktyczny mam dopiero 5 kwietnia (chcialam,zeby to byla sobota) o godz. 7.45!!!!!!!! Hehehehee,jak ja wstane, tego nie wiem :) Ciekawe,czy bede miala szczescie zdac za pierwszym razem.... Dzis jakis kiepski dzien,fizycznie i psychicznie gorszy dla mnie,ale nie ma co narzekac nieutannie. Ide teraz na ksero,pocwicze troche na moim instrumencie,potem na zakupy i jakos dzien minie. Trzymajcie sie,bede tu zagladala jeszcze dzisiaj. Tiffy=> jak Ci sie podoba fitness? Ja chodze na aerobik raz w tygodniu,wczoraj bylam :) Jakie zajecia fitness masz? Moja kolezanka niedawno otworzyla w moim rodzinnym miescie fitness klub,w sumie to extra miala pomysl. Zrobila kursy instruktorskie i teraz zarabia na swoim hobby studiujac zaocznie. Udalo jej sie,bo zalapala sie na jakies dotacje z Unii.. szczesciara.Pozdrowienia dla Was ;*

witam! jestem wykonczona caly dzien zalatwieniai w sprawie stazu i oczywiscie wszedzie kolejki ale malo tego ciagle odsylanie cie z pokoju do pokoju jest naprawde w.... denerwujace ;) a to jeszcze nie koniec :/ tez kiedys myslalam o fitnesie skonczylo sie na tym ze cwiczylamw domu i nawet mi to wychodzilo.........dlaczego przestalam? ni mam pojecia a teraz nie moge sie zmoblilizowac zeby znow zaczac ;/ pozdrawiam ;)

dzień dobry, mam nadzieję, bo wczoraj dopaddł mnie taki okrutny ból głowy,że przestałam sobie zupełnie radzić. Na wszystko mnie mdliło i miałam zawroty. Dziś mam nadzieję, coś takiego mnie nie spotka... Co do fitnessu to ja chodzę na taki program w stylu \"body shape\". Instruktora kłdzie nacisk na te partie, które z czasem tracą jędrność, typu brzuch, uda, posladki, przedramiona. Wycisk jest niezły i jeszcze dwa dni po zajęciach czuję je w mięśniach, ale to chyba dobrze;) Postanowiłam też odstawić pewne pokusy, słodycze co prawda nigdy nie były moja pasją więc nie mam z tym problemu, natomiast muszę powalczyć z chęcią podjadania paluszków, chipsów, popcorn (który zresztą kocham) itp. w zamian przegryzam jabłko lub orzechy(ale to też w małych ilościach), kurcze poczyłam motywację i szkoda to zmarnować:) sorki że się tak rozpisałam pozdrowienia \' A może jakaś kawka z rana? :)

a pewnie ze szkoda marnowac motywacji ;) ja ja pewnie poczuje blizej lata ;) a wtedy oczywiscie bedzie juz troche za pozno ale co tam, zycie ;) jejku dzsiaj czesc druga chodzenia po urzedach i lekarzach i juz mi to bokiem wychodzi, jutro czesc trzecia i naszczescie ostatnia :D (oby) alez sobie zolnierz wczoraj nagrabil..... ma szczescie ze juz wszystko wyprostowal ;) ...... ale zeby mnie tak zdenerwowac przed snem? hehe ma szczescie ze nie mialam klopotow z zasnieciem ........ w przeciwienstwie do Niego :P pozdrawiam kochane kawoszki ;)

No witam Was Kochane moje dziewczynki i witam malutką mi:) U mnie tyyyyyyle rzeczy sie dzieje,ze hohohooh Dzis mialam ierwszy samodzielny kurs :) brat samochod pozyczyl-super bylo:) co do fitnessu to ja tez ide pelną parą w zwalczaniu moich nadmiernych kraglasci;) wykupilam karnet na fitnes-silownie.Dwa razy w tyg daje sobie w d*** taki wycisk,ze hohoho.Wstapilam takze do sekcji plywackiej i chodze na basen dwa razy w tyg:) czaasami biegam z kolezanka.Poza tym dieta dieta dieta-nie jem slodyczy i zrezynowalam z bialego pieczywa. Kawka..no moze juz nie pora.Zajrze rano,jak sie pobudzicie ;) szkoda,ze Tiffy nie ma w weekendy:/ Laseczki spijcie dobrze,nie rozpisuje sie zbytnio w stosunku do tego co mam do naisania-padam z nóg!!!:*:*

cześć dziewczyny jak tam u Was? u mnie totalnie do kitu, od paru dni tylko śpię i nic mi nie pomaga, nie mogę zwlec się z łóżka... pogoda też taka niewyjściowa, bo wieje i leje.... a już tak ładnie było :( co do fitnessu, to ja już od jakiegoś roku próbuję się na coś zapisać.. ogólnie nie mam jakichś szczególnych krągłości, ale nie podoba mi się to, że tu i ówdzie trochę za mało zbita jestem... ale niestety tylko na zamiarach się kończy, bo jak przychodzi co do czego, to rezygnuję... strasznym leniem jestem... ech....

Dallmayer witaj po przerwie:) Hej dziewczyny widzę, że aura odbija się na Waszym samopoczuciu...mnie też trochę dała się we znaki, ale daję rade;) Wogóle po weekendzie mam dobry humor. Wyspałam się, a wczoraj rano usłyszałam na dzień dobry tyle cudownych słów od swojego, zdążyłam tylko oczy otworzyć a on mnie już zaczął ściskać i przytulać...hmm to naładowało mi baterie na cały tydzień:) No, i zaczęły się rozmowy na poważne tematy o naszej przyszłości... kto ma ochotę na kawkę...?

Tiffy 🖐️ J z ranca pije herbatke,zachwilke wychodze. Ciesze sie i zazdroszcze zarazem tak dobrego nastroju :) Pozdrawiam wszystkie,zajrze jeszcze dzisiaj na pewno

Gość rózowy koralik
Witam dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? Zniknęłam na jakiś czas bo miałam zbyt wiele do zrobienia. Ale już jestem :) Widzę też, że i nowe dziewczyny dołączyły :) Fajnie :) A, nie muszę dodawać, że właśnie popijam kawkę? :)

Tiffy - tylko pozazdrosicic takiego naladowania baterii ;) ja zeby moc sie przytulic musze czekac jeszcze co najmniej mieciac ;( dzisiaj pierwszy dzin pracy nawet nie wiecie jakkbym sie chciala przytulic do zolnierza ehhh a tu tylko smsy........ale na pocieszenie kupilam buciki;) pewnie jeszcze sobie poczekam nim je wloze zwazywszy na pogode :/ ale niech czekaja ;) pozdrawiam kochane ;)

zgadnij_kto trzymaj się, to w sumie miesiąc to przecież nie tak dużo, wytrzymałąś już znacznie więcej:) Ja za butami wiosennymi chodzę już od tygodnia. Kompletnie nic nie mogę dla siebie znaleźć, bo co mi się podoba to albo nie ma rozmiaru mojego, albo brzydki obcas, albo brzydki czubek. Zwiedziłam już wszystkie markowe sklepy ( byłam nawet gotowa wydać ponad 300 pln w Wenezii) ale co z tego skoro nic mi nie pasuje:( Dobrze, że jeszcze taka pogoda, to mam trochę czasu...Kupiłam sobie za to wczoraj okulary przeciwsłoneczne, a tu słońca nie widać:(

Tiffy w sumie racja, ale wiesz juz powoli zaczyna mnie nosic bo jeszcze az tak dlugo nie czekalam zeby przyjechal....ale dam rade czasem ponarzekam ale przeboleje ;) o jeszcze okularow mi brakuje, dobrze ze wspomnialas ;) ja uwielbiam kupowac buty i jestem w stanie duzo za nie dac, ale i tak zawsze chodze po wszytskich sklpach nawet tych z hmm....szajsem, bo powiem szczerze w tamtym roku w takim szajskim sklepie kupilam baletki ktore byly identyczne jak w daichmanie tyle ze polowe tansze. ALe sero identyczne;) hh wykonczona jestem ide chyba zaraz lulu;) pozdrawiam

Witam! Kurcze coś mi sie wydaje, ze topik nam powoli pada...ratujmy go! Ależ mi pachnie kawka w filiżance obok...hmmm kto się dziś do mnie dołączy?:)

Witam wszystkie :) Co słychać u Was? Ja chyba zrobię sobie kawkę ,bo ta pogoda źle na mnie działa. Przedwczoraj było pięknie,świeciło słonko,a dziś? śnieg!!!! Przecież można oszaleć ... Nie mam już sypanej,będę musiała wypić rozpuszczalną,a do sklepu nawet nie chce mi się wychodzić... chętnie poczytałabym jakąś relaksującą książkę,ale nie mam nic takiego,może Wy coś polecicie?