Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Ja idę na wesele w maju, ma kieckę z zeszłego roku ( też z wesela ale w innym gronie więc teraz będzie znów premiera) i mam nadzieję, że się w nią wcisnę. Koralik moja też super uwydatnia biust, mam trochę mniejszy od Twojego, ale luibię go eksponować w takich kieckach;) A pro po biustu, ma pytanie czy Ty nie masz problemów z zakupem stanika? Bo jak mówię w sklepie 70 D to patrzą na mnie jak na wariatkę a jak zapytam o DD to się okazuję, że nie produkują ( hahaha). Nie raz słyszałam też w sklepach typu orsay, że mam nienaturalna figurę...a ja w niej żadnych anomaliów jakoś nie widze;)

może anomalii.. nie wiem jak się piszę;)

zazdroszcze Wam cycuszków!!!!!!!!!!!;);):P:P ja mam skromne b ,moze male c.A dziewczyny jak dbacie o dekolt i biust? jakies cwiczenia,kremy,spiecie w staniku? podobno przy tak OKAZAłYM jak Wasz to powinno sie:P powaga!

Tiffy-> ja też tak miałam póki nie znalazłam PRAWDZIWEGO sklepu z bielizną. Ty przy swoim rozmiarze szukaj bielizny takich producentów jak: KrisLine, Gaia, Konrad, Alles, Ewa Bień, Samanta. Czasem trzeba się najeździć i nachodzić zanim znajdziesz dobry stanik. A tam, gdzie CI mówią że masz nietypową figurę, to im powiedz: a wy macie nietypowy asortyment :P ;D Ja już się nie przejmuję niczym, teraz jak idę do sklepu z bielizną to gość mi podaje 10 staników w moim rozmiarze! Od białych, po ecri, czarne, niebieskie, szare, czerwone a nawet żółte i zielone! Jest w czym wybierać :)

w staniku nie śpie, bo mi nie wygodnie w nim spać. Biust i dekolt smaruję takim samym balsamem jak resztę ciała, czyli nawilżającym :D

Najśmieszniejsze jest to, że one dla mnie nie są wcale takie duże, niby Pamela ma też D ale ten jej silikon to taki ogromny się wydaje...;) ale przypadł mi do gustu krem kolastyny do biustu (rym mi się udał;) ) i od jakiegoś czasu go wmasowuje, nie wiem czy działa, ale skóra jest napięta i jędrna.

Mam jeden samanty, byl super lae się już troszkę " zmęczył". Znalazłam ostatnio taki osiedlowy sklepik gdzie dziadziuś świetnie dobiera staniki, tyle,że akurat czarnego w moim rozmiarze nie było.

aha, bo jak usłyszałam o osiedlowym sklepiku, gdzie dziadziuś dobiera swietnie staniki, to od razu pomyślałam o tym, do którego ja chodzę, tam też jest "dziadziuś" i też świetnie dobiera staniki :) Tyle że ja jestem z przeciwnego końca kraju. Przy granicy czeskiej mieszkam :D

:) hehe no tak :) Dobra dziewczynki, ja zmykam. Będę wieczorem! Tylko nie naprodukować mi tu 15 stron do czytania, bo będę padnięta! :P Miłego dzionka wszystkim papa :)

ok kochaniutkie ja zmykam ide sie polozyc bo jakas spiaca jestem.zajrze tu wieczorkiem. buziaczki:*:*:*

Wiecie, skusiłam się na tarota i okazało się, ze poza moim lubym jest jeszcze inny facet...kurcze i ja nic o tym nie wiem? ;)

ja za 1,5 godzinki spadam do domu i będę dopiero jutro. Dziś mam plan udzielić sie towrzysko (czyt póść na "chałupki") a co ja bedę w domu siedziała...;)

poszły sobie:D Ja sie wybieram do banku,ale nie wiem o ktorej.Tiffy a gdzie Ty pracujesz?tzn co dokladnie robisz? ;)

a siedze i mam jakies mieszane uczucia,ogolnie dziwnie sie czuje.boje sie wyniku z jednej strony chce zeby wyszedl pozytywny. Na szczescie moje kochanie pprawilo mi humor bo przyleci w tym miesiacu nie chce powiedziec kiedy bo to niespodzianka:) a u Ciebie co tam?zalatwilas wszystko?

Tak,juz si umowilam na jutro do banku.Moj przyjezdza dzisiaj,denerwuje sie...

bo wiesz,jestesmy ze soba dzien w dzien,a teraz nie widzielismy sie dwa tygodnie i jeszcze ta kłótnia,w ktorej prawie sie rozeszlismy...Chcemy zaczac od nowa,ale ja sie boje troche,,

wiesz ja wiele razy chcialam zaczynac od nowa ale moj chlopak uwazal ze to jest nie mozliwe.trzeba przestac myslec co bylo kiedys i zyc dalej.czlowiek uczy sie na bledach dlatego staraj sie nie popelniac tych samych.najgorsze co moze byc w zwiazku to wypominanie ty to a ty tamto.... nie robcie tego.my zamknelismy dawne sprawy i staramy sie do nich nie wracac i to naprawde skutkuje,a i rozmowa,rozmowa i jeszce raz rozmowa ona wiele daje:) jesli moge spytac o co wam poszlo?cos powaznego?

moja przyjaciolka,z ktora nie iwdzialam sie dobre kilka miesiecy mialajakiegos tam dola.Chciala isc razem na ostatki.Zapytalam mojego pare dni przed,czy ma cos przeciwko.Powiedzial,ze nie.Poszlysmy na mala impreze,ok 1 planowalysmy sie zmyć.No i on w trakcie zaczyna mi smazyc smsy,kiedy wracam,dlaczego nie odpisuje,wielkie pretensje! Nie odpisywalam,bowiem byl taki cholerny tlum,ze nawet z torebki tel nie moglam wyjac.Wracalysmy taxowką,nie wierzyl mi ze tak wracam,mowil ze napewno wracam z bratem przyjaciolki(krecilismy kiedys)! no i oczywiscie podsumowal mnie jaka to ja nie jestem,zepsul nam zabawe i jeszcze byl obrazony.Bylo wiecej takich sytuacji,ale powiedzialm sobie DOść!! nie dalam za wygrana i zrozumial,przeprosil.Nie impreza jest problemem i ta sytuacja,tylko ze moj jak sie zdenerwuje to przewaznie o byle co i NIE KONTROLUJE tego co mowi.Zapomina sie i padaja slowa,ktorych nie cofnie i ktore niestety nielatwo wymazac z pamieci ;( :(

wiesz z facetami tak jest i zapamietaj to kochana jesli mezczyzna mowi ze mozesz isc na impreze wcale tak nie mysli.moj tez mi pozwala wychodzic ale ja wole nie bo zawsze jak cos jest nie tak to juz ze pewnie poznalam kogos na imprezie i takie tam wozne bajery. rozumiem ze chcesz wychodzic bo ja tez nie lubie tak siedziec ale uwazaj z smsami nalepiej odp bo potem sama wiesz jakie motki wychodza. przykro mi tylko ze uzywa zlych slow w stosunku do Ciebie.chyba zaczne sie cieszyc ze moj nie jest nerwowy. chcialabym wiedzic jakich slow uzywa ale chyba nie moge o tak wiele prosic bo napewno to dla Ciebie bardzo bolesne:(