Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

ale masz jescze 19 tak? bo widze ze tez w grudniu sie urodzilas:)

a wiec gdybys zaszla w ciaze w wieku 19 lat w 1-c 2-c 3-s 4-c 5-c 6-s 7-c 8-c 9-s 10-c 11-s 12-s

Kurcze ja juz chyba powinnam pomyśleć o dziecku, co prawda mam jeszcze czas ( 27l )ale podobno pierwsze dziecko to do 30tki powinno się mieć...

tylko nuszęsię przyznać i Wam pierwszym to mówie, ja się panicznie ale na prawdę panicznie tego boję, tzn ciąży tych 9 m-cy i wogóle czy sobie poradzę...czy dużo przytyję, czy cycki mi opadną( teraz mam cudne jędrne DD) itp no i że nie wróce już do "pierwotnego kształtu"...

Widzicie nie dojrzałam jeszcze do tego...

to zalezy od kobiety ja mam kolezanki ktore po ciazy jeszce bardziej schudly niz przed ciaza maja naprawde fajne figury i nie zaluja ze urodzily bo maja teraz najwiekszyy skarb:)uwierz jak by sie dziecko pojawilo na swiecie nie myslalabys o figurze:)

No tak mi wszyscy mówą. Wogóle to mój facet co miesiąc jest rozczarowany, że znów nic z tego:( a ja ...jestem ogromnie szczęśliwa.

wogóle to ja uwielbiam dzieci, mam kilkoro w rodzinie i wśród znajomych, są cudowne i wspaniałe, i myslę, że też bym chciała takie mieć...ale ja pomyslę o ciąży itp bledne.

wiesz ja jestem tego zdania ze chyba zadna kobieta nie jest calkowicie gotowa na poczecie dziecka.zawsze sa jakies obawy ale wszystko przejasnia sie jak widzisz swojego skarba.ja tez sie strasznie boje ale co bedzie to bedzie.wazne zeby miec wspanialego partnera na ktorym mozna polegac i ktory jest odpowiedzialny wtedy wszystko wydaje sie latwiejsze:)

posłusznie się melduję :) Dzień dobry wszystkim :) Dellmayer -> nie wiedziałam, że Ty taka młoda jesteś :) Tiffy -> ja też chce mieć dzidzi przed 30-tką (jeszcze 4 lata mi zostały :( ) lolus-> a gdybyś była w ciąży, to źle by było?

nie nie bylo by zle cieszyla bym sie ale z 2 str bardzo bymsie bala.jak widac obawy zawsze sa ale nic na to nie poradze

koralik mnie ponad 3 ale, ma nadzieje, że moja sytuacja życiowa się wyklaruje to wtedy bedę myśleć o maluszku. Jakoś tak sobie życie zaplanowałąm, że wszystko po kolei, tzn najpiwrw ślub potem dzieci. Oczywiście los płata figle, róznie bywa i przyjmę to z pokorą, ale jęśli mogę o tym zdecydować to taki mam plan. Nie wiem czy jestem rozumiana;)

Tiffy-> doskonale CIę rozumiem :) Dziewczyny, po wczorajszej serii przysiadów mam takie zakwasy na udach że zgroza. Szczególnie na lewym :( Buuuu boli :( Nie mam dziś siły na kolejne przysiady. Robić czy nie? Czy dopiero jutro? Powinnam chyba dzisiaj jeszcze, prawda?

na zakwasy najlepsze sa cwiczenia:) bedzie bolalo ale przejdzie:)

no dobra, to zaraz porobie ze 30 i moze 20 brzuszków, Chwila przerwy i znów seria 30 przysiadów i 20 brzuszków. Kurcze, żebym tylko systematycznie to robiła :O Bo zależy mi by fajnie wygladać w tej sukience.

w kwietniu ide na wesele znajomych i mam super obcisłą i bardzo podkreślającą mój biust i talię sukienkę. Pisałam już o niej. Moja koleżanka twierdzi że wyglądam w niej jak gorąca 16-latka której brakuje jeszcze tylko tipsów, bo strasznie eksponuje mój duży biust :D No cóż, a ja zamierzam ją włożyć na 2 dzień wesela :D

Witaj koraliczku. Chwile mnie nie bylo i prosze-ile tematow:) Co do dziecka,to tez jestem zdania,ze przed 30 to pierwsze powinno si epojawic.Tutaj wchodzi tez kwestia cierpliwosci-podobno po 30 juz to nie to samo co przed. Co do ćwiczeń to dobrze robisz-powinno sie robic przerwy i kolejna seria.Ja zawsze robie po trzy.A na zakwasy wlasnie jak to lulusiek wspomnial sa cwiczenia-nie zniechecaj sie Koraliczku myslalas,ze starsza jestem?czemu? lolus dzieki za ten wykresik.

lolus nie bylas nigdy na weselichu?ja tylko w roli kelnerki ;) ;) Tiffy nie matw sie cyckami;) cos za cos...poza tym nie jest pwoeidziane,ze obwisną Ci po kolana:D:D

nie ma co:)cala przyjemnosc po mojej stronie gdyby ktos jescze chcial prosze smialo pisac:)

hehe pewnie ze bylam pelno razy.mam strasznie duza rodzine wiec wiesz:)ale chetnie bym sie wybrala ale w najblizszym czasie nic sie nie zapowiada neistety:(

ale z tymi miesiacami to chodzio to,ze jak zajde w tym miesiacu czy jak urodze w tym miesiacu?:)

jak zajdziesz w tym miesiacu.mozna tez odliczyc od miesiaca w ktorym zaszlas 9 niesuiecy i wychodzi to samo:)