Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinaaa..

co sie stalo z moja twarza...??

Polecane posty

Gość Czytajcie skład leków
To co się z Tobą dzieje teraz to jest właśnie proces zdrowienia. Choroba jest procesem oczyszczającym organizm. Więc nie należy mu teraz dokładać toksyn i blokować objawy - tylko leżeć, odpoczywać, pocić się, pić dużo wody, zastosować pokarmy lekkostrawne, jeżeli masz gorączkę to najlepiej nie jeść. Zobaczysz, że za 2-3 dni będziesz zdrowsza bez żadnych leków.

Ja całą zeszłą zimę leczyłam siebie i moje 2 córki (4 i 8 lat) lekarstwami przepisanymi przez lekarza. Co 2-3 tygodnie byłyśmy chore. Przy kolejnym leczeniu starsza córka odmówiła przyjmowania leków (strzeliła focha). Nie nalegałam i nie podawałam jej przepisanych leków. Efekt był taki, że wyzdrowiała szybciej ode mnie i młodszej siostry. Dało mi to bardzo do myślenia. Zaczęłam szukać w internecie o leczeniu alternatywnym i znalazłam. Książkę "Zdrowie na własne życzenie" J. Słoneckiego i forum http://www.bioslone.pl/. Od tej pory leczę się inaczej.

Gość halinaaa..
no ija bym z chcecia sobie lezala i nic nie robila i sobei zdrowiala... ale ja musze jutro do prracy. i nei ma mozliwosci urolpu chorobowego. ja nie czuje sie juz chora czy tez przeziebiona... nie mam goraczki. tylko od czasu do czasu pokaszluje i mam lekki katar. i to cos na twarzy... nigdy tak mi sie organizm nei oczyszczal. nie mialam nigdy takiego problemu choc lyklam wiecej tabletek antybiotykow... a nie od jedengo gripexu i musu..... co cos innego.. nei wiem co...

Gość dsfgdsfg
niezdziwilabym si egdyby to bylo do tego kermu ma fatalny skłąd chemiczny zawiera aluminium rakotworcze

Gość halinaaa..
od tego kremu nei nie nie. i prawie wszystkie kremy maja zly sklad :| juz jest piaty dzien jakso mi krostki zniklt, ale pozostaly suche czerwone plamy.... jakby to talnie przesuszone.... az sie luszcza. :( teraz to chyba tylko kremem tlustym i moze zginie do konca.. moze znacie cos nawilzajacego mocno ? twarz wyglada jakby po jakis kwasch...ojoj

W aptece można kupić krem półtłusty bezzapachowy Cutibaza. Polecany jest do codziennej pielęgnacji skóry bardzo suchej i szczególnie wrażliwej, zapewnia: natłuszczanie skóry eliminujące objawy suchości, nawilżanie przynoszące zmiękczenie i wygładzenie naskórka, Wskazany szczególnie dla osób z chorobami alergicznymi. Używałam do smarowania podrażnionej skóry niemowlaka.

Gość halinaaa..
jakos z obserwacji zauwzylam...ze kremy dla wrzliwej cery goprzej uczulaj...ciekawe czemu tak jest?? tk jak iwostin...moja siostra uzywala bo jej dermatolog polecil to buzniej tak podrazniona chodzila... i zrezygnowala z niego. a ten Cutibaza" to nei slyszlam zaraz poczytam o nim.... moze stosowalas go na wlasnej twarzy czy tylko u dzieci?

Smarowałam dziecku skórę z alergicznymi wypryskami. Siebie też parę razy smarowałam - żadnych skutków ubocznych nie miałam. :)