Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 slomka_lezka

gdy maz ci powie ze cie juz nie kocha

Polecane posty

Go艣膰 slomka_lezka

co dalej . dzis jestem w dole wzielam dzien urlopu aby pomyslec. wszystko sie rozwalilo przez jego kolege .mze ktos mi poradzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziwne.........
to znak ze trzeba go zostawic.. przynajmniej byl szczery masz prawo do szczescia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie trzeba bylo brat urlopu
w takich chwilach lepsza jest praca ;) bedzie dobrze 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szlajasz si臋 jego kumplem
i si臋 dziwisz??? w duuup臋 powinien cie kopn膮膰, pakuj manele i le膰 do kumpla, kt贸ry te偶 pewnie zrobi ci to samo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
jest mi bardzo przykro . nie wiem jak to rozumiec wszystko sie zaczelo od jrgo kumpla . moj maz i on nie pracuja dzien w dzien sie spotykaj na plotki kawka tu kawka tam ...wkurzylo mie to i powiedzialam mu o tym ze uwazym ze jego bezrobony kolega ma na niego bardzo zly wplyw no i zaczela sie awantura potem mi powiedzial ze sra na to co ja mysle obecnie nie rozmawiamy zesoba 4 dzien jest bardzo napieta sytuacja wdomu sanek muj slyszal jak mnie nawyzywal i dziecko plakalo jest mi bardzo ciezko.

Udost臋pnij ten post

a to zupe艂nie co innego, po twoim pierwszym wpisie zrozumia艂am, 偶e ten kolega to tw贸j kocha艣. Przepraszam i zwracam honor :) Teraz to ja ci bardzo wsp贸艂czuj臋, pomy艣l臋 co ci doradzi膰 :) Trzymaj si臋 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
nie ja sie szlajam tylko jego kumpel wpieprza sie w nasze zycie. jest samotnowychowujacym ojcem i w dodatku bez pracy, widocznie przeszkadza mu to ze moj maz ma dobrze i jest , byl szczesliwy. i zaczal mieszac poprostu zaczal go odemnie odciagac np. wspolne zakupy, chodzenie na kawe itd. co sie da . nie ma go prawie juz w domu rano popoludniu i wieczorem zajmuje sie swoim kolega.

Udost臋pnij ten post

a mo偶e to geje s膮, poobserwuj ich :P

Udost臋pnij ten post

ale us艂ysza艂a艣 偶e cie nie kocha? czy sama sobie to doda艂a艣! bo jak na razie to macie konflikt o kumpla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
musze dodac ze od czasu kiedy go zona zostawila ma bardzo zle zdanie o kobjetach bez wyjatku no i podszeptuje mojemu mezowi co ma robic i jak aby go to samo nie spotkalo. tylko ze te jego porady to wlasnie cel rozbicia naszego malzenstwa. i co ja mam robic. jedena scena: rano po wyjsciu do pracy tanten juz czeka przychodzi do mojego meza ja nie pale , oni pala obaj umowilismy sie ze on bedzie palil tylko na balkonie . ateraz palenie zaczyna sie w calym domu. czuje to kiedy przychodze z pracy mimo otwartych okien smierdz w calym nieszkaniu no i zaczyna sie stres.

Udost臋pnij ten post

a Moz臋 kupel tylko mu dup臋 chroni a tw贸j maz ma kochank臋-skoro nie ma go praktycznie przez ca艂y dzie艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
nie tak nie powiedzial do mnie wprost ze mnie nie kocha ale ostatnio w czasie klutni powiedzial kilka bardzo obrazajacych slow jedno z nich : ic powies sie ..innych nie che opisywac i z tego wnioskuje ze nie ma uczuc. co do tego obserwuje bo tesz naszly mnie akie mysli ale musze przyznac ze nie sa pedalami , jak najbardziej wychodzi na to ze tamten ma cel rozwalic nasze malzenstwo . tylo dlaczego.

Udost臋pnij ten post

nie no ,szlak by mnie trafi艂 jak by m贸j m膮偶 w dzie艅 w dzie艅 sp臋dza艂 z jakim艣 dupkiem

Udost臋pnij ten post

mo偶e chce mie膰 kumpla..kt贸ry b臋dzie z nim 艂azi艂 na panienki..a tak mu wadzisz

Udost臋pnij ten post

Faktycznie, bardzo niezdrowy uk艂ad z tym facetem ma tw贸j m膮偶, postaw spraw臋 na ostrzu no偶a, daj mu pi臋膰 minut do namys艂u na wyb贸r, albo ty i dziecko albo kumpel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
no wlasnie a mnie ten szlak juz trafil , chodze jak na spilach i lepjej zebym kumpla nie spotkala .... nie wiem co robic jak sie go pozbyc dlatego dzisiaj wzielam dzien urlopu i nie popuszcze dis bedzie rozmowa. ale nie wiem czy przez to nie strace meza na zawsze.

Udost臋pnij ten post

dlaczego rozpad艂o sie ma艂偶e艅stwo tego kolegi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
tak naprawde nie wiem co jest grane, ale cos jest nie tak bylismy szczesliwi planowalismy drugie dziecko a traz juz nic wszystko na nic . wcuoraj moj synek powiedial mi ze tata mu opowiedzial o co sie poklucilismy i ze ja nie lubje wojka roberta.... itd. i powiedzial jeszcze wojek robert martwi sie o jacka (o jego synka) i tatus martwi sie o mnie, i jak sie rozejdziecie to ja zostane z tatusiem serce mnie scisnelo i sie rozryczalm jak mozna dziecku cos takieo gadac. tzn. ze ja sie nie martwie bo nie mam czasu bo musze pracowac.

Udost臋pnij ten post

jest czas dla rodziny i dla kumpla-niech tak zorganizuje sobie czas aby tymi spotkaniami nie krzywdzi膰 rodziny no i dla kumpla nie codziennie poza tym powiec wprost ,ze facet jest toksyczny i miesza w waszym ma艂偶e艅stwie m贸j ma偶 jakie艣 2 lata temu w wakacje zacz膮艂 mi robi膰 podobne numery..um贸wi艂 si臋 z kumplami na piwo-raz--no mowie id藕 pewnie na 2dzie艅 to samo-ok nic nie mowie no ale jak ju偶 na 3 dzie艅 to miarka si臋 przebra艂a-tym bardziej ,ze ja tez mia艂am urlop--i chcia艂am ten czas sp臋dzi膰 z nim a nie czekaj膮c na niego KR脫TKO-CZASY KAWALERSTW SIE SKO艃CZY艁Y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
jego zwiazek rozpadl sie bo zona gp zostawila i dziecko tesz. on nigdy sie do pracy nie kwapil no i ona poznala sobje innego meszczyzne , byly klotnie o dziecko on chcial i walczyl o syna caly czas robiac z mausi diabla do dziecka nagadujac jaka on jest nie dobra no i dzieciak chcial przy ojcu zostac,on odeszla i ulozyla sobj zycie a on do duisaj tego nie moze przegrysc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
sorki za bledy ale nie mam polskiej tastatury. no wlasnie np. powiedzialam mu ze jak ja mowie chodz pujdziemy sobje na kawe to nie masz czasu itd.. ale jak robert zadzwoni to pryskach odrazu. jestem tak wykonczona tym 4 dzien i nic dla niego tak obojetna co robic. jak sie kumpla pozbyc rozmowy na ten temat ze jest toxyczny nie pomagaja maz tego nie zauwaza mowi ze ze mna cos nie tak i ze nie bedzie sluchal tego bo nie warto no i od 4 dni spi w pokoju ja w sypialni i nie gadamy ze soba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
a dziecku przeprasza sie za nocna awanture i zwala na mnie wine ze ja jestem wszystkiemu winna i ze go prowokuje i dzieciak jest zakarecony powiedzial mi ze wierzy w to co tata mowi. nie wiedzialam co mam powiedziec wyszlam do sypialni i plakalam cala noc a dalej juz wiecie...

Udost臋pnij ten post

4dni uparty jest jak osio艂--zawzio艂 sie tak-musisz wyt艂umaczycto jakos dziecku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
no oczywiscie ze rozmwiam z synkiem ale mysle jednak ze to jest nasza spraa o co sie poklucilismy i dziecko nie powinno o tym wiedziec ze szczegolami o co chodzi bo to jest sprawa miedzy mna a nim. co dziecko ma do tego. a przeprosic za awanture to powinien chyba mnie a nie dzieciaka ktory nic o tym nie wiedzial.

Udost臋pnij ten post

musicie porozmawia膰 wtedy kiedy nie ma dziecka wywie藕 do babci nie mo偶e by膰 tak ze on nastawia dziecko przeciwko tobie-to jest cios poni偶ej pasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
najgorsze to ze jut piatek i znowu bede sama bo on teraz napewno pujdzie i zjawi sie na nastepny dzien teraz ma pretekst.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slomka_lezka
kiedy jest czas na rozmowe to go nie ma w domu albo szuka pretekstu aby nie rozmawiac celowo idzie do dziecka i zabawia go rozumiecie.. to czysta prowokacja to co on robi.

Udost臋pnij ten post

doprowadzi takim post臋powaniem do rozwodu-zapytaj si臋 go czy do tego w艂a艣nie d膮偶y

Udost臋pnij ten post