Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

ja chyba kupie mu jakas czekoladke lub cos takiego bo lubi a na prezent niestety braklo nam kasy w tym miesiacu, kolacja musi wystarczyc-wino świece i coś słodkiego

MYSZKA---- W NIEDZIELE OGLADALM NA TV4 ZE STEKI ZAWIERAJA JAKIES TAM SKLADNIKI I ZWIEKSZAJA ILOSC MESKIEGO NASIENIA:D TAKZE ZE STEKIEM MOZE DOBRY POMYSL:d

słodka--- jeszcze slyszalam ze na moc plemnikow i zeby ich wiecej bylo to kawa...troche mnie to zdziwilo bo wiekszosc facetow pije kawe takze chyba wszyscy sa ogierami hiszpanskimi:P:P

na meskie towarzystwo - plemniki najlepszy cynk , seler, kefir, i oczywiscie witaminy z żen szeniem ja mojemu dawalm, daje i uciekam ja pierwsza z łoża a ja mam gigantyczny temperament :D

MYSZKA MAM DO CIEBIE TAKIE PYTANIE POIEWAZ TY MASZ DZIDZIE JAK ZASZLAS W CIAZE TO KIEDY ZACZELAS ODCZUWAC PIERWSZE JAKIES OBJAWY ZE Z TWOIM ORGANIZMEM COS SI DZIEJE??:)

ja kilka dni po seksie czułam ból w dole takie kłucie jakby i przypuszczałam ze sie zagnieżdza jajeczko a poetm cisza okres sie spóznila zrobiłam 2 testy nic ( pretest nic mi nie wykazał) zrobiłam 2 dni pozniej kolejne 2 testy ( quick vue) i dwie krechy :) ale domyslałm sie bo mnie odrzucało od słodkiego

NO JA MIALAM W NIEDZIELE I PONIEDZIALEK TAKIE LEEKIE KŁUCIE A TAKTO NIC NIEMA..BYC MOZE ZA WCZESNIE:) DZIS 8 DZIEN PO

O boze...ja nigdy nie bylam w ciazy! a Klucie to mialam wczoraj,ze ja nie wiem... nie...nie teraz...a poza tym mialam sen...ze bylam w ciazy...nawet jak rodzilam...i pozniej jak sie dzieckiem opiekowalam..takim slicznym malym noworodkiem! Wy mnie nie przerazajcie! A do @ mam jeszcze z 2 tygodnie! (biore tabletki). Wiec co do libido...to mam tragiczne :/, pewnie przez te tabletki, zostaly mi 3 opakowania, myslicie,ze jak odstawie tabletki i bede zabezpieczala sie plasterkami to mi jakos to libido podskoczy? Tak ogolnie to chcialam powiedziec Wam,ze jestescie SUPER! Tak sie usmialam czytajac Was dzisiaj :D. OD razu humorek lepszy :D. Co do Wale w tynki... To jak sie zapytalam moich przyjaciol (facetow) co ja moge swojemu ksiaciuniowi dac, to razem wykrzykneli - obraczke na panisa! (czy kolko nie pamietam sie nazywa, taka nakladka na penisa co wibruje :P). Ja tam kupilam swojemu zestaw do pokera :D

padam na pysk maly dzis wariuje kaprysi ciska sie wyychodza mu ząbki i dlatego jest marudny :(

witam wszystkich dziś jestem pierwsza:P tulipanek wczoraj mowilas o tym kurczaku po chinsku z warzywami...powiedz mi jak to sie robi bo chyba bede musiała cos zrobic na dziesiejszy wieczor a niechce robic cos ciezkostrawnego...:D

Gość tulepanek-
witam w Dzień Zakochanych 🖐️ :-) :-) :-) jest juz ktoś? jakie humorki?

aaaaaaaaaaaaaa teraz widze Twoj wpis powyzej potrzeba: pierś z kurczaka pokrojona w kwałki małe warzywa do chińskiego mrozone fix knorr do chińskiego kurczaka smarze z cebulka az bedzi emiekki potem wsypuje warzywa do chińskiego do tego fix do chinskich rozpuszczony w szklance wody, mozna dodac troche samej wody zeby nie było such pieprz soł, czasami mage i tyle, szybko smacznie no i na koniec ryz gotuje nakladam na talez i polewam tym sosem z kurczakiem

kyrczak po chinsku kup przyprwe do chinskiego knorr , filety z kurczaka, i mrozonke horteksu \"mieszakna chinska i sos tao tao kurczakja pokruj w kostke , paski usmaż na patelni z sola i pieprzem na drugiej poatelni mieszanke chinską usmaz tylko z sola a sos z knorr z rób w garnku zagotuj dodaj sosu taotao ( bedzie pikantne ) wszytko razem zmieszaj

ooo i bardzo dziekluje...siedze i tak patrze w necie..o rizotto, słyszalam ze to jest dobre ale niezbyt apetycznie wyglada:P

a ja robie na jednej patelni :-) jak kurczak miekki to dodaje warzywa fix i doprawiam, osobno to tylko ryz gotuje :P

ja sie lubie babrac w kuchni i kombinowac doprawiac a maz wcina pozniej ja dzis na nogach od 6 i ciagle cos musze zrobic

Dzindybry :) Wszystkigo najlepszego z okazji Walentynek dziewczny ❤️ Moj z pokera bardzo sie ucieszyl, pierwsza partia juz zagrana (gralismy o to kto ma posprzatac i zrobic sniadanie :P) wygralam :D

no witamy :-) jaki humorek w dniu zakochanych?? ja całkiem dobry, wieczorkiem ta kolacja romantyczna a potem....hm...to co wczoraj..... dziewczynki mam dni płodne, 2 m-ce po odstawieniu- no no moze cos bedzie z tego:-)