Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

Myszka Ty juz tych fotek nie posyłaj bo ja sie juz tak zapatrzylam na Benia ze teraz tylko o ciazy mysle :-)

jejku dzieczyny jak ja sie cholernie denerwuje...no szok w pracy sie skupic nie moge na niczym i juz mnie w klatce piersiowej ściska:(

agacjone ale czym sie denerwujesz? ja rano jak sie przebudzilam to mialam straszne nerwy a powdou nie ma wiec nie wiem moze to pogoda czy co normalnie mnie tak brzuch z nerwow bolal ze......

tulipanek denerwuje sie ta nasza sytuacja...i dzis znowu bede musiala biegac jak nie bedzie padac zeby sie wyladowac..

tak, napisalam smsa ale śpi jeszcze..cos podobnego co Ty mi napisalas..tylko to troche "ubrałam":)

aha no to zobacyzsz co Ci odpisze, nie marwt sie na zapas ja wczoraj tak mialam i co, wrociłam do domu i jest super, nie mozena sie wsyzstkim tak przejmowac bo nerwicy żołądka dostaniemy, postaraj sie myslec o czymś innym

ale widzisz wy mieszkacie razem i macie duzo czasu na rozmowe i na wyjasnienie...a ja teraz to ewentualnie w niedziele albo smsy ale co to za rozmowa za posrednictwem smso... a ja tak nie lubie takich niewyjasnionych sytuacji...lubie wiedziec na czym stoje w poprzednim zwiazku były ciagłe takie domysly, niewyjasnione sprawy i do niczego dobrego to nie doprowadzilo... teraz juz mam dośc takiego obrotu sprawy

myszka-----------Ty jestes doświadczona i do tego jeszcze farmaceutka , powiedz mi czy sam kwas foliowy zazywany przed ciaza wystarczy czy powownnam juz zazywac jeszcze jakies witaminy? biore od grudnia kwas

agackjone ja mam tak samo, wole od razu wyjasnic a nie sieidzec i myslec dlatego wczoraj tak sie denerwowałam bo to przez GG sie poklocilismy a jak potem si epogodzic w ten sposob?? no nie da sie , ale jak wroicłam do domu to juz nie było tematu wiem jak sie czujesz ale mówie Ci nei mysl juz o tym przeicez nic złego sie nei stało, nie poweidzial Ci nic takiego zebys mogła myslec ze jest zle

tulipnaek ja brałam : -kaws foliowy -witaminy Maxivit maż brał: witaminy maxivit - cynk brane profilaktycznie

no nic mi nie powiedzial złego zebym mogla uznac ze jest żle ale miłych słów tez nie uslyszalam jedynie całuski i takie tam... po seksiku wczorajszym tylko całuski i przytulenie..niewiem kurcze znowu sie zaczyna u mnie z tymi głupimi podejrzeniami

agacjone----------za duzo o tym myslisz, nie potrzebnie Myszka-poweidz jej ze nic złego sie nei dzieje i nie potrzebnie sie martwi

no postaram sie nie myslec o tym w ten sposob co do tej pory...jeszcze poczekam na jego smsa...mam nadzieje ze odpisze.

odpisal.... ze ma duzo wyjazdow zagr. teraz i ma duzo na glowie i musi wszystkiego dopilnowac, ze jest przemeczony ale kocha mnie tak samo cały czas:)

no widzisz!! wiec nie mysl juz o głupstwach, będzie dobrze a czym on sie zajmuje?

no ale to przez tych facetów bo najpierw pisza 200sms-ow dziennie przyzwyczaja nas do tego a ptoem cisza i my myslimy wtedy ze cos nie tak

no to jak ma swoja fimre to napewno ma duzo na glowie i pewnei temu tak mało sie odzywa

no przyzwyczaja nas dokladnie tak...rozkochaja a potem kniec...zejdz panienko na ziemie:P

muffinka*** no witamy no my z agacjone prace od 7 zaczynamy wiec w pierwszej kolejnosci wchodzimy na caffe potem myszka dochodzi :-) ale cos nagle cicho sie zrobilo mow co tam u Ciebie

a ja wlasnie wczoraj zaliczylam piekna klotnie ze swoim..... zaczelo sie o to, ze nie moglismy sie wczoraj zobaczyc.... tylko rezultat jest taki, ze jesli dobrze pojdzie to zobaczymy sie dopiero w niedziele, a to i tak tylko wtedy, jesli w przyszlym tygodniu on bedzie mial na 14 albo 8. jak na 5.20 to nie.... a nastepny termin to kolejna niedziela dopiero.... no i nerwy mi puscily.... a potem od slowa do slowa i poszlo

no ja tez bede pozniej bo mam słuzbowe załatwienie poza biurem wiec wroce ok 14