Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko przerażony

jak JĄ zauroczyć??

Polecane posty

Gość rusaleczka
to wyobraź sobie, że ona się tak samo mocno denerwuje jak ty, że jej się tak samo mocno podobasz jak ona ci, wydaje mi się że pomoże...powiem ci co mnie denerwuje jak chłopacy robią: cały czas mówią komplementy (jakiś subtelny na jakiś czas wystarczy), bądź dla niej dżentelmenem (wiesz, przepuszczanie w drzwiach itp.) i nie gadaj cały czas o sobie!

Gość lekko przerażony
:) ok.. jakieś inne trafne spostrzeżenia??

Gość rusaleczka
kup tabletki przeciwstresowe:P

Gość sanki sanki
acha i najlepiej jak komplement powiesz do ucha szeptem :) nie rob nigdyczegos takiego - np. jest cisza, a ty mowisz "masz ladne oczy" albo "ladnie wygladasz" nie, nie , nie wlasnie znajdz odpowiedni moment zeby powiedziec komplement i najlepiej szeptem....:) i wlasnie nie mow ciagle komplementow i nigdy nie mow po jakichs milych slowach czegos typu "ale to juz napewno wiele razy slyszalas" albo cos podobnego. ona tez bedzie zdenerwowana i pewnie zalozyla topik na innym forum :)

Gość sanki sanki
a najgorsze o co mnie facet zapytal po pierwszej randce to czy ma szanse na jakis zwiazek :o

Gość lekko przerażony
A waszym zdaniem gdzie się umówić, przecież Ona mnie nie zna, nie kojarzy... Chodzi o to, żeby mnie rozpoznała...

Gość sanki sanki
to jak Wy sie komunikujecie w ogole? Ty napisales list a potem co?

Gość rusaleczka
a moim zdaniem nie powinieneś na pierwszej rance szeptać jej do ucha, może jej się to nie spodobać i jak dla mnie to najfajniejsza by byla jakaś małozaludniona kawiarenka z delikatną muzyką w tle. jeśli masz jeszcze troche czasu to pochodź po swoim mieście i poszukaj

Gość lekko przerażony
napisałem list, a ona odpisała, że jest pod dużym wrażeniem i że chciałaby poznać autora tych słów...

Gość rusaleczka
to znała twój adres??

Gość lekko przerażony
mam na myśli e-mail... nie znam jej adresu, ani ona mojego.

Gość sanki sanki
acha myslalam ze tak romantycznie, normalne listy na papierze :) rusaleczka ma racje kazda dziewczyna jest inna i to co jednej sie spodoba druga moze odbrac inaczej. Ja mowie, ze swojej strony, ze jak gosc jest ze stresowany i mowi komplement to czasem to sztucznie wychodzi i tak jakby na sile :o a jesli powie sie szeptem np. na ucho to nawet w stresie wychodzi uroczo :) znajdz kawiarenke i tam sie umowcie, badz pierwszy, jak wejdzie to Ty ja poznasz i podejdziesz :)

Gość lekko przerażony
też bym wolał tradycyjnie... na papierze pisać listy. co zrobić, technika. mam nadzieję, że jakoś wytrzymam, właściwie to będzie moja pierwsza prawdziwa randka. dlatego ten topik

Gość sanki sanki
a ile masz latek dokladnie, bo pisales ze 20 pare?

Gość lekko przerażony
23 dokładnie.

Gość rusaleczka
Ja byłam tylko na jednej randce, która gorsza byc chyba nie mogła... przebiegła tak: 1. dochodzimy do kawiarni, chłopak pierwszy wchodzi, nie przepuścił mnie! 2. cały czas mówił mi komplementy (i to jeszcze takie typu ładne masz ucho...), a gdy one mu sie skończyły nie wiedział o czym gadać więc nawijał cały czas o sobie, nie wiem czy może jedno zdanie powiedziałam 3. strasznie sie denerwował, ale to akurat było słodkie:) 4. zapomniał wziąść portfela wiec ja musiałam zapłacić, spoko oddał mi, ale wiecej z nim nigdzie nie poszłam, chociaż doceniam to ,że sie starał...

Gość rusaleczka
więc rób wszystko, ale odwrotnie niż to co napisałam:)

Gość sanki sanki
:) wytrzymasz, badz soba i jak juz wszystko bedzie po Twojej mysli to mozesz jej kiedys pokazac ten topik i bedziecie sie razem z tego smiac :D

Gość lekko przerażony
no ja mam skłonności do ciągłego gadania o sobie, a właściwie o swoich zainteresowaniach. Co do reszty - nie wchodzi w grę. Chyba bym wolał zostać w kawiarni i sprzątać po godzinach niz to, żeby dziewczyna za mnie zapłaciła... brrr.

Gość rusaleczka
jeśli masz takie skłonności, to zrób tak jak ci wcześniej powiedziałam: przygotuj juz gotowe tematy, przykład: czym się ona interesuje, jeśli atmosfera się trochę rozluźni możecie pograć w 7 minut prawdy...

Gość lekko przerażony
7 minut prawdy? a na czym to dokładnie polega?

Gość sanki sanki
czyli jestes fajny normalny facet a do tego przystojny... nic sie nie martw!! :D moja najgorsza piersza randka - to wlasnie komplement "ale masz ladne oczy pewnie kazdy ci to mowi" i co chwila jakies komplementy :o zamowil cos ale tylko dla mnie - pomyslalam ze biedak nie ma na wiecej pieniedzy i powiedzialam, ze nie jestem gloda - zjadl wszystko az mu sie uszy trzesly a na koniec zapytal czy ma szanse na jakis zwiazek... wiec tego tez nie rob :D ale pewnie nidy bys sie tak nie zachowal wiec nie ma powodu do obaw!

Gość rusaleczka
7 minut prawdy? ty zadajesz jakieś pytanie (np. ulubione jedzenie, film, wykonawca), na które musicie odpowiedzieć, potem ona, ty, ona, itd...można się bliżej poznać

Gość lekko przerażony
no musze powiedzieć, że sporo się dowiedziałem. Biedakiem nie jestem, kompleksów co do wyglądu też nie mam (większych)... Ale czy do końca jestem normalny... raczej nie, skoro ciągle jestem sam :( Ale wiem, że to wina mojego charakteru. Zawsze jestem zamknięty w sobie i taki "cichy" dlatego obawiam się, że ... nie dam rady. W każdym razie dziękuje za miłe słowa, nabrałem nieco optymizmu. :)

Gość rusaleczka
Powodzenia:) Mam nadzieję, ze ta dziewczyna jest na tyle mądra, że doceni TAKIEGO faceta jak ty. PS: Ci cichsi i spokojniejsi teź są sexy:P

Gość sanki sanki
trzymam kciuki, a Ty wlacz pozytywne myslenie i ciesz sie ze spotkania :D A to ze jestes niesmialy i spokojny dodaje tylko uroku !Powodzenia!!!!

Gość a co mi tam.
ech 7 minut prawdy.. haha troche tandetnie brzmi, w stylu gierki dzieciakow z beverly hills mi sie nawet wydaje ze kobiety wola fajnych normalnych facetow a nie zgrywusów, macho, klaunów...

Gość a co mi tam.
wlasnie taki najlepszy- który jest sobą, moze bytc nawet spokojny ale z charakterem, nie taka pizdeczka, za list szacuken:)

Gość lekko przerażony
zależy co kto rozumie pod pojęciem normalny facet? Czy taki typ jak ja absolutnie nieprzebojowy jest normalny? Prawda jest taka, że klown i macho ma większe szanse...

Gość a co mi tam.
a kiedy ta randka tak w ogole?