Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Novomowa

Niższy mężczyza?

Polecane posty

Gość Novomowa

Czy ktoś był z związku z niższym od siebie partnerem? Jak u was to wyglada? Ja byłam - i zerwałam. Nie był to powód główny, ale nie bez wpływu. Aj wiem, ze to nie ma wpływu na miłość - nie powinno mieć, ale my dziewczyny po prostu lepiej czujemy się w silnych męskich ramionach a nie z takim knypkiem.

Gość bylam ostatnio na slubie
gdzie wlasnie mlody pan byl nizszy, musze przyznac ze wygladalo to smiesznie, ja mam chopaka co jest ode mnie 7 cm wyzszy,ale i to za malo bo jak ubiore butki na szpilce to sie zle czuje, takze lepiej miec wyzszego! no ale milosc nie wybiera :)

jasne, że miłość nie wybiera, ale czulabym się niekomfortowo mając niższego faceta

Gość no tez wlasnie
to wyglada smiesznie z drugiej strony i ty sama sie dziwnie czujesz patrzac na niego ... w gore :)

Gość dejot
to tak jak my czujemy się nie komfortowo mając kobiete z nadwagą...:)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
mój ma 170 ja 172. już się przyzwyczaiłam. buty nosze w jakich mi ładnie, czasem płaskie czasem obcasy i nie widzą w tym żadnego problemu.

Gość Novomowa
Nadwaga nadwagą, ale jakoś nikt specjalnie nie kręci nosem na pary, gdzie jest spory facet i dziwecze przy kości. Ja jestem normalnej budowy i z moim chłopakiem wyglądałam jak wieloryb. Mama z synkiem! NIGDY WIęCEJ! choćby był szczerozłoty!

a my to niby komfortowo się czujemy mając faceta z nadwagą?

Gość dejot
my faceci kręcimy nosem...wystarczy chyba nie

Gość Novomowa
I dla niego problem i dla niej. Dla niej chyba większy. Dziewczyny zwracaja uwagę na to, co się dzieje wkoło, wyłapują te spojrzenia pełne politowania....brrr... Od kiedy sie rozstaliśmy, noszę głównie szpilki! Taka jestem "wyposzczona";)

Gość dejot
tak samo jak facet gdy ma laske z nadwagą...głupie uśmieszki kolesi, jakieś teksty do siebie...a o kumplach już nie wspomne...

Gość Novomowa
Mimo wszystko - dużo gorzej wygląda para: mały facet, duża baba, niż gruba baba normalny facet, nie?

Gość valerian
no wlasnie jak facet idzie z gruba to wszyscy sie zastanawiaja dlaczego nie moze miec lepszej, wiec widocznie sierota nieudacznik itd

Gość Novomowa
A może mu się taka podoba?

Gość valerian
dla mnie gorzej nadwaga wyglada... bo ona bardziej komicznie wyglada....... kazdy chce miec szczupla nie kazdy moze taka miec...

Gość Posnaniak
facet z grubsza kobietya nie ma zycia bo kazdy z niego szydzi i z tej dziewczyny ....Raz w Poznaniu widzialem sytuacje ze szla taka para...koles wchodzi a selekcjoner do tej dziewczyny " Pani nie wchodzi " :D

Gość wiwinaa
ale Wy piepszycie glupoty. Jak sie czlowiek zakocha to nie patrzy na innych (co oni myslą czy powiedzą) nie zwraca sie wtedy uwagi na to czy chlopak jest niższy czy dziewczyna otyla...Ja aktualnie mam chlopaka nizszego od siebie o ok4 cm. mi to wogole nie przeszkadza, znajomi tego nie krytykują no i jest git:D:D:D:D ja to mam inne problemy teraz moj chlopak poszedl do wojska...tak mi smutno:(:(

Gość wiwinaa
:(:(:(:(:(:(:(:(;(;(

Gość wiwinaa
hmmm...trudno. takie zasrane zycie

Gość wiwinaa
wogole wszyscy powinni byc tego samego wzrostu i wagi. wtedy nikt by nie mial problemu!!!!!

Gość Novomowa
Życzę Ci z całego serca, żeby życie Ci tej miłości za szybko nie zweryfikowało! Trzeba byc bardzo silnym. Ja juz tego politowania nie mogłam znieść, tych szeptów, komentarzy, nawet wspólnych zdjęć. Pewnie, że nie jego wina. Niczyja wina. Ale tak nie mogło być.

Gość Novomowa
Dupek z Ciebie stańczyk. I śmiec.

nie ja po prostu odzwierciedliłem Twoje poglądy na niskich mężczyzn masz nas za śmieci nie wypieraj się tego właśnie dlatego, że go rzuciłaś pokazałaś że jesteś słaba

Gość wiwinaa
ppffffff....Ty myslisz ze kazda laska na to leci??? mylisz sie moj drogi...chlopak ktory tak mysli to zwykly frajer a dziewczyna ktora na to tak reaguje jak Ty mowisz to zwykla dziwka no i glupia i naiwna!!!

Gość Novomowa
Stańczyk, byłam z nim 4 lata. Myślisz że wytrzymałabym tyle, gdybym go nie kochała? A jak napisałam w 1 poście, rzuciłam go z innego powodu. Był yo mianowicie zapatrzony w siebie egoista, który chciał mnie zmusić, żebym była kopią jego mamusi. Nawet gdyby wyglądał jak Banderas kopnęłabym go w dupsko wcześniej czy później. Natomiast był niższy i niezależnie od wszystkiego czułam się przy nim źle.

Gość wiwinaa
Novomowa o ile Twoj chlopak (byly) byl od Ciebie nizszy