Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssss

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewicą i czy wogole mowić

Polecane posty

Gość sssssssss

mam 20 lat i jestem dziewica chyba nie powinnam sie tego krepować a jednak ... podpowiedzcie panowie i panie mowić czy nei mowić ... jak faceci postrzegają sprawe dziewictwa...?

Gość sssssssss
ktos podpowie ... jak tu się zachować ;/

Gość bidronka
A dlaczego mialabyś ni emówić??? Przecież to coś wspaniałego być dziewicą :) Sądzę, że Twój facet to doceni i bardzo się ucieszy :)

Gość powiedz mu prawdę
klamstwo zawsze wyjdzie na jaw,jeśli Cię kocha to nie będzie mu przeszkadzać Twoja dziewictwo.Jeśli będzie robił jakieś głupie uwagi-olej skurwiela😡

Gość powiedz mu prawdę
tym bardziej powinien docenić Twoje dziewictwo zważywszy na to,że w dzisiejszyzch czasach już 13-latki się bzykają z kim popadnie:oPamiętaj tylko,że pierwszy raz jest BARDZO ważny i warto go przeżyć z kimś wyjątkowym,z kimś kogo naprawdę kochasz a on kocha i szanuje Ciebie:)

Gość sssssssss
a jak dodam ze chłopak ma 27 lat-> mowić czy nie mowić..... ehh oto jest pytanie a jak sobie pomysli "boże co ona do tej pory robiła" ;/;/

Gość powiedz mu prawdę
jesli jest naprawdę mądrym i wartościowym facetem to nie będzie mu przeszkadzała Twoja cnota,być moża nawet doceni to,że w tych czasach nie bzykałaś się z pierwsyzm lepszym i zachowałś swoje dziewictwo.Poza tym 20 lat to nie 40!!!Masz prawo być dziewicą,sama straciłam cnotę w eiku 18 lat choć moje niektóre znajome już to zrobiły w wieku 14 lat:oAle warto było czekać!!!Jeśli będzie coś głupiego gadał,że jesteś dziewicą,daj sobie z nim spokój,nie warto iść z burakiem do lóżka,tym bardziej,że to Twój pierwszy raz,który jets ogromnie ważny i niepowtarzalny.

Gość powiedz mu prawdę
poza tym jak mu powiesz,że jesteś dziwica to będzie delikatny w łózku i będzie uważał aby nie sprawić Ci bólu.

Gość bidronka
Ja nie rozumiem dlaczego cnota miałaby być w ogóle jakimś problemem :O To chyba dobrze że nie kochałaś się z pierwszym lepszym facetem i Twoj ukochany powinien się z tego cieszyć i być dumny z tego, że akurat jego wybrałaś :)

Gość sssssssss
"wstyd czy nie wstyd" mimo ze mam 20 lat jakoś troche to krepujace .chyba...... tymbardziej jełsi wie się ze dziewczyny tracą dziewictwo w wieku 16 17 lat męzczyźni podpowiedzcie mowic czy nei mowić... i czy to wstyd???

Gość krwinka222222222
a ja mam inne pyt jak to jest z krwawieniem wiekszosc kobiet krwawi czy ten procent krwawiacych jest minimalny/

Gość sssssssss
cnota to nie problem.. ale w tych czasach naprawde dziwnie jest postrzegana przez facetów....... a może tylko tak mi się wydaje?

Gość to jasne ze...
dzisiejszy swiat jest...ehh szkoda slow, ale wierz mi, ze sa ludzie dla ktorych wazna sa jeszcze takie wartosci, powiedz mu, jak jest wartosciowym facetem, to na pewno sie ucieszy (a jak nie to nie ma sobie co nim zawracac glowy)!!!

Gość sssssssss
ja tez tak sądze a faceci co mi doradzą w tej kwestii .....(?)

Gość powiedz mu prawdę
jeśli chodiz o krwawienie to je nie krwawiłam zbytnio,poleciało dosłownie parę kropelek:-)Fakt,troszke bolało ale da się przeżyć;)Wszystko zależy od budowy błony dziewiczej,jedne kobiety krwawią,inne wcale bo blona dziewicza bywa bardzo elastyczna.

Gość bjskd
a czy za 2 i za 3 razem równiez boli?

Gość powiedz mu prawdę
nie potem już nie boli,no chyba,że masz jakieś otarcia,urazy na pochwie.W sumie za 1 razem też nie bolało cały czas w czasie stosunku,bolałao tylko jak penis przebijal błonę dziewiczą,potem bylo już ok.Ale ważne aby facet był delikatny a Ty rozlużniona:)

Gość fllllllllsk
a w jakiej pozycji najlepiej zeby jak najmniej bolało?

Gość onnnnnnnnnn
Jak 6tkę w totka Rzadko się trafia Poza tymi "nowoczesnymi" to raczej spotkasz się z entuzjastyczną reakcją Plus taki, jak powiesz, że koleś będzie bardziej uważał za pierwszym razem. Albo, jeśliś z tych co to się boją być dla faceta tylko kawałkiem błony, powiedz dopiero po fakcie

Gość sssssssss
ale [powiedziec mu to doipiero przed faktem czy rozmawiac z nim o tym wcześniej/........?)

powiedz mu to zaraz ucieknie, bo pomyśli że chcesz go złapać na małżeństwo

Gość dziewice są najlepsze
:)

Gość powiedz mu prawdę
na 1 raz polecam pozycję klasyczną,najlepiej jak dziewczyna ma poduszkę pod pupą:)

Gość powiedz mu prawdę
oczywiscie najlepiej taką malą poduszczke,chodzi o to aby miendica byla wysunieta do przodu i bylo latwo przebic blone.

Gość świeży
jasne że powiedz!!! Zgadzam się z większością. Powinien być dumny z tego że chcesz mu oddać swoje dziewictwo. Marzeniem każdego faceta jest to by jego ukochana była dziewicą. Powinno być to dla niego bardzo ważne. Nie masz się czego wstydzić, myslę że dzisiejszy swiat nie jest jeszcze aż tak zdegenerowany, by dziewictwo ukochanej kobiety było dla niego problemem. Zobaczysz, gość się ucieszy, będzie się starał by to przeżycie było jak najprzyjemniejsze i niebolesne. Pozdrawiam:)

Gość ja nie mowilam ze jestem
sam sie domyslil ;)

Gość xxyyzz*
Powiedz mu, jeśli będzie mu to przeszkadzać to znaczy że jest pusty i nie jest Ciebie wart i na 100% Cię nie kocha. Bo jeśli Cię kocha i zależy mu na Tobie to nie będzie mu to w niczym przeszkadzać a raczej będzie szczęśliwy że jego dziewczyna nie puszcza się na prawo i lewo ;)

Myślę że faceci podczas sexu nie lubią takich niespodzianek, a poza tym jeśli bedzie wczesniej wiedział to będzie dla Ciebie delikatniejszy -w końcu pierwszy raz ma Cię zachęcić do dalszego współżycia a nie zniechęcić ;)

Ja zawsze mówiłam, że powiem ale dziewictwo straciłam mając właśnie 20 lat z kimś kogo tak do końca nie znałam. Był to mój chłopak ale trochę za szybko to poszło :P Oczywiście nioczego nie żałuję! W każdym razie wracając do tematu :P jak rozmawialiśmy wcześniej na temat seksu to obracałam wszystko tak, że nie kłamałam ale wychodziło, że mam to za sobą. Jak już się kochaliśmy to zapytał się mnie później o ulubioną pozycję a ja mu odpowiedziałam, że nie wiem. On się pyta jak to? A ja powiedziałam domyśl sie :P I wyszło tak, że do tej pory mi głupek nie wierzy :D Mówi, że to nie możliwe, albo naoglądałam się za dużo filmów :P